Impreuna, Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 6
danitin spune:
Ciao! Citeam si chiar cand sa incep sa sufar ca nu-mi simte nimeni lipsa am citit mesajul lui Gabi! Multumesc de intrebare ... da, sefu are iar idei si dupa intalnirea cu canadienii traversez o perioada mai ciudata, adica asa mult mi-a placut stilul lor de lucru, foarte organizat, in care puteai sa-ti spui parerile pe sleau, fara nervi si subtrefugii ca as vrea sa-l adopt permanent. La noi insa nu se poate ...
Doris, imi pare rau ca nu am vazut intrebarea ta la timp ... Miss-ul s-a difuzat duminica dar promit sa aflu din timp daca va mai fi o reluare. De imagini banuiesc ca nu ai nevoie din moment ce ati filmat si voi... Felicitari printesei si sa ajungem momentul in care ne vei spune ca e Miss Univers!
Am asa o stare fara nume ... Parca numai in varf de pat as sta! Am nevoie de toata vointa proprie ca sa ma mobilizez. Am terminat filmarile pentru canadieni, au plecat, se apropie luna martie cand va trebui sa iau la modul serios o decizie cu privire la cariera si eu parcaSingura chestie faina e ca din 6 februarie sunt implicata intr-o campanie super de la Bega. Puteti face acolo declaratii de dragoste in vederea Sf. Valentin, apareti la Pro si sunt si niste premii super misto...Poate veniti si voi.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
Doris-Alina spune:
Sara buna, Timisoara!
Ce sa va mai povestesc?
Am fost cu Ines azi la pranz la plimbare, prin Centru, am dat seminte la porumbei, eu zgribulita de numa, fiica-mea nici o taina...
Eu o rugam sa mergem ca e frig si o convingeam ca si porumbeilor le este frig si se duc in poduri, ea nimic...
Asa ca am stat pana s-a saturat, apoi am intrat la Vali la Cina sa ne incalzim.
Acolo, la nasa-sa, a inceput sa strige : Mi-e foooaaaameee!
A mancat la restaurant, pireu cu carnita si salata, si vai Doamne ce bun a fost...a mancat tot!
Acasa, Buni ne astepta cu ciorbita calda cu smantana si chiftelute marinate...eh,...dar cine sa mai manance?
In rest sunt super obosita, maine m-am programat la dermatologie, sa rezolv problema cu caderea parului, ca sincer, deja ma depaseste...
Tot ce stiam, teoretic si practic am incercat, ceva rezultate se vad...dar cu siguranta altele sunt cauzele.
Asa ca sa vedem ce zice Tanti Dr. Bogdan!
M-am hotarat sa-mi fac si un set de analize, sa vad si eu ce lipsuri am...fier cu siguranta...
Danitin, draga, merci oricum, eram disperata atunci, mai mult pentru prieteni, ca noua ni s-a spus ca va fi in direct, iar acolo am aflat ca va fi inregistrat.
S-a dat duminica si Luni parca...
Succes in continuare, in tot ceea ce faci!
Sunt si eu intr-o situatie asemanatoare, adica in primavara, cand va incepe Ines gradi si eu va trebui sa iau o decizie, privind joburile mele.
La unul va trebui sa renunt.
Cei de la Scoala, sunt foarte multumiti de mine, asa ca mai am deja o grupa deci 4 zile pe saptamana.
Nu mai pot...chiar nu mai pot...si o zic sincer...
Vitaminele nu sunt de ajuns...
Atata munca si un copil istet, care are multa nevoie de mine...te darama...
Si nu e cum zic altii, ca- mi creste Buni fetitza, eu zilnic intre 12-16 stau cu ea, iar dupa 16, cand plec eu la scoala sta Radu,
deci o vedem zilnic, ne jucam, invatam, cantam, dansam, ce mai de toate...
Asa ca mai mult ca sigur, o perioada, voi renunta la firma...
Cred ca e cel mai corect.
Gabitzu, ce mai zic mama, astrele?
S-au linistit?
Succes Evei la prima ora de balet...
