Masina de spalat
Raspunsuri - Pagina 3
delsim spune:
Cred ca m-am hotarat! Indesit ! Cele care aveti marca asta, sunteti multumite? Ati avut probleme ?
Kittie spune:
Am cumparat Candy de care ziceam (si dadusem linku). Am spalat o singura data cu ea (colorate) si nu pot sa fiu decat foarte incantata! Exceptand cantitatea mai mare (6kg), chiar le spala mult mai bine! Si asta numai pt 9 milioane...
, mami de ( 13oct04 )
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by eve44
Eu am un Whirpool de 9 ani si sunt tare multumita de ea.Functioneaza impecabil dar am inteles ca este garantata 10 ani .Momentan nu intentionez sa o schimb.
Eve
masina de spalat are garantie 1 sau 2 ani...cuva are garantie 10 ani...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Sheannamp spune:
Am si eu o mare problema care vad ca a fost explicata doar partial in acest topic.
Am o masina de spalat whirpool al saselea simt la care, de ceva vreme (o am de un an), detergentul din compartimentul de spalare in loc sa se elimine complet (cum facea la inceput) ramine sub forma de cocoloase in compartiment iar balsamul, la fel. Problema nu e ca trebuie sa curat compartimentul dupa fiecare spalat ci mi-e teama ca spalarea nu foloseste intreaga cantitate de detergent iar clatirea nu foloseste balsamul.
Repet: la inceput nu facea asa. Ce e gresit?
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
megbeng spune:
ce tip de masina de spalat rufe imi recomandati: cu incarcare frontala sau verticala? noi avem de vreo 8 ani whirlpool cu incarcare frontala, inca merge..dar ne mutam si vrem totul nou, ca probabil asta veche nu o sa ami mearag chiar foarte mult..ma gandeam ca una cu incarcare verticala ocupa mai putin spatiu...dar ce dezavamtaje are....oare?
meg,dematei(9.02.2007)
Balbina spune:
Meg, noi ne-am luat masina cu incarcare verticala din motive de spatiu. Pe urma ne-am mutat intr-o locuinta mai mare, insa masina a ramas aceeasi. Cel mai mare avantaj al acestui tip de masini l-am inteles cind fiu-miu a inceput sa misune prin casa. Nici acum, la 3 ani, nu ajunge la butoanele masinii de spalat, deci nu exista risc sa umble la ele. La cuva ajunge doar cu minutele ridicate, isi pune seara singur hainitele la spalat. Daca aveam masina cu geam, nici nu vreau sa-mi imaginez cite puteam gasi in cuva, mi-as fi facut la un moment dat griji pentru soarta pisicii.
Din avantaje mai obiective ar fi faptul ca daca ai uitat sa mai pui o haina la spalat, poti opri oricind masina, chiar daca e plina cu apa, si adauga haina uitata.
Din dezavantaje, hm, nu vezi rufele cum se invirt in cuva. De fapt, de aici decurge un dezavantaj pentru masina cu incarcare verticala: daca se intimpla sa se decoloreze vreo haina si sa le muradreasca pe celelalte, remarci abia la sfirsit, cind le scoti din cuva.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2