Bebelusi de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Eu nu i-am dat pana acum apa pt ca sugea de fiecare data dupa masa. Daca suge tot trebuie sa-i dam apa sau ceai?

Ieri am cumparat niste cereale de la Nestle si mi s-au parut atat de dulci...si ma gandeam ca imi moare baiatul de sete dupa atata dulce.

Si nici nu stiu ce cantitate de apa/ceai sa-i dau.Pana se satura? Sau doar cativa ml?

La inceput dr mea spunea (de ceaiul de colici) sa nu-i dau mai mult de 20 ml, ca daca bea mai mult nu mai mananca, iar ceaiul nu are val nutritiva.

Iar daca avem pb cu mancare si greutatea, chiar nu stiu cat ceai/apa sa-i dau.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Anis,am incercat,dar eu nu mai am listuta si nu pot sa o copiez de la cap.asta ca e deschis de monical.Iar la capitolul trecut nu mai pot edita ca s-a inchis subietul probabil...Cum sa fac???

Giana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini hai ca ai fost de belea, dar una peste alta amica ta e cu adevarat inteleapta si are dreptate da ce te faci cu al de e obosit rau seara faci tu tzukahare degeaba prin dormitor doar daca te apuci de un viol ceva Hai ca vb prostii aici se vede ca-s pe stop si sunt obo. Mmm ce cafea buna mi-am facut de amiaza lol. Cat despre bebe doi sa-l faca cine-o vrea el poate eu nu heheeee. Nu inca....sa zicem, sa nu fim radicali.
Dede ma cam sperii cu patutul. Dar cu sa se ridica in picioare daca el nu se ridica nici in fundulet inca singurel???? Sta in fundulet dar nu poate sa se ridice singur! E posibil asa ceva?
Starchi fiecare bebe are necesitatile lui. nul vrea lichide altul nu. La tine daca inca mai alaptezi poate fi ok daca suge dupa masa de solide. Eu lui Andrei ii mai fac si ceai ii mai pun in bibe si apa plata asta nu inseamna insa ca bea de fiecare data. Insa dupa masa de pranz piureul de legume cu carne/ou/ficatel imi bea un bibe de lapte / zeama de supa cu lapte si ceai daca-i dau dar acum prefer sa-i dau lapte la pranz ca are nevoie de inca un lapte nu de alta. Dar asa nu se omoara nici cu ceai nici cu apa, Doar cand are el chef.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mai fetelor din moment ce mananca solide dati apa la bebe.
Mihnea bea si apa plata(fiarta si racita cum o folosesc si la prepararea laptelui de fapt ptr ca e masa paranoica - adica eu ) si bea si ceai de la milupa sau humana ca nu contin zahar. Cel de la Hipp are zahar.

Cuscra am spart la Miniblu pe Mihai Bravu 3 milioane in 10 minute. Pe langa hainute bineinteles ca i-a luat tasu o albinuta cantatoare pe care o poate cioflai si in gurita. E tare haioasa si e si destul de maricica. Cica era si asta la promotie.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Help me!!!!! Cum sa deschid alt capitol???Dati-mi si mie listutele ca nu le mai am..am formatat pc-ul si s-au dus...

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

GIANA EU AM O LISTUTA SALVATA, nu e la zi...daca ai timp sa o aduci la zi..urmarind lista asta deschisa de monicaI ar fi super..daca nu o lasam pe asta..si o aducem noi la zi treptat.

Iti dau PM.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Anis,dupa ce-i dau lu' Dani sa manance trebuie sa plecam la ai mei...n-am timp acum.Pe parcurs daca e.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Niste scumpi:Andrei(sta deja in fund singurel?-bravo) si Ingrid(pletoasa mica si creata).
Vad ca deja avem Dr Love(mamini) si Enertainerul de baza(Yasmari).
Eu acum sunt Depresivul de baza,am vazut ce ati scris despre si soti si pe mine nu m-a bufnit rasul ci .Tot inecate imi sunt corabiile si acum numai stiu daca mai simt ceva pt sotul.Cine sa ma inteleaga
Dede-nu aveti program ziua,dar iti doarme noaptea.La noi s-a dus programul de zi,dormit bine mai mult de 1 jum de 2 ori macar.Si noaptea cum avem show-aseara iar de vreo 4-5 ori ca am pierdut sirul.
Yasmari-intrebai de luatul in greutate 150 in 2 sapt nu e grozav,dar vezi cat o sa ia pe luna.Poate recupereaza.Si nu am vazut cate kg a avut la nastere si cate luni are,nu sunteti la catastif cred

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hai ca deschid eu alt capitol acusica!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Monica Elena (sau fetele care mai stiu): aveti idee daca au cam aceeasi marfa la toate magazinele Minublu? Eu am fost pe Titulescu, dar as vrea sa-i mai iau ceva, mai ales pt. toamna, ca tot sunt reduceri acum.

Multumesc mult!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput