Voi ati facut vreodata tratament cu argila?
Eu am urmat in noiembrie si decembrie tratament cu argila la pliculete, dizolvata in apa, lasata 15 min apoi bauta dimineata pe stomacul gol. Ma simteam super odihnita si mult mai energica toata ziua, probleme cu tenul nu mai aveam si nici cu,,,,, constipatia. Dar ma intreb eu oare nu se pot forma pietre la rinichi de la ea?????
Voi stiti ceva????????????
Mel & Tibi
Din ce-am mai citit eu- cel putin in Formula As- argila chiar e indicata ca tratament pt pietre la rinichi (si alte probleme cu rinichii).Chiar asta era unul din principalele efecte.
Si zici ca iti face tenul sa arate super? Asta trebuie incercat!
Ce fel de argila? De la ce firma? Eu la intrebarea ta nu am vreun raspuns, dar ma intereseaza si pe mine sa fac tratamentul respectiv! :)
LAURA
quote:
Originally posted by Lauraa
Ce fel de argila? De la ce firma? Eu la intrebarea ta nu am vreun raspuns, dar ma intereseaza si pe mine sa fac tratamentul respectiv! :)
LAURA
Eu beau argila de la firma FarmecVital - am inteles ca este cea mai buna (din punct de vedere al puritatii). Este o cutie care contine 21 pliculete, pe care scrie argila supliment nutritiv, iar pe capac : argila speciala din zona Padurea Craiului (ar trebui sa ma plateasca pt. reclama)
Bafta
Mel & Tibi