Clubul nurorilor (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Sa-ti traiasca socrul!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi dragelor de urari, maine sarbatorim. Azi n-am apucat sa umblam dupa cadou plus ca nu aveam nici cea mai mica idee ce sa luam, asa ca i-am dat bani fain frumos, ca sa fie mai practic:)
In rest... aveti dreptate, e bun un socru pe langa casa omului, dar sa speram ca la anul pe vremea asta vom fi la casa noastra.
Va si sa profitati de week-end.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hai ca am trecut si eu pe aici sa va salut,da' e o liniste pe aici...
Loreena,te asteptam la povesti ca esti super simpatica.
Flavia ,azi esti in petrecere.Sa te distrezi bine!
Cherry,maine te asteptem !Sa nu tragi chiulul!
Pentru toate nurorile

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am trecut si eu pe aici sa va salut!!!! Cam cuminti sunt soacrele azi, ca vad ca nimeni nu se plange...... sau au luat o pauza de duminica......sunt la odihna.
Flavia distractie placuta si "la multi ani" pt socrul tau!
duminica placuta!!!

http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

doar n-au inceput madam soacrele sa ne respecte duminicile?
Sa nu fim asa optimiste, mai este pana la sfarsitul zilei...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

gabibarta spune-mi si mie te rog cum pot sa imi denumesc albumul de poze ca nu reusesc de loc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi de urari, distractia s-a terminat, gashca s-a spart (parintii socrului, unchi, matusi, ce mai, distractie in toata regula:).
Acum nu mai pot de obosita, parca nici n-a fost week-end.
Sper ca la voi a fost mai placut

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by lavinai

gabibarta spune-mi si mie te rog cum pot sa imi denumesc albumul de poze ca nu reusesc de loc!!

eu le dau nume cand incep un album nou, insa se poate si in felul urmator: cand esti chiar in albumul respectiv, sus deasupra la Add photos (e cu galben) gasesti Edit album: name+description, intri acolo si ii schimbi numele.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Flavia, cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI! socrului tau.
La mine a fost un sf de saptamana partial linistit. Ca duminica a debuitat cu o serie de certuri, scandaluri, plansete...Dar spre serara m-am mai linistit. Si cauza nu sunt socrii.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Mi-am adus aminte de cadouri pt socrii.
Anul trecut de ziua sotului, vin socrii- tatal lui si a doua nevasta, in vizita.
Noi avem un obicei: spunem ce cadou vrem, si vroia sotul o cuvertura de pat, costa cam 1,5 mil.
Si ce ne-au adus ei: DOUA seturi de spuma de barbierit desfacute si scos din ele cate ceva!!!
Acu sa spun cam cum o duc, ca poate va ganditi ca tb sa ne ia din pensie saracii, celuilalt baiat- al nevestei asteia a doua, vor sa-i dea Opelul lor care nu are inca 2 ani, pt ca ei si-au luat masina noua.

Si ar fi fost Ok, dar dupa ziua socrului, la vre-o 2 luni mergem pe la ei, si ce vor: aparatul NOSTRU digital, ca nu i-am facut nimic cadou socrului!!!
Ei bine NU!

Mergi la inceput