Clubul nurorilor (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi Andreea, ce face bebe? Cum stati cu pregatirile?

cristiama pai cereti si voi cadou masina (asta noua) daca tot e vorba de cadouri consistente

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Mersi Andreea, ce face bebe? Cum stati cu pregatirile?

BB e ok. SPER, ca nu am mai fost la contruol, si nici nu vreau sa merg pana inainte de nunta. Cu pregatirile stam foarte bine. Iubi si-a gasit in sfarsit costum de ginerica. Am terminat de cumparat cam tot, adica ce era mai scump. Acuma mai avem nimicuri de genul servetele, alune, salatini.... In rest e gata totul.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Salutare, nurori!
Wk asta am scapat de vizita la soacra, am avut alte treburi, mai importante.

Al meu zicea sa trecem azi pe la ei. Nu am nici un chef, dar hai sa zicem ca rezist eu o ora acolo.

va pupez si sa aveti o saptamana buna si...calduroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

gabibarta: mersi de raspuns! am incercat si tot nu am reusit!

http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Unde ati disparut toate? Chiar nu ai e nimeni pe aici? Am ramas singura?

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Bun gasit" simpatice" nurori-...-am ascultat sfatul Flaviei si am intrat pe acest topic curioasa sa citesc parerile voastre despre soacre- si mai putin sa dau sfaturi -pentru ca v-am spus ca nu sunt nici bunica nici macar soacra- dar trebuie sa recunosc ca m-am amuzat teribil pentru ca am avut senzatia ca citesc un basm cu Ilene Cosanzene- nurorile si BALAURI-ZMEI FIOROSI-soacrele.
Acum lasand gluma la o parte constat ca in acest club au intrat mai ales nurorile cu soacre probleme (mai ales daca stati impreuna)
Asa incat desi sunt o nora cu vechime de cca 30 ani si o soacra pe care nu am simtit-o de-a lungul casniciei ( la propriu) ne vizitam rar si nu o interesa numic din ceeace ce faceam-deci soacra ideala ati spune voi)nu prea as stii ce sfaturi sa va dau pentru a imbunatati relatiile soacra-nora.
Cred ca ar fi bine sa nu puneti totul la inima ,sa fiti mai detasate
eventual ziceti ca ele faceti ca voi(asa faceam eu cu mama mea),
incercati sa le aratati unde gresesc-daca se poate vorbi cu soacra respectiva-aratati-le totusi respect pentru ca au muncit o viata pentru ca au o varsta si pentru ca eu cred ca in majoritatea cazurilor(desi sunt si exceptii) va doresc binele dar exagereaza din prea multa poate dragoste pentru copii si nepotii.
Acele nurori care au copii-baieti- cred ca ma vor intelege dar mai tarziu -cand copiii vor fi mai mari-eu acum incerc sa ma port la fel si cu fiul meu si cu prietena lui care imi spune mami 2-dupa mama sa care este mami 1.
sper ca nu v-am plictisit si astept reactiile -sper sa fie pozitive.-
va doresc tot binele din lume si cat mai repede sa locuiti separat de socrele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Hai sa mai zic de ajutorul socrului, care e recasatorit:

Cand ne-am luat casa am imprumutat 1500 euro de la ei.
Si dupa 2-3 luni ii cere inapoi.

Nu intreba, cum mi se pare mie ca ar face un parinte: ce faceti, cum va descurcati, ati terminat cu datoriile?
Nooo, cer banii inapoi, si ne dau si termeul la care ii vor.
Sotul meu i-a spus cinstit ca nu putem sa-i dam, si a facut urat, a sunat-o pe soacra- prima sotie sa spuna ca nu-i dam banii, etc. Asa ca am facut imprumut la banca, ceea ce vroiam sa evitam si i-am dat banii. am facut si drum pana la Brasov ca nu vroiau prin posta, nu vroiau prin banca, ca sa nu plateasca comisione, desi evident ca noi le plateam!
Si ce au facut cu banii, fara exagerare: ii tineau in casa, da vroiau sa-i aiba inainte de Anul Nou.
Dragut, nu?

Eu nu pot sa inteleg asta, de aceea mi-e si greu cand socrul vrea sa vorbeasca cu mine la tel si-mi spune cat tine la noi, ca nu pare!!!!

A, si cadou de casa noua ce ne-au adus:
- un cosulet impletit cu flori de plastic roz
- un tablou din scoarta de copac ?!?
- un ceas cu termometru de doi bani care s-a si stricat in 1 saptamana
am scapat de ele un-doi ca mie nu-mi plac lucruri care stau prin casa!!!
Si ce a fost dragut e ca mi-au indicat EXACT unde sa atarn odioseniile alea. Fori de plastic roz la cosulet, in casuta mea mobilata minimalist si cu flori evident NATURALE.

Si pretenii ne-au adus cadouri asa de frumoase, efectiv s-au gandit ce ne-ar place sau ce avem nevoie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fetelor!
Ieri a fost ziua mea si a fost super.Bineinteles ca soacra mea a fost la inaltime(m-a ajutat enoooorm). nu am facut ca mi s-a stricat ap.foto.
Am petrecut intr-un restrans dar ne-am simtit super.
multumesc lui d-zeu ca mi-a dat asa o soacra.
Sper din tot sufletul sa se schimbe a voastre...
si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am revenit si eu prin zona:)

bunicuta ma bucur ca ai urmat invitatia si eu personl sunt foarte de acord cu sfaturile tale si sti vorba aia "teoria ca teoria dar practica ne omoara". Asa ca pentru mine personal e greu sa pun in practica, desi nu tot timpul. Felicitari pentru baiat, din cate spui esti pe cale sa fii soacra Ne prinde bine sa te avem printre noi.

fannna2003 la multi ani, din cate vad am sarbatorit in acelasi timp:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

fetelor!
Ieri a fost ziua mea si a fost super.Bineinteles ca soacra mea a fost la inaltime(m-a ajutat enoooorm). nu am facut ca mi s-a stricat ap.foto.
Am petrecut intr-un restrans dar ne-am simtit super.
multumesc lui d-zeu ca mi-a dat asa o soacra.
Sper din tot sufletul sa se schimbe a voastre...
si sa auzim de bine

si tot ce iti doresti. Ca soacra buna ai...In rest...

10+

POZE

Mergi la inceput