Irina, poate Ioanei nu i-a placut ceva...nu stiu...de profa...mai vezi cum va fi orele urmatoare...
Acum, cand va fi colega cu Eva... si se vor imprieteni, poate va fi si mai bine!
Succes!
Ana, pupici...
Ce mai face colegul tau ala batran cu PC?
Hai mai pove sa mai radem...
Angi, ce-ai rezolvat?
M-am gandit la tine...
Na fetelor, m-am intins cat o patura, dar acum eu am intrat in Butoi...
ajutati-ma sa ies...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Buna seara,
Manata de o mica suparare pe care o am cu matematica de clasa a treia si dupa ce am postat un subiect pe la scoli si gradinite,nu m-am putut abtine sa nu dau o raita si p-aici,sa vad ce mai faceti...Asa ca:
Irina,corect!Asta am tot discutat cu Amalia (Amutza)vinerea trecuta la bar.Ne impartaseam experientele legate de ceaiurile pentru copii si,ca si ea,si eu am incercat destul de multe pana am nimerit Celmar-ul.Sincer nu l-as inlocui pentru nimic altceva:pentru copii e super bun si cel mai mult ma incanta faptul ca il poti tine chiar si 4 zile fara sa se strice sau sa se balosheasca...Mult succes in continuare balerinei!
Gabi,uitasem sa iti spun ca si eu mi-am pus "maimutzeii" pe desktop si taaaaare bine imi face privitul lor.....Daca se umfla taratza in mine pe la munca sau am prea mult de lucru de ma ia cu dureri de ceafa....suficient sa privesc olecuta poza si...parca primesc energie.Succes si balerinei tale si spor la treburi tie!
Danitin,interesant ce scri....Ce premii,ce premii?!Pe 6 februarie zici?Ia sa imi fac io de-un drum la Bega(magazinul Bega?) pe 6...Pe la ce ore?Iti doresc numai bine si spor la treburi!
Doris,in primul rand multa sanatate!Cu colegul...ramane cum am stabilit:sterge in continuare praful de pe birou cu mouse-ul si mai nou i se tot restarteaza calculatorul singur...naiba stie ce i-o fi facut si sa il vezi ce se mai enerveaza si injura....Asa ii trebe daca a vrut calculator nou....Si inca ii trebuia laptop...
Si eu am ceva probleme,insa nu m-am gandit inca sa dau o tura pe la doctor...De cand am problemele de care va spuneam cred ca am intrat intr-un stres foarte mare,pe care inca nu il constientizez cum trebuie sau pur si simplu nu vreau sa ma mai gandesc la asta,insa pe dinauntru cred ca actioneaza miseleste....ca am facut niste coji urate pe cap....nu e matreata,e mai dihai,sunt obosita aproape tot timpul si in plus mi se rup unghiile de parca sunt din rumegus,mi se usuca pielea pe maini....Cred ca am vreo lipsa de vitamine ceva...
Pai sa aveti o zi de vineri buna....Si maine tot asa frig o sa fie?Pupici si noapte buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
pako spune:
Buna sera!
Ma numesc Felicia, sunt o mamica cu copilas de iulie-august 2004(cam pe acolo bantui eu pe forum )si din luna aprilie o sa ne stabilim in Timisoara.
Sunt putin cam speriata ca nu stim mai nimic despre acest oras si nici nu cunoastem pe nimeni...Incerc sa fac un prim pas in a va cunoaste si sa-mi fac prieteni.
Noi suntem din Pitesti insa soarta ne-a trimis in Timisoara.Am vrut sa plecam din Germania cu speranta de a fi cat mai aproape de parinti, prieteni insa si Tm e destul de departe(aici a gasit job sotul).Am auzit numai vorbe frumoase despte Tm si sper sa ne acomodam cat mai repede.
Am vazut poze cu intalnirile voastre...foarte frumoase.
Doris, ti-am vazut fetitza...e ca un ingeras in rochitza alba...sa-ti traiasca!
Katik, dragutza faza cu servetzelul...
