Bebelusi de iulie-august 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 14

delia grozav spune:
Totusi mai citesc cate ceva.
Ioana, am admirat si eu flacaul azi de dimineata.
Eu zic sa lasi patutu jos urgent.
Adi avea sapte luni si m-am intalnit cu o mamaica si a spus ca fiica-sa s-a ridicat in patut pe la 7 luni si ceva. Eu zic ca fiu-mio nici gand sa se ridica mai repede de 8 -9 luni, ca nu dadea semne.
Si peste cateva zile, il pun in patut sa adoarma singurel, si stau sa ascult ce face in camera alaturata.
De obicei auzeam cum demoleaza patul inainte sa adoarma, vorba lui Anis, da stau ce stau si nu aud nimica. Asa ca ma duc sa vad ce se intampla si flacaul statea in picioare si admira camera. Eu am inlemnit ca doar putin trebuia sa se aplece si zbura in cap.
Avea cam 7 luni jumate si in fundulet nu statea aproape de loc ca nu avea stare.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

starchi spune:
Sustin si eu intrebarea lui Lulu; dati apa la bb-ei?Cand si cat?
Noi avem patut din lemn.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

mamini spune:
LuLu, Laura, misto bancurile, 10 puncte de caciula!
buna dimineata fetelor ascultatoare si ne-cuminti! si ce, ati innebunit, cu mamici de sept-octombrie? vi s-a urit cu binele si v-ati saturat de somn? dati fuguta la buticul din colt si cumparati prezervative, ca-s f misto.
Dede, o prietena de-a mea a luat lui fiu-sau carut abc-design(pram, mare) si e ok.eu am geanta de carut de la ei si e f misto.patutul mi s-a parut cam greut, vezi si tu...
am chef de shopping si sunt minus 22 de grade, unde sa plec?
si rideti voi de mine, cu dr Love, dar vedeti ce bine dispuse sunteti in dimineata asta? si e ok, nasesc copiii rezultati din instigarea de azi noapte, dar voi le-ati spus dumnealor( sotilor) ca sunt datori o cinste la fata?
hai ca aveti o zi buna,daca nu e deja...
M

delia grozav spune:
citit si eu mesajul lui mamini.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Albinutzza spune:
Neatzaaa feteleee
Vad ca a fost o noapte fierbinteee...la noi nu, ca m-am dus hotarata dar intre timp ocupasera rushii locul Si unde mia pui ca ne-am uitat si la Frumoasa Venetziana si plin de dragoste acolo
...Mamini
Simona, distractzie plakuta, sa va traiasca mica crestina, si asteptam pozeee
Lulu, Starchi eu nu-i dau apa decat ceai. Mi se pare mai sanatos. Acum fiecare cum crede.
Dede, si eu am vazut ofertele de la ABC si sunt tentante, dar nu le-am vazut pe viu prod. Noi vroiam un pat-tarc sa luam. Legat de pat si eu l-as lasa in jos, ca Luca daca il pui la marginea patutzului se ridica in picioare, deci mult nu mai e...
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici

Laura25 spune:
Starchi, eu le dau ceai de musete, tei sau menta, neindulcit. Le-am dat si apa plta de cateva ori, dar au cam scuipat-o, s-au jucat mai mult cu ea
Laura de
Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Giana spune:
Eu am facut cum scrie in Mama si copilul si i-am dat apa de cand am inceput cu solidele.Ii dau cateva inghitituri dupa ce papa piureul de zarzavat.La inceput nu-i placea dar acum bea cateva zeci de ml.Uneori cand ma vede cu biberonul cu apa se agita pana i-l dau si bea singurel cat vrea.Nu-i dau decat apa plata.Sau in loc de apa suc de fructe diluat.
ceai neindulcit...sa nu-l vada.numai ceai granulat indulcit cu lactoza vrea
GeorGiana

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

anis spune:
Giana, deschide tu alt capitol cu userul de bbdeiulie_august!
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by starchi
Albinutzza - da ceaiul nu e dulce?
Starchi&Matei Scantei
Nu-i pun zahar, ii fac de tei, fenicul, musetel, depinde. Dr a zis ca pot pune zahar la fiert, Dar nu i-am pus deloc. Acum i-am luat de la Milupa ceai de fenicul
Albinutzza

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici