Aspirante optimiste - 176
Raspunsuri - Pagina 7
Anca Wish spune:
Osna, felicitari!
V-am zis io ca va fi un an pe cinste. Muuuulte gravidutze si lista aia sa se scurteze.
Sorina, Bety bine ati revenit printre noi. 
Multumesc pentru aprecierile voastre. Ma bucur ca va place finutza mea si de ine, normal
. Dar, de mine stiati ca-s frumoasa si modesta.
anca...SIGUR intr-o zi

andicu spune:
Osna, felicitari! ma bucur tare mult pentru tine! Multa sanatate si sa auzim de bine!
Andreea.Pozele mele
Tanya spune:
Buna fetelor,
tot aici sunt, la aspirante, va urmaresc din umbra, nu am nici o noutate incerc luna de luna,inca nu s-a prins nimic, cred ca ma duc din nou la doctor luna asta sa vad ce-mi mai zice. Va pup pe toate!
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
cris2006 spune:
Buna fetelor,
Sunt Cristina din Bucuresti si desi am pierdut 2 sarcini pana acum, ma pot considera o aspiranta optimista. Nu ma las pagubas.
Felicitari celor care au ramas gravidutze, sarcina usora si bb sanatos.
Avalon spune:
Tanya, si eu la fel... din pacate...
Osna, FELICITARI!

Sa ai o sarcina usoara si peste 8 luni sa-ti cunosti bebelusul, sa fie sanatos si norocos!
Lorym spune:
Salut viitoarele mamici!Ma primiti si pe mine in lista?
De vreun an ma incearca sentimentul maternitatii: ma uit mai mult la copii, ma opresc la ei, mai trag cu ochiul la subiectele postate de mamici,; ba chiar mi-am salvat in calc o tona de inf despre nastere, alimentatie pt mami si bebe etc.
Si acum sa va zic traseul sapt acesteia: luni ne-am hotarit sa facem bebe prin nov sa se nasca in zodia leu la anul,joi seara am zis ca de ce sa nu-l fac acum
,vineri(care era ultima zi a ovulatiei)mi-am anuntat sotul ca vreau cit mai repede un bebe iar el e super fericit, el vrea mai demult dar m-a lasat pe mine sa iau decizia cind ma simteam eu pregatita; vineri la amiaza cumpar un test de sarcina(sa fie pt orice evntualitate in casa
)si revista mami pe care am devorat-o- mie mi s-a parut super revista.Iar vineri seara saracul (adica tati)intre 2 intilniri
..Vineri noaptea cind tati s-a bagat in pat ne-am facut planuri si zimbeam cum de mult nu am mai facut-o.
Iar azi am fost la o reprezentanta auto sa ne interesam de o masina, ca doar nu o sa vina bebe fara masina la scara
, apoi am mers in mall in locul destinat copiilor unde se joaca ei si sunt si magazine.Ne uitam la copii cum se jucau: eu plingeam iuly avea lacrimi in ochi.Apoi in magazine m-am uitat la hainutze , carucioare, patuturi etc. Pot sa zic cind am plecat aveam lacrimi in ochi si cu niste emotii cum rar am avut. Apoi am fost la cumnata mea care naste marti si am vazut un raft de haine micutze si am zis ca i le fur dupa 3 luni
.Tare zi ocupata am mai avut! Adica saptamina: plina de planuri, ginduri, vise, dorinte.Vreau un bebe