Silviana, mult noroc cu Monty! Eu am tinut Scarsdale si in 2 saptamani am dat jos 4 kg.
aici sunt cateva poze ...eu si fetitza mea.
www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
va pup...Felicia si Andreea(17.07.2004)
amutza spune:
Buna seara mai fetelor!
In primul rand ca avem un nou venit un calduros bine ai venit la Pako si sper sa te simti ca acasa cu noi.Te asteptam cu intrebari si tot ce vrei sa sti. Sa-ti traiasca fetitza mare si frumoasa.
In al doilea rand am pus pozele de la intalnire asa ca vizionare placuta, sper sa se vada ca doara m-am invatat si eu cu butonarea calculiciului.
Ana merci de raspuns, eu luasem ceaiul ca-l vazusem intr-un magazin si nu mai stiam sigur daca e acela sau nu. Am zis fie ce o fi eu tot iau ca am vazut ca e cu fructe uscate si ma gandeam ca sigur tre' sa fie bun. Iti multumesc oricum si am sa-i dau fetei si ceai din acesta.
Doris acum are cine le dea la porumbei de papa. Am vazut la stiri ca primaria vrea sa angajeze pe un om care sa se ocupe de porumbei. Asa ca poate nu o sa mai stai asa mult pe langa ei sa ii hraniti. Tzuco pe isteata lu' mama si din partea mea. Si cu caderea parului nu o fi si pe baza de stres? ca ai cam multe pe cap, parerea mea. Nu te superi m-am dat si eu cu parerea.
Mihi sa vad ce mai zici acum, cu toate ca esti tare fotogenica. Nici Alexa nu se lasa mai prejos......
Danitin zici ca a fost ok cu canadienii. Asa e la noi in Ro treaba se face cu muuult stres si nervi pe cand in alte tari se poate si civilizat. Eu iti doresc sa ai puterea de a alege calea cea buna. Bafta multa in continuare si sa anunti poporul cand te vedem la tv mai ales ce ai facut cu canadienii. Sa mai adaug un lucru: fetita ta e norocoasa ca are o astfel de mamica.
Gabi ce bunataturi ai mai facut la robot? ma intere si pe mine sa stiu ce sa mai fac si eu. Am "vazut" ca vreti sa deveniti mari balerinute, pai mult spor si voie buna. Si cate un pentru fiecare prichindel.
Irina mama, cum sa incepi ma sa "ruginesti" cand esti asa tinerica? poate mai trebe cate un sport sa mai faci eventual(si eu trebe sa ma apuc, recunosc). In rest e ok, nu mai vb tu!?! Si cu schiatul ce pot sa zic, nu am schiat in viata mea si tare as vrea sa incerc, dar nu cred ca am nici o sansa prea curand . In primul rand din cauza bubulinei. E prea mica si nu am cum. Dar mai incolo nu se stie.
Na bine fetelor va de noapte buna ca iar m-a prins ora 1. Somn usor la toate.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
katik spune:
buna dimineata Timisoara!
am reusit si eu sa vad pozele de la intilneala. sunt super, sa fie cit mai multe !!
amutza, ti-am vazut bebelina, este o dulce, sa-ti traiasca!
felicia, bine ai venit pe la noi. nu trebuie sa fi speriata de timisoreni, nu-i chiar asa negru cum pare!!!. daca te pot ajuta cu raspunsuri, la fel ca fetele, cu placere!
danitin, iti doresc succes in tot ceea ce vei face! din cind in cind ajungem la rascruce, e tare grea decizia dar trebuie luata. iti tin pumnii, sa fie bine! spiridusului!
irina, oare eu am inteles bine: ruginesti deja la 31? nu poate fi adevarat!!. ca eu la 37 ruginesc mai pricep dar totusi nu vreau sa cred nici asta, asa ca "nu am nimic, mi-e f. bine, ma simt excelent". succes balerinutei! chiar ma uitam intr-una din zile la pozele pe carel le-am facut acum multi, multi ani la schii si m-a apucat melancolia. mi-e dor de o tura de schi dar deocamdata pauza.
ana, ar fi bine sa mergi pe la dr. cauzele pot fi multiple, probabil prima e stresul. la mincatorii de neuroni (tare-mi place cum suna).
silvana, cum e cu varza??? nu incape vreun gratar baban pe linga?
la noi varza nu-i mincare, ca cica n-a cuvintat (behaita, grohait, piuit) niciodata, adica e mincare tacuta. in conditiile astea, eu niciodata n-am putut sa tin nici un soi de regim
gabi, ne mai dau astrele alea si ceva vesti mai bunicele? cit despre "memorie auxiliara", eu pe frigider am litere din acelea cu magnet si mai incap si biletele pe sub ele.asta in situatia in care nu se plimba literele prin toata casa
Ionela, vali, cum se simt burtikutele?
