Aspirante optimiste - 176
Raspunsuri - Pagina 6
Leditia spune:
osna felicitari
.Sarcina usoara si un bb sanatos!
pupici
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
simonette spune:
Doamneee!!! Ce frumos v-ati distrat!!! Va invidiez!!! Data viitoare, sper sa vin si io la o astfel de intalnire!
AnkaWish , ai o finutza absolut superba! Nu-mi puteam lua ochii de la ea! {as vrea sa te cunosc} Felicitari pt finutza si sa-i aduca Doamne-Doamne o nasica sau un nasic, cat mai rpd!
Osna, felicitari pt. cele II liniute! Sarcina usoara si un bb nazdravan

Martha, tu ce mai faci?
Va
si va
cu drag pe toate!!!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
Kariris spune:
Salut fetelor,
Eu nu am mai intrat de la intalneala deloc pana azi...
Laurici l-am lasat sa manace pateuri in seara aia ca numai de gratar nu mai aveam chef...
A papat niste pateuri si o banana si ma tot indemna si pe mine sa manac: "mananca draga ca ti-o fi si tie foame ...si lasa, nu mai fa gratar ca-i tarziu"
Asa ca m-am scos...
Noroc cu mine si cu Vale, ca a mancat si la masa aia cineva cat de cat normal! Dar data viitoare imi propun sa merg cu stomacul gol si sa manac kalumea! Fetele astea numai salate si fitze...eu as fi bagat o ciorba, o friptana ceva...dar am zis sa nu fac nota discordanta!![]()
Eu una m-am simtit super bine...dar i-am simtit lipsa lui ancuta si dandana...
osna spune:
multumesc fetelor.va doresc si voua sa fiti cat mai repede
.
noi luna asta nici nu ne-am gandit ca se va intimpla la ce putina activitate am avut.![]()
saptamana viitoare merg la doctor si va dau atunci mai multe amanunte.
week-end palcut.
Sorina7 spune:
Buna fetelor si multe felicitari tuturor proaspetelor gravidutze ! 

Ma gandesc ce trece vremea (de fapt trecem noi si nu vremea) si uite ca o gramada de foste aspirante au si nascut, altele sunt pe cale...Astery, nici nu imi vine sa cred ca te apropii de termen, in curand iti vei tine puiutul in brate...parca nu de mult te necajeai si tu pe aici...iti doresc din inima o nastere usoara si sa va bucurati de bebic, sa fiti sanatosi !
...mersi ca ti-ai amintit de mine.
Se pare ca se adevereste ca intre octombrie si martie sunt cele mai multe reusite in a ramane insarcinate, va doresc bafta tuturor si sa se goleasca odata lista de aspirante.
Sorina
danita spune:
salut fetelor
sper ca anul asta sa va anunt si eu cele 2 liniute. dna dr mi-a dat sperante si eu sper sa fie asa !
pupici
danita
simonette spune:
Osna, tocmai asta e !!! Ca atunci cand te astepti mai putin se-ntampla minunea! Mie in luna in care am ramas, imi spusese dr-ita ca n-am nici o sansa in luna respectiva! Pacat ca sarcina s-a oprit in evolutie la 8 saptamani! Dar nu renunt la lupta si in curand [zic asta pt ca de la o vreme nu mai sunt cramponata], voi fi iar
iar data viitoare va fi totul ok!
Eu iti doresc sa duci sarcina pana la temen, fara probleme si peste 8 luni si ceva sa-ti strangi in brate puiutul tau scump!
Simonettu, care va iubeste mult!!!