Scandinavii stiu DC... (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by doruletz

yank, bravo, asa face si soacra-ta o fapta buna! da' de ce si cui vrei sa donezi fondurile?!

Pai nu gasesc eu pe DC unde???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:

hehe sabina, pai nu suntem de acord (sau poate n-am inteles io bine ca e cam tarziu).

Adica tu spui ca daca eu sunt convinsa de un fapt ar trebui sa ma abtin in a-mi afirma convingerea pentru a menaja complexele interlocutorului si a nu-l clatina pe el in propriile convingeri?! Pai complexele lui nu-s problema mea iar convingerile daca i se clatina inseamna ca nu au baze solide... si iarasi nu e problema mea. Eu zic ca 'politicul corect' nu asta se voia la origine si daca la asta s-a ajuns atunci e grav ca nu mai spune nimeni nimic, nu mai exista nici un dialog. Ajungem iarasi la limba de lemn.

yank, bravo, asa face si soacra-ta o fapta buna! da' de ce si cui vrei sa donezi fondurile?!

ah, asa s-a inteles.sorry, n-am fost eu clara.

nu, ceea ce vreau sa spun e ca nu trebuie afirmate convingerile gratuit, ci numai cand simti ca persoana de langa tine e dispusa la dialog SI TE MAI POATE SI INTELEGE, altfel e pierdere de timp, energie etc etc. asta e ceva experimentat pe propria mea piele:)),
de aia vorbeam de empatie.pt mine e o calitate esentiala in ziua de azi....

acuma, eu vorbesc asa pt viata de zi cu zi.familie, prieteni,..pe un forum e altceva, chiar nu-mi pasa ce crede lumea cand eu declar sus si tare ca Mozart e mai bun decat manelele:)))

si am mai observat din practica ca oricum nimeni nu-si schimba convingerile,si mai ales prejudecatile.e nevoie de f f multa sinceritate pt asta.Si mai ales, de f f multa Empatie:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ceardacu_stanciului/album?.dir=9601&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ceardacu_stanciului/my_photos

linku de mai sus.eu zic la toata lumea, nu se stie de unde sare iepurile:) da la cati cunosti tu....e fosta biblioteca Sadoveanu de pe pache Protopoescu, mostenita de sotul cu nacte in regula, de mai bine de un an.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
De ce? Cum facem sa vorbeasca fiecare despre convingerile personale fara sa para suficient, superior sau fara sa lezeze pe altul?
Eu una in numele 'corectului politic' nu voi putea sa spun de exemplu "eu cred ca aparitia omului e rezultatul evolutiei speciilor", ar fi o minciuna, eu nu cred asa ceva, eu sunt 100% convinsa de dovezile existente deci eu stiu ca asta e adevarul si nu altul. Si atunci cum sa-mi exprim altfel convingerea sau mai bine zis ar trebui s-o exprim in alti termeni sau nu? sau poate sa n-o mai exprim deloc? Cum este 'corect politic' in cazul de fata?

Doruletz, eu zic ca aici e o chestiune de nuanta. In momentul in care spui "eu cred ca", aasta poate avea doua conotatii: una e "eu am impresia ca/am senzatia ca/sunt tentat sa consider ca" (sugerand nesiguranta, "asa cred, dar nu sunt sigur"), iar alta e "eu cred in lucrul asta/am incredere ca asa e/cred cu tarie ca" (sugerand ca personal nu am dubii in privinta asta). Prin urmare, nu "cred" ca gresesti in momentul in care spui "eu cred ca omul este rezultatul evolutiei speciilor", dar daca nu vrei sa lasi loc la interpretari, poti sa spui "eu cred cu tarie ca" sau chiar mult-hulitul "parerea mea e ca" sau "eu consider ca". Nu vad ce nu e politically correct aici, "cred" ca fiecare e indreptatit sa isi exprime opinia.

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Sabina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ceardacu_stanciului/album?.dir=9601&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ceardacu_stanciului/my_photos

linku de mai sus.eu zic la toata lumea, nu se stie de unde sare iepurile:) da la cati cunosti tu....e fosta biblioteca Sadoveanu de pe pache Protopoescu, mostenita de sotul cu nacte in regula, de mai bine de un an.

de la ce suma pleaca negocierea?

Mergi la inceput

2,1 milioane euro.Ce parere ai, gasim pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Sabina, eu nu le am cu comertul, dar e frumoasa casa... Care e legatura cu Elena Lupescu (parca asa am vazut pe webshots ca se cheama)?

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

prietenii de la care a mostenit sotul au cumparat-o pe vremuri de la familia Elenei Lupescu.Carol isi cam facea veacu pe-acolo:)
Are vreo 4o de incaperi si e in patrimoniu.Cam de pe la inceputul sec 20, Jugendstil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67265" target="_blank"> episodul 103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

quote:
Originally posted by Sabina

prietenii de la care a mostenit sotul au cumparat-o pe vremuri de la familia Elenei Lupescu.Carol isi cam facea veacu pe-acolo:)
Are vreo 4o de incaperi si e in patrimoniu.Cam de pe la inceputul sec 20, Jugendstil.

Bravo Sabina (daca-mi permiti), acum inteleg de ce crezi si nu mai cercetezi! Pai asa paleasca de palat nu veni din cer, nu? sau da?! (glumesc, apreciez ce spui). Mai miroase a Lupeasca pe acolo? Chiar daca nu, cred ca daca o bagi p=asta ii cresti pretu'frumusel.
E una (daca nu singura) biblioteca in care am intrat, copil fiind.
Altfel, imi place cum dezbateti ideea. Sau nu, mai bine cum fiecare isi spune ideea fara a incerca sa-l convinga pe celalalt. Asta e calea spre convietuire pasnica. ..zic si io. Daca sund debusolat si voi sa join vreo tabara sa o fac de buna voie.
Mai aveam si eu ceva de povestit, dar las pe alta data..
Hai ca tre sa intru in shut, plec la slujba. lA voi s-a racit subectu'
Poate vin si poenarii veritabili sa-si reia locu' ca pre au napadit multi de aiurea (adica si io!)

Mergi la inceput