Mihi, nu fi suparici, nici cum nu se potriveste cu firea taia un mare de la noi, si asa trece!
doris, multa sanatate si succes la dr.
alexa
va pup pe toate, sa aveti o zi buna, ca doar se apropie we
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Pako, bine ai venit!
Amutza, faine poze. Sa-ti traiasca printesa.
Danitim, ma bucur ca toate s-au incheiat cu bine si bafta la ce urmeaza.
Va pupa Silvana pe toate
Va doresc un we linistit
Silvana si Paul
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Ce mai faceti fetele "imbutoiate" ? Eu una am iesit din butoi si privesc inainte cu optimism .
Pako bine ai venit, intreaba-ne orice si incercam sa te ajutam. Pozele sunt super, sunteti tare frumusele voi doua! Une va avea job sotul tau?
Gabi buna ideea cu stick-urile de memorie, ai gasit magneti? Daca nu vezi pe la office-shop-ul ala vis-à-vis de Lenau..mi-am dat si eu cu parerea.
Doris doamna e cam severa e adevarat, dar altfel nu faci nimic cu ei ...si apoi asta cred ca e stilul oricarui profesionist, nu merge cu chestii "soft". Oricum face doua pauze si le da bombonele de fiecare data , cred ca problema am fost eu, ca am venit cam intoarsa de la lucru si am tot inceput ca o critic inainte de ora si fata s-a suparat pe toata lumea. Asta e.. butoaiele bata-le vina.
Ai grija de tine!
Amutza eu recomand tuturor o vacanta de o saptamana iarna la schi (sau la sanius) , e medicament curat si natural, pe bune.
Danitin iti doresc multa intelepciune in deciziile pe care o sa le iei. Iar cu concursul, normal, hop si eu la placinte inainte.
Alina ce faci? Iar esti in maxima alerta? Ai obtinut gradatia?
Katik pe unde te-ai ascuns?
Dana vecina, Paul a fost cam linistit aseara, sa fie "vina" Ioanei?
Pai, spor la lucru daca se poate spune asa.
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
katik spune:
salutare!
irina, eu mi-s pe aici, intr-adevar am lipsit putin, am avut zile naspa de tot, n-a mers nici netu' la un moment dat!
angy, ai reusit cu gradatia? tinem pumnii!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
gabirus spune:
E vineeeeri!
In primul rand, BINE AI VENIT, PAKO! Speram sa te simti la fel de bine ca si noi aici, acasa, in Timisoara!
Danitin, sa stii ca ne gandim la tine, chiar daca nu scriem asta expres asa de des! Eu sper ca vei analiza profund si vei lua deciziile cele mai bune pentru tine.
Ana, te pupez si ai grija de tine! Vad ca toate avem cate o buba la sanatate, ar trebui sa avem mai multa grija.
Irina, daca mai povestesti mult de schi, ma apuca plansul E sportul meu preferat, ma visez noaptea pe partie ... si nu am cum sa ajung anul asta, ca nu am cu cine lasa bebele. Magneti inca nu am gasit, dar cred ca ajung azi prin centru si caut.
Katik, pupici pe burtici. Las ca mergem noi la schi ...
Amutza, la robot in genere maruntesc chestiile pentru mancaruri. Ceapa si alte legume. Si fac pasta pentru bebe.
De astre nici nu mai am chef sa zic ... se linistesc ele ... dar per ansamblu anul asta va fi destul de greu. Dar cum am zis, in februarie va fi deja mai ok.
POZE