Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 15

cricrim spune:
La multi ani! Nicole si tot ce-ti doresti
Nu stiu care-i cea mai buna reteta de adormit copii, dar stiu care da rezultat deocamdata la noi, la amiaza i dau biberonu, ca noi mai dormim cu biba, sting televizoru si inchid usa, ma pun in pat cu ea si ma fac ca dorm, se pune si ea pe burta se intoarce de 2 ori si adoarme, seara la fel atata ca e intuneric
Cris mama lui Andreea

carmenp spune:
`neata fetili...
raaaaainnnnn, cum ai petrecut? moare de varza nu vrai?
la noi ninge super frumos, aseara ilinca era sa adoarme afara, in picioare, stind cu fata-n sus si uitindu-se la un bec cum cad fulgii. is foarte bucuroasa ca pe 15 iulie cunun si undeva prin octombrie botez, yessss babyyyyy...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

corianai spune:
Neata
Noi avem azi zapada si soare si asa mumooos... mergem la patinoar cu Mara apoi ne dam cu saniutele. Si vreau la un magazin de mobila misto care e mai departe si nu am ajuns pana acum, cautam mobila noua pt ap in care ne mutam la vara... eheeee, paste murgule iarba verde pana atunci
Dana acum am vazut intrebarea ta cu preturile la noi... asa e cum zici, sunt taxe mari aici deci toate sunt ceva mai scumpe ca la voi. De asta l-am si pus pe domnu sa-mi ia alifii de pe aeroport din brussel.
pupam

amironeanu spune:
Buna dimineata!
NICOLE
Sa fi sanatoasa si fericita! Sa ai parte numai de bucurii, iar Andreea sa-ti aduca numai bucurii si sa-ti lumineze viata!
Ieri a cazut net-ul, nu am reusit sa vad nici o poza, abia am reusit sa va citesc.
Cum spunea si Carmen, la noi ninge foarte frumos, am trimis-o pe Stefi afara, din pacate cu sania nu prea am avut succes, dar vom mai incerca.
Ca sa va spun de culcatul seara. Noi adormim intre 9 si 10, mi se pare in regula si doarme pana pe la 8-9. Cum spunea si Nicole mai demult, seara, dupa 8 o las in pace, nu o mai antrenez in joaca, ne uitam pe carti sau incercam sa stam locului. Apoi baie si dupa baie nu mai iesim din dormitor, dam drumul la CD-ul cu cintece de leagan si in patut cu biberonul de lapte. Se mai foieste, citeodata vrea sa o tin de mana, citeodata adoarme singura. Eu spun sa-i puneti la culcare mai repede, chiar daca se foiesc, veti vedea ca intr-o saptamana se va reduce timpul de adormire.
A, m-am hotarat, de ziua mea vreau creme de la Clinique, daca tot le-ati laudat atit
Editez: vazut pe mezina grupei (dulce ca de obicei) si pe Serban, un frumos si jumatate si cu parinti tare tineri si frumosi!
Un week-end frumos in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Andries spune:
Oau...ce fotografii frumoase, Marcela spune-mi ce aparat folosesti? Mi-a placut foarte mult fotografia cu "mi-a tare somn". Hobby-ul meu a fost (si spun a fost pentru ca nu mai am timp de el) fotografiatul alb negru, aveam si laborator foto la parintii mei acasa, imi placea ... sa ma joc. Acum... mai rarut...
Fetelor, daca auziti de vreo bona civilizata in zona Dr. Taberei va rog sa-mi spuneti. Totusi chiar daca e foarte bine la gradinita, acum am ajuns la concluzia ca e un pic cam prea mic pentru gradi.
M-ati intrebat cum de primesc copiii bolnavi? Pai uite asa: copilul face febra si ii curg mucii pe la 7, 8 seara (de obicei); mama ii da un nurofen si ii face un ceai cu lamaie, il culca, pana dimineata ii trece aproximativ, dimineata ii mai da un nurofen (preventiv) si il aduce la gradi; aici asistenta nu are cum sa isi dea seama ca e picnit de boala, mama nu spune nimic. Copilul intra pe langa ceilalti si de regula febra ii reapare in timpul somnului de dupa amiaza cand doarme impreuna cu inca 15 copii si ii imbolnaveste pe jumatate de\in ei. Simplu?
Kim, piciorul meu...piciorul meu este recuperat dpdv mobilitate. Dar.. cea ce nu am recuperat complet este forta motorie sau ma rog .. capacitatea de a face lucru mecanic. De exemplu pe piciorul drept pot sa sar intr-un picior, pe cel stang nu. Pe dreptul pot sa fac genoflexiune intr-un picior pana jos, pe stangul doar 20% (adica pot sa ma las nitel in genoflexiune, nici pomeneala sa ajung pana jos).
puiul meu nu are inca nici unu canin iesit.
Andries

