Bebelusi de martie - aprilie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, nu inteleg fraza asta "Ank,ai perceput in mod foarte corect problema.andruzza,ai vazut cum v-ati simtit,ca mamici,vinovate,si ati incercat sa dati intreaga culpa pe medic?Dar de ce nu se gandeste nimeni si la unii dr.care,ca si mamicile nevinovate din povestea de fata,se pot simti cu'musca pe caciula'fara sa aiba vina atunci cand se arunca cu pietre in bloc in dr."
De ce sa ma simt vinovata, chiar nu inteleg. Eu i-am facut nenumarate analize preventiv, la 2 luni l-am dus la oftalmolog, la 5 la ortoped, din propie initiativa. Eu n-am de ce sa ma simt vinovata si nici n-am acuzat vreun medic. Nu te-am contazis ca nu trebuie mers la control preventiv, mi-am spus si eu parerea. Si daca vrei, nu mi-a placut exprimarea ta "Dupa ce am povestit ca i-am facut control oftalmologic lui Alexut la 6 luni,asa cum se face de rutina in alte tari,cate mamici si-au dus copiii la oftalmolog?" Stii cum suna? Ce fac eu sa faca toti. Si sper sa nu te superi!

gegea, nu, nu fac greva foamei. Mananc binisor, dar nici sa ma satur, sa ma simt fool.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

LA multi ani Bubu si Martjin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andruzza,nu"ce fac eu,sa faca toti",ci"daca am descoperit un lucru corect ptr.bebelusul meu,vi-l impartasesc si voua;in rest,fiecare face cum crede de cuviinta".Am impresia uneori ca,indiferent cat de clar as dori sa ma exprim,tu imi interpretezi superficial si tendentios spusele.E un neajuns al comunicarii exclusiv scrise,dar incep sa cred ca mai este si un sentiment potrivnic mie,nu stiu din ce cauza...sper sa ma insel,daca nu,asta e,in ce ma priveste am constiinta curata.Si ca sa nu mai deranjez pe nimeni,nu voi mai comunica nimic in legatura cu bebelusii,adica nu mai pot participa la acest topic al carui subiect sunt chiar bebelusii,a afla ce este optim pentru ei si a-i creste in modul cat mai corect cu putinta.Nu sunt omul care toata ziua sa emit urari si felicitari,imi trebuie si putina substanta in discutii.Mi-a facut realmente placere sa particip la forum pana acum,dar deja nu ma mai simt confortabil acolo unde pentru fiecare cuvant trebuie sa dau 100 de explicatii sa nu rnesc orgolii.Voi pastra legatura cu unele prietene virtuale,dar pe aici...ADIO!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

haide Mamacita.. mereu ai intervenit cand era cate o disputa ca nu se poate sa parasim grupul asa... si tu acum...?

fiecare v-ati spus parerea.... ca asa mi se pare si normal...dar pana la a ne spune Adio..... pai cam toate de pe aici am crezut la un moment dat ca gata nu mai facem parte din grup...

va puteti ignora reciproc... daca chiar nu se mai poate si nu se mai poate.... dar nu cred ca Andrruzza a vrut sa te faca sa pleci...

hai ca am impresia ca am scris o varza aici... dar sper sa intelegeti ce am vrut sa spun...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

fetelor, vrem sau nu sa recunoastem suntem niste fericite..dar obosite. un sindrom post-natal...zeci de nopti nedormite, intrebari multiple despre cum sa ne crestem mai bine, mai sanatos copii... nu cred ca e cazul sa facem tetrapiloctomie/arta de a despica firul in patru/ cand cineva dintre noi are bunavointa sa isi gaseasca timp sa ne dea un raspuns, o sugestie.... ci, dimpotriva: sa multumim/chiar daca numai in gand/ ca cineva ne daruieste un minut din timpul ei.

si, inca un lucru. doar simplu fapt ca putem sa ne afisam bucuriile, temerile conteaza....nu cred ca trebuie sa ripostam ca nu primim raspunsuri sau ca acele primite nu sunt pe 'gustul' nostru.

hai!...zambiti....!

ako+darian+rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Haideti fetelor, nu va certati...fiecare dintre noi este, poate, la un moment dat, obosita, nedormita, plictisita, sau mai stiu eu cum...e adevarat ca nu suntem aici doar pentru a ne felicita sau a ne ura una sau alta, chiar daca uneori avem nevoie si de asa ceva, suntem aici pentru a discuta despre ce este mai important in viata noastra:COPIII!Asa ca, te rog, Mamacita nu ne spune Adio, sunt sigura ca Andruzza nu a vrut sa te jigneasca si nu cred ca a spus cu o parerea de rau ce a spus...stiu ca acesta este unul dintre defectele acestui tip de convorbire,fara o tonalitate, dar...mie imi sunteti dragi toate, asa cum sunteti, unele mai "iute la manie", altele mai calme.
Si uite de la mine multe, multe si multi, multi sa va treaca supararea.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Hai MAMACITA dar se poate ? Tocmai tu ,pai ce adio si pe noi restul esti suparata?????Sa nu mai auzim noi nimic de micul samurai? Nu se poate.
Mai gandeste-te te rog.
Neantelegeri mai apar,ca si intr-un cuplu.Conteaza ca v-ati spus parerile.Oboseala si graba sunt si ele vinovate in exprimarea noastra.

Nu mai fiti suparate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Ce faceti fetelor?
Eu admiram marea voastra familie si doream sa ne primiti si pe noi langa voi.
Acum voi va certati? Lasatii pe bebelusii nostri sa se certe.
Fiecare trebuie sa cedeze putin.
Va pupam
Ionela si Dora

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

mamacita, pai tocmai tu ai spus ca nu intram aici doar sa ne spunem la multi ani si sa ne pupam! Si acum ce faci?? Si departe de mine intentia de a-ti interpreta tendentios si superficial mesajele! Nu credeam ca o sa te superi, doar suntem oameni maturi! Daca pleci tu, o sa plec si eu, iti dai seama ce se vor supara fetele ca ai plecat din cauza mea!Scuza-ma daca am gresit asa rau cat sa pleci din cauza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andrruzza acum sa pleci si tu....dar no ce aveti mai Doamne.... ne rarim de nu se poate.... doar pentru ca fiecare a spus ce gandeste in niste termeni cat de poate de politicosi zic eu...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput