Scandinavii stiu DC... (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

De luni avem musafiri

Vine frigul din Rusia unde s'a batut recorduri peste recorduri.
La noi s'au anuntat -25C incepand de luni.

Adusca ar trebui sa raporteze prima de pe frontul de est.

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Veve

..Si se trezeste dimineata Iren

Pfuuuuui, pai tu vrei s-o vezi cocosata pe irenu'??? Fie-ti mila, c-o-mplinit numai 40 de kile
'Neata :-))
Mey, cu frigul cela de la est, poate-aveti nevoie de niste sushete norvegiene, ca vi le trimitem pachet prin yank Si la noi s-o anuntat valu', da' mai pe la sfirsitul saptaminii, cind o fi sa fie ger de -10 grade...brrr. Acu' tocmai o plouat
zina, bun venit in poienita!!! Mai avem musterii pe-aci din Göteborg (si din apropiere). Numai ca vaz ca Rayu, se tine taaare...departe, ca sa ne rupa noua inimile

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rayuuuu, ce ne faci? ne-ai frant inimile si-ai plecat .La fel si Itsme si Liris, si mai sunt absenti o gramada.
gata, gone fishin':)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza si io.
inutil sa mai dau din gura cat de rau imi pare de istme, aveam o banuiala micutza dar cum nici timp, nici prea mult chef de intrebari nu aveam, am asteptat sa apari...lov u tu! si astept alaturi de cei binevoitori sa ne mai dai vesti.

in rest, asteptam si noi mutzafirii pomeniti de xeno. La noi ninge torential, taman cand ne pregateam sa o ducem pe maman acasa.

noa bine, mai viu io.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!
zlna bine ne-ai gasit!
itsme nici nu stiu ce sa zic :-(
de fapt nu numai in privinta asta nu stiu ce sa mai zic, ci in general ... asa ca tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Io propun sa strigam catalogul. Tot boborul scandinav (sic) sa raspunda macar cu "prezent, da' din umbra", altfel absenta nemotivata! Pt. fiecare absenta strinsa pedeapsa e un rind la toata lumea. E? Se baga cineva? Se accepta si un post gol, doar cu un emoticon scandinav bine plasat...

Haideti mai ca fura si vremuri mai grele ca asta... si tot impreuna am ramas... Nu ma faceti ca-mi iau tot weekendu liber si recitesc suta de capitole si va postez niste perle p'aici, de-o sa va umfle risu' instantaneu...si va trece si mama supararii... Oameni seriosi s'tem au ba? Mama lor de delfini... asa ceva...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

vroiam sa va spun doar ca sunteti tare simpatici toti. v-am vazut albumele
succes!

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Daca vreti sa urmariti online botezu' lu ala micu al Danemarcei, intrati
www.dr.dk/nyheder/" target="_blank">aici, dati mai jos la "Følg prinsedåben på nettet" si apasati pe "se her"....mie-mi place de nu mai pot de Mette Marit a Norvegiei...am inteles ca-i insarcinata si ea, nu???)(edit. nu mai e...o nascut deja, luna trecuta!! )
Pegasis, io te sustin
hah...am gresit un nume la predictie, pe micut il cheama Christian Valdemar Henri John :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

Salutari de la Yoklahoma (aveam un coleg suedezo-turcalet care nu nimerea sa spuna Yokohama, la inceputuri)! Daca si noi suntem sub zapada...azi a nins toata ziua. Prima data in 5 ani in asa hal.
Da ce, e cineva suparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

uaaau lilanda, am vazul filmul cu ala miku, ce copil dragut si parintii frumosi, bravos, sa le traiasca!

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput