Ce stiti despre scoala nr. 49 Vatra Luminoasa?
Raspunsuri - Pagina 3
anya spune:
Se vor face 3 clase de a 1-a si 3 de pregatitoare. La clasa 1 stiu numele a doua inv. (din 3). Dumitru Marioara si Manea Anda. In ordinea asta e si batalia.
anymona spune:
merci anya!!! am auzit ca pt dna Dumitru se da batalia cea mare...
am mai auzit de o doamna, costache mihaela parca...dar nu stiu dc va prelua clasa I sau clasa pregatitoare
anya spune:
De Dumitru am auzit ca e o invatatoare buna (profesional vb) dar cere sa dai copilul la after-ul la care e ea (ceea ce nu mi se mai pare in regula).
matahut spune:
Dar nu se va face de acum repartizare computerizata? Sau baga si criteriul "after-school" in fisa de inscriere?
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Se vor face 3 clase de a 1-a si 3 de pregatitoare. La clasa 1 stiu numele a doua inv. (din 3). Dumitru Marioara si Manea Anda. In ordinea asta e si batalia. Anya |
esti sigura? ca se fac 3+3?
pai unde au spatiu? ca abia fac cite 4 clase pe generatie.
si aveti idee ce invatatoare vin pt clasa pregatitoare?
ca dupa calculele mele tb sa vina 2 invatatoare noi.
anya spune:
O colega de birou a fost la 49 sa incerce sa inscrie copil de pregatitoare si asa i-a zis directoarea: 3+3. Daca a spus ea aiurea...spun si eu. Probabil vor angaja doua invatatoare noi.
cosmi1975 spune:
ce am auzit eu ...se intorc 2 invatatoare una din SUA si una din tara ,dar e din alta localitate
acai24 spune:
Buna dimineata,
Si pe mine ma intereseaza sa imi inscriu baietelul la scoala 49 in clasa pregatitoare. Orice informatie este bine venita.
Cat despre nr de clase am fost la scoala si intr-adevar vor fi 3 clase pregatitoare si 3 clase a 1-a.