Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Cristina CGE, am vazut ca l-ai inscris pe Victor la scoala 49, cred ca ai facut foarte bine. Este o scoala cu buna reputatie dintotdeauna, si cu copii cu un nivel mai ridicat, dat fiind ca zona e cu pretentii - si a fost dintotdeauna.
Mai mult, complexul National este la o aruncatura de bat, deci ai putea sa-l inscrii pe Victor la inot sau tenis mai incolo.
Probabil ca acolo o sa-l inscriu si eu pe Radu, caci e la 3 minute de noi. Eu n-am facut scoala acolo, pe motiv ca n-aveau pe atunci germana - doar engleza si spaniola parca. Dar mai toti vecinii mei au facut scoala acolo, mai toti s-au varsat in licee bune, si acum mai toti copiii lor merg tot acolo.
Tu stai aproape de scoala? Ca tot mai sper sa gasesc si eu o partenera de plimbat copilul - ma rog, cum amandoua incepem slujba, in weekend!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Fetelor, am luat 3/4 din doza de Dostinex, ultima jumatate duca-se! Mi-a fost asa de nasol, ieri cred ca am avut ceva cadere de tensiune ca eram super-ametita, azi senzatie de voma si durere de cap non stop, mai mult am zacut. Dar sper c-am scapat de cursul sanilor. Vad ca pana acum e ok. Si cine zice ca dupa alaptare i-au stat sanii beton..... eu am mari dubii! Ai mei cam flencane!!
Bebelul a tot dormit azi, ceea ce m-a ajutat. Nu l-am scos nicaieri de doua zile, ca mi s-a parut fornait. Poate maine in vestibul, cu usa deschisa, ca pe urma vin gerurile!
Oana, tu ziceai ca i-ai dat Zyrtec lui Andrew? ca numai ce-a descoperit sotul pe nu stiu ce site pfizer ca cica se da de la 6 luni incolo?! eu pe prospectul in en am citit ca e for infants over 3 months (in romana au sarit partea asta... nu-i prima data cand descopar hibe la traducerile de medicamente!)
Ioana, povestind la sot de Opera, l-a instalat si el, taman cand devenisem si eu fan mozilla! iar avem fiecare browserul lui!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am crezut ca numai eu bintui la orele astea tirzii. Am stat si mi-am aranjat toate pozele, am refacut 2 albume pe yahoo si acum ma apucam sa le schimb si la semnatura.

Mimsi daca ai stii cite persoane am agatat pe forumul asta. Ca tot vreau sa fim mai multe pe aici.

catush bine ati venit acasa si sa nu mai auzim de belele! Sanatate multa in continuare. Eu dau la copil Humana HN pentru diaree, numai masa de seara. E bun si are gust de banane. daca il iei din cora costa 270 mii daca il iei de la farmacie costa 350-370 mii. la noi a facut minuni, l-a legat pe bebe bine la burtica si acum face la 24/36/48 ore inca nu m-am prins care e treaba cu mai tirziu sau mai devreme.

RalucaC mai asteapta si tu un pic cu titele ca se vor face din bretele, silicoane ... te sun miine daca il conving pe sot sa iesim din casa.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Ia gata ca am schimbat semnatura si am actualizat si 2 albume - 3 luni si 4 luni - ca la 1 si 2 luni mi-a fost lene .
Acum pot sa ma duc la culcare?

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

JADI - sa stii ca la prima masa dupa ce am vorbit cu DR i-am dat Humana HN si a facut un kk normal la 1/2-2h dupa aceea.....
Dar DR mi-a zis sa-i dau NAN fara lactoza si am inceput sa-i dau NAN...
Nu stiu ce sa mai zic........
Face kk cam la 1/2h dupa masa,sescreme un pic si face un pic de kk de culoare verde mustar si cam mucilaginos ...
I-am dat si SMECTA - 1/2 pliculet dizolvat in 100ml apa.Mi-a zis o dr.de la mama la spital "Gr.Alexandrescu"

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Eu sint multumita de Humana HN si cind mi l-a recomandat doctorita mi-a zis si de Milupa HN. Daca totusi ti-a recomandat doctorita Nan, atunci fa asa. Eu am avut rezultate cu HN dupa 10 zile cred. Abia atunci a inceput sa nu imi mai faca dupa fiecare masa si apos.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!
Merg indata la razalit morcov si mar. Voi le faceti in robot? Eu ma gandesc ca e mica cantitatea sa murdaresc ditamai bolul de la robot.

Jadi, e faina semnatura..
Catush sanatate in continuare si ma bucur de Briana ca e mai bine, saracutza!
Nanadana felicitari pentru galushte. Si mie prima data mi-au iesit super. A doua oara cam moi si a treia oara tari. Am zis ca nu mai fac....Poate o sa mai incerc mai incolo.
Pharma, am facut asa cum ai zis.....m-am lamurit eu ca nu e sange...

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

JADI - Misto ItsyBitsy - astept sa ma duc iar la bebe sa vad daca prind acolo pe radio...
Nu am vazut-o de ieri de la 18.30 si daja mor de dorul ei,nu stiu cum am suportat 2 saptamani...(noroc cu voi...)...
Pe la 12 plec la ea....
Maine ma duc si eu cu dosarul in Amzei....
Tineti-mi pumnii...

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

RalucaCostiurin, si Alex a luat Zyrtec din cauza racelii, la doar 2 luni juma..eu cred ca poti sa-i dai cu incredere..noua ne-a zis dr sa-i dam cate 5 picaturi de 2 ori pe zi.

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

nadina, cum a intrat sotul in casa, l-am luat si ne-am dus la Mobexpert Pipera. Am vazut mobila ca a ta, ne-a placut si noua. E foarte frumoasa! Dar aia roz de fetite nu mi-a placut.
Ruxandra, eu mi-am cumparat singura vaccinul, n-am stiut ca pot sa-l iau de la Medicover. Te rog mult, zi-mi exact ce le-ai zis de ti-au dat vaccinul. Mersic.
pharmacris, multumesc pt detalii. Nu mi-a dat prin cap sa duc copilul la analiza secretie oki.
Cristina, imi pare tare rau de firma ta.
Ina, te asteptam oricind ai timp
doruletz, prin ce paradisuri umbli?

Ieri am fost la botez si am stat linga o graviduta dependenta de DC. Si mama cu botezul s-a inscris pina la urma. Am stat 4 ore jumatate la restaurant cu bb linga noi, a tras 2 reprize de somn cu toata muzica, s-a jucat, a fost plimbat in brate de toata lumea (le-am dat voie).
Peste 2 saptamini vine mama, si am chemat-o si pe soacra, ca sa stea amindoua cu fata, si noi sa mergem la ski. De fapt, inainte sa ma bucur ar trebui sa vad daca mai intru in salopeta de ski (ceea ce nu cred); dar si in pantaloni de treining si tot ma duc sa dau o tura in Poiana.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput