Scandinavii stiu DC... (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Anamaria, ce statura ai? eu sunt 1.61 si 54 de kg:)))vinde-mi-le mie second hand:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Anamaria superbe rochiile, 5 si 9 sunt de mare clasa! Si aici esti atit de frumoasa si eleganta http://community.webshots.com/photo/508067141/1508083696057002410ZRrEiiYank nu zic eu ca evreii si italienii-s la fel si la gusturi si la portofel:) Salutari la scandinavi! Si eu citesc din umbra pe aiciVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Anamaria, ce statura ai? eu sunt 1.61 si 54 de kg:)))vinde-mi-le mie second hand:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Eu sint mai scunda cu 2cm iar kg am mai multe (la secret ca fac atac de cord daca le spun cu voce tare)...

Nu imi vine sa le vind, le tot adun, poate peste vreo 20 de ani, vin nurorile la dulapul meu si p'atunci vor fii clasice...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

eh, macar am incercat.;-)

dar in schimb, promite-mi ca atunci cand ma umplu de bani si imi vizitez unchiul la NY ma iei la un tur de shopping sa imi fac mana:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Sabina

eh, macar am incercat.;-)

dar in schimb, promite-mi ca atunci cand ma umplu de bani si imi vizitez unchiul la NY ma iei la un tur de shopping sa imi fac mana:))

Aaaa,pai de ce nu zici ca vrei rochii.Vino la mine ca iti dau eu,de la soacra-mea.Are un dressing plin.Din 60 pina-n 80,cre`ka sint vreo 100.Fac si eu un ban cinstit si cu ocazia asta isi justifica si ea existenta prin ceva pozitiv

Mergi la inceput

hahhaaa, eu le vreau pe ale Anei...sau daca nu, ma multumesc si cu unele noi direct de la sursa:)) in cateva luni o sa fiu milioanara:) apropos, tu care esti evreu bogat:)), nu vrei sa-mi gasesti pe unu si mai bogat sa-mi cumpere castelu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ceardacu_stanciului/album?.dir=9601&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ceardacu_stanciului/my_photos

il dau ieftin, 2 milioane:))46 de camere, fosta biblioteca Sadoveanu de pe Pache.

Lena, nu se mai aude nimica? tipa cu planurile vine in Ro, deci abia sapt asta le putem multiplica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

gata, adormii pitica, uff

xeno !! ai grija insa sa nu-ti strice scoala cupilasii!! Desi cred ca va fi totusi greu sa ti-i strice, daca le prezinti lucrurile corect nu mai e nici un pericol. De exemplu, Alain are 2 verisoare acilea care facura o scoala catolica desi parintii lor sunt atei (le trimeasera acolo pentru ca era cea mai buna scoala din cartierul lor). Si pentru ca parintii au stiut sa le prezinte faptele corect si mai ales totdeauna cu argumente logice uite ca nu patira fetele nimica, nu a reusit nimeni sa le converteasca, ajunsera indemne la maturitate!

carmen, ar fi interesant subiectul. Pai hai, tu si lena, ziceti ceva despre asta, aci in poiana sau in subiect separat. Io imi amintesc ca am citit odata niste povesti transcrise in limbaj 'corect politic': Cenusareasa, Cei trei purcelusi (pardon, "trei animale din familia suideelor", muhahaha), Alba ca Zapada si cele 7 persoane de talie inferioara .
Da' tu te gandeai sa vorbim asa in general despre conceptul asta sau pe vrun exemplu concret?

auzi Yank, da' soacra-ta stie ca tu vrei sa-i vinzi dulapul cu haine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by doruletz

gata, adormii pitica, uff

auzi Yank, da' soacra-ta stie ca tu vrei sa-i vinzi dulapul cu haine?

Nu stie,da nici nu o intreb.II fac o surpriza.Oricum nu mai incape in niciuna

Mergi la inceput

Doruletz, stii ca eu is pasnica:)
da situatie ipotetica.
daca tu ii prezinti gepetei faptele "corect" , o dai la scoala ateista si ea vine pe la 16 ani acasa cu crucea de gat si rugaciunile seara la culcare...ce faci? o indrumi pe "drumul bun" mai departe?:)

nu e nici o ironie, sunt doar curioasa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

roxana bine ai venit

si aici e friig dar a si nins ... ieri a fost o zi superba cu soare si zapada si fara vant, o placere sa iesi la plimbare cu cainele care tzopaie ca o caprioara prin zapada si se tavaleste si se bucura ca un copil ... nici n-as fi crezut, pt ca sora-sa e exact invers, nici nu vrea sa iasa afara cand e zapada, trebuie tarata :-)

Carmen eu zic ca ar fi binevenit un subiect despre political correctness ori aici ori ca subiect separat ... am si io parerile mele pe tema asta pe care vi le-mpartasesc mai tarziu ca acum ma grabesc la serviciu

cat despre educatia copiilor religios sau ne, io sunt in ceatza din cauza experientelor proprii atat ca si copil cat si ca parinte, deci m-ar interesa o discutie si pe tema asta ... la care voi participa cu framantarile, gandurile si mai putin constatarile mele (ca pe astea din urma inca n-am reusit sa mi le formez)

mai viu (vorba lu' doruletz):-)

Mergi la inceput