Oare am vreo sansa pt luna oct ?
Doamne Doamne ajuta-ne !
osna spune:
uite ca e 12 noaptea si eu nu pot sa dorm ca mor de greturi
da acum ma bucur ca le am!
lorym si noi am zis ca vrem sa facem in luna x sa se nasca in zodia x si dupa 6-7 luni in care nu s-a intimplat nimic am lasat-o moale cu calculele.
am facut
atunci cand am avut chef amandoi,nu am calculat date ci doar ne-am rugat la dumnezeu ca bebele sa vina atunci cand este timpul si sa fie sanatos si sarcina usoara.
eu ma simteam rau saptamana asta dar prietena mea roxy imi spunea ca precis mi se pare sau sa fac testul.ea astepta cu sufletul la gura sa o sun,ieri seara cand l-am cumparat s-a si mirat ca mai pot astepta pina dimineata.
fiti relaxati ca este foarte important,lasa datele si calculele.
o zi placuta tuturor!
Lorym spune:
Osna mersi pt noaptea neplacuta pe care mi-ai oferit-o!
Inteleg ca ai greata dar cei din jur nu tb sa fie afectati de ea!Mai toata lumea cred ca se distreaza cam in ce zodie ar dori sa fie bebe.Titlul subiectului e aspirante optmiste nu pesimiste- daca vrei sa faci un subiect de genul asta nu ai decit sa-l creezi.De ce nu crezi ca se poate si dupa ce renunti la protectie ? Hai sa lasam pe D-zeu si natura sa-si spuna cuvintul si sa nu mai punem piedici noi intre noi! Daca tu ai avut probleme nu e necesar sa se aplice regula in cazul tuturor.
Sunt optimista ca totul va fi bine si sper sa devin mamica anul asta!
simonette spune:
Buna dimineata la toate aspirantele

Am scris aseara un mesaj, care nu stiu din ce motive nu a aparut!
Le spuneam Tanyei si lui Avalon, ca ma aflu in aceeasi situatie ca si ele! Urmaresc totul din umbra, sunt alaturi de fiecare, dar din pacate nu am nici o noutate, fiindca nu mai stiu cand ar trebui sa apara invazia, avand in vdr ca ultima data m-a tinut o luna incheeata! Eu desi mai am putin si definitivez dosarul pt atestatul de parinti adoptatori, nu renunt la lupta pt a avea si propriul bb! Din pacate insa in momentul acesta, nu am un plan de bataie stabilit!

![]()
![]()

la toate fetele!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
Avalon spune:
quote:
Originally posted by Lorym
Osna mersi pt noaptea neplacuta pe care mi-ai oferit-o!
Inteleg ca ai greata dar cei din jur nu tb sa fie afectati de ea!Mai toata lumea cred ca se distreaza cam in ce zodie ar dori sa fie bebe.Titlul subiectului e aspirante optmiste nu pesimiste- daca vrei sa faci un subiect de genul asta nu ai decit sa-l creezi.De ce nu crezi ca se poate si dupa ce renunti la protectie ? Hai sa lasam pe D-zeu si natura sa-si spuna cuvintul si sa nu mai punem piedici noi intre noi! Daca tu ai avut probleme nu e necesar sa se aplice regula in cazul tuturor.
Sunt optimista ca totul va fi bine si sper sa devin mamica anul asta!
Lorym, nu era necesar sa fii cinica... suntem aici multe aspirante la titlul de mamica care incercam de multi ani... sa stii ca si eu mi-am facut acum 10 ani planuri pt zodia bebelusului... dar n-a fost sa fie cum am planificat eu, acum mi-as dori sa vina cand vrea el, in ce zodie vrea, nu conteaza daca va fi baietel sau fetita, sanatos sa fie si sa ne lumineze viata!
Vorbele tale adresate Osnei mi s-au parut complet deplasate si iti spun sincer ca m-au atins si pe mine... din ele au reiesit un dezinteres total pt problemele altora si muta rautate gratuita.
Si as mai adauga ceva: sunt aici niste fete carora le-as ridica statuie pt curaj, pt perseverenta si pt puterea extraordinara de a lupta pt visul de a fi mame intr-o buna zi! Si cand raman gravide ma bucur din tot sufletul, pt ca stiu prin ce au trecut... Ma bucur pt toate, dar in special pt dragele aspirante optimiste care isi fac griji pt celelalte si nu uita sa se incurajeze una pe alta...
Semnez: o aspiranta 'cu probleme' si cu toate asta optimista...