Andries spune:
Acum am vazut... numele meu este Andreea Florentina, mi se spune Andreea, Florentina mi-a spus numai profa de chimie din liceu, Andries este numele primului meu nepot care are acum 4 ani (este cu s de la sarpe la sfarsit).
Andries

cricrim spune:
LA MULTI ANI! Anka 77 multa sanatate si tot ce-ti doresti
Andreea mea are de astazi primu canin si inca face febra 37 cu ceva, daca ne mai tine si maine mergem la doctor ca poate ne paste vreo raceala azi noapte nu afacut febra da tot 37 are temperatura, acuma doarme de amiaza si mi se pare cai creste temperatura
Sanatate tuturor
Cris mama lui Andreea

roxana1974 spune:
Daria, raspunsul la intrebarea ta ar fi un diazepam in laptele de la cina - glumeam, dar zau ca nu stiu ce sa-i mai fac ca si Serban e mai nou turbo taman cand noua ne pica okii in gura de somn...
Azi dimineata ne treziram cu tontzii pe la 9 si la amiaza fiara a adormit doar pe la 14:30 ... profit pana pe la 17, sper ca dorme pana atunci sa stau si io linistita...
Coriiiina, la patinoar, ce-mi place...sa ne spui cum a fost....ador sa merg la patinoar..avem si noi aici unul amarat si scump ca dracu'...
Daria, in Oradea este patinoar???
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual

szivarvany spune:
Si Giulia doarme de la 15 fara un sfert
Roxa, patinoar ? Aici in vestu` salbatic ? In Oradea nu este nimic. A fost pe vremea cand eram eu copil, sper pana creste Giulia sa se faca unul sa mergem impreuna
Abia astept !
Andries - chiar vrei sa-l scoti de la gradi ? Eu vreau sa o dau cat mai repede pe mandra mea.
Cri - Andreei sa iasa mai repede dintisorii si na nu mai fie probleme.
Noi tot cu un coltisor din prima masea ne laudam, dureaza o eternitate sa iasa
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

kim222 spune:
Ciorba este pe foc, tati la servici..MP cu Luca afara...si eu m-am gindit sa fac o pauza
Roxa eu spuneam de crema..ca nu-i pentru mine ..efectiv nu suport:). Poate o sa incerc si eu una gen gel..recomandari ceva?
Andreea (andries) ai facut si ceva recuperare medicala? Deci ai decis sa treceti la bona..hmh...Tot in Dr Taberei stai si tu? Acolo am stat si eu ..de pe la 5 ani...
Cri ..sa iasa mai repede caninul!
Daria ..pt dormit...Giulia are ora fixa? Noi asa aveam la 8.30 mergem sa ne spalam pe dinti (adica sa facem hirs-hirs..asa stie el:))..apoi baie, si apoi revenirea in dormitor, lumina stinsa (aprinsa pe hol si usa putin deschisa..)... Ce poti face tu este sa o duci la culcare cu cite 10 mimnute mai devreme in fiecare zi...treptat ajungind la ora pe care ti-o doresti..deci nu brusc. In plus nu trebuie sa doarma la prinz...mai tirziu de ora 3(si nu mai mult de 2 ore)...altfel nu poti s-o culci mai devreme...succes!
Vazut pe Serbanica..si pe mami lui cea de 18 ani (vezi nu zic 15!)...si pe Lia...
Carmen ai sa fie cu noroc! Toaletele sint gata?
Socrii mei au acceptat toate conditiile..si soacra-mea ar vrea sa vina sa-l iai pe Luca si sa plece cu el si cu MP....Asa ca de 2 zile..nu mai am liniste...cum este mai bine sa fac?Intorc totul si pe fata si pe dos...nu ma pot hotari....si trebuie s-o fac in citeva zile...Asa ca daca o sa plece in Ro..o sa am multeeeeee intrebari pentru voi.....
Fetele din Buc....cunoasteti pe cineva la primaria sect 6?
Corinai...distratie placuta la patinoar! Astept poze!
Andrea....Stefi nu vrea sa fie plimbata cu sania?
Este un frig la noi...2 grade dimineata....cica California!