Ce stiti despre scoala nr. 49 Vatra Luminoasa?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Se vor face 3 clase de a 1-a si 3 de pregatitoare. La clasa 1 stiu numele a doua inv. (din 3). Dumitru Marioara si Manea Anda. In ordinea asta e si batalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

merci anya!!! am auzit ca pt dna Dumitru se da batalia cea mare...
am mai auzit de o doamna, costache mihaela parca...dar nu stiu dc va prelua clasa I sau clasa pregatitoare

Mergi la inceput

De Dumitru am auzit ca e o invatatoare buna (profesional vb) dar cere sa dai copilul la after-ul la care e ea (ceea ce nu mi se mai pare in regula).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Dar nu se va face de acum repartizare computerizata? Sau baga si criteriul "after-school" in fisa de inscriere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Se vor face 3 clase de a 1-a si 3 de pregatitoare. La clasa 1 stiu numele a doua inv. (din 3). Dumitru Marioara si Manea Anda. In ordinea asta e si batalia.

Anya

esti sigura? ca se fac 3+3?
pai unde au spatiu? ca abia fac cite 4 clase pe generatie.

si aveti idee ce invatatoare vin pt clasa pregatitoare?
ca dupa calculele mele tb sa vina 2 invatatoare noi.

Mergi la inceput

O colega de birou a fost la 49 sa incerce sa inscrie copil de pregatitoare si asa i-a zis directoarea: 3+3. Daca a spus ea aiurea...spun si eu. Probabil vor angaja doua invatatoare noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ce am auzit eu ...se intorc 2 invatatoare una din SUA si una din tara ,dar e din alta localitate

Mergi la inceput

si sint ok cele 2?

Mergi la inceput

Mai are cineva informatii noi legate de 49?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna dimineata,

Si pe mine ma intereseaza sa imi inscriu baietelul la scoala 49 in clasa pregatitoare. Orice informatie este bine venita.
Cat despre nr de clase am fost la scoala si intr-adevar vor fi 3 clase pregatitoare si 3 clase a 1-a.

Mergi la inceput