Impreuna, Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 13
dreams2party spune:
Draga Mihi, sincere condoleante.Doamne, Doamne, sigur are grija de sufletelul lui acolo sus si ii vegheza pe parinti.
In primul rand scuze, Timisoara ca nu am mai postat, am fost cam aglomerata luna asta, ne-a luat prin surprindere.. credeam ca va fi mai relaxant, dar nu ne suparam ca e de lucru, ca doar in ziua de revel am muncit.
Si cum tot in ziua de revel s-a ars compu... trebuia sa continue anul la fel... s-a stricat masina de spalat si are numai 3 ani, si masina de condus in oras.Da noroc ca sotul meu e multifunctional si se pricepe aprox. la toate.Acum ne chinuim sa reparam masinile stricate.
Voi vad ca ati inceput cu sporturile... apropos, intreba cineva de dansuri...in Tm este un club super bun Magnum V.R.D., cine are nevoie va dau pe msn nr. de tel.Cine a fost la expo Lumea copiilor, in decembrie poate i-a vazut, au dansat copiii pe scena.
Angy, vroiam sa te intreb in ce grupa e copilasul tau la gradi 22? cumva in gr. mare A cu 2 gemeni Ricardo si Maria in grupa?
Parca Giova era cu astrele... la berbec cum e anul asta.... sper ca nu tot asa cu stricaciuni...
Va las ca e tarziu.
Mai vorbim.
Pana atunci sanatate si multe clipe frumoase in familie!
Va pup,
Anca
dia_codat spune:
Sincere condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca .
Mi-au dat lacrimile cind am citit despre Octavian. Si i-am privit pozele, cite am gasit pe forum! Of, Doamne, de ce trebuie sa iei la tine un suflet de copil?
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Silvana, te asteptam cu vesti bune...
Va pe toate...
O zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Angy, un pupic maaaare de la mine , caci esti super! Pai ne vorbim noi pe privat sa vedem ce si cum.
Ieri am avut senzatia ca miroase a ars si azi noapte am visat foc ... nu prea imi convine chestia asta. Ar trebui sa mai arunc un ochi pe la astre, cred ca isi face Marte de cap! In orice caz, va sfatuiesc sa va feriti zilele astea de arsuri si taieturi.
Va pupez!
POZE
angy11 spune:
Gaby,nu e mare lucru,stai linistita,ai tu grija cu astrele.
Silvana,te asteptam cu vesti,ti-am tinut pumnii.
Irina,pe unde esti?Ce mai e pe la gradi,ca Angy e bolnava,de vineri sta acasa.
Irina_Claudia spune:
Gabi linisteste-te cu astrele draga mea, spune o rugaciune si mergem inainte. Eu una nu cred in vise.
Succes azi la balet.
Alina pe aici, pe aici, sa stii ca si Ioana a inceput de ieri sa cam tuseasca ,sper sa nu se agraveze.
In rest la gradi e OK , chiar e pe bune cu Gabi . O sa-ti trimit pe mail jurnalul grupei cu pozici.
Anu' viitor ma inscriu si eu cu Ioana la tine la testat, acuma suntem prea mici si zvapaiate , sa ne mai "coacem" un pic.
Silvana hai scrie...
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
gabirus spune:
Angy, sanatate multa puitilor tai!
Silvana inca nu a aparut nici online ... oare unde o fi? Cred ca o sun ca ma ingrjoreaza!
POZE
gabirus spune:
Am sunat-o, n-are net. M-am agitat degeaba N-a ajuns nici la analize, caci era o coada sinistra. Dar mai mult va pove ea cand intra.
POZE
Doris-Alina spune:
Salutare...
Am fost la primarie, am avut ceva de rezolvat pentru firma.
Si eu eram tare ingrijorata ca Silvana nu a aparut...ma gandeam ca Doamne fereste....au oprit-o acolo...
Bine ca nu e nimic din tot ce imi imaginam...
Am trecut pe la Vali, asa in fuga, la o cafa, e la lucru.
Va pupa pe toate!
Ne asteapta la Cina, asa ca haideti sa stabilim , pe cand ati dori?
Angi, cred ca peste un an doi, o sa ne ai si pe noi invatacei...
Mie mi-ar place sa studieze Ines pianul...dar depinde de ea, nu de mine...
Nu sa faca cariera, ci asa pentru ea!
Va pup!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Ioana, eu cred in vise, pentru ca e vorba de subconstientul meu, care prelucreaza informatii. Trebuie doar sa stiu sa le decodez. Daca nu as crede in vise, ar insemna ca nu cred in mine. O prima interpretare ar fi ca am fost aseara la fitness si am "ars" prea multa energie, de acolo focul.
Scuze daca v-am dat impresia ca sunt o misticoasa
Iar in astrologie cred, pentru ca Universul este o unitate fascinanta, care se reveleaza in multe feluri ... Eu cred ca Dumnezeu ne-a lasat multe semne ...
Dar, intr-adevar, rugaciunea este esentiala.
Trecand brusc la cu totul alt subiect, am fost aseara la fitness si a fost chiar bine, dar am cam obosit. Sunt atrofiata de vai de mine!
POZE