Bebelusi de martie - aprilie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc tuturor mamicilor care ne-au urat LA MULTI ANI! Sa ne iertati daca nu va mentionam numele exact, adevarul este ca sunt cam trista de ce am citit pe site si nu m-am mai concentrat sa retin numele. Iertare...

Eu vreau sa sa asigur ca nu am de gand sa plec. Sunt intr-o pauza de forum pentru ca am de invatat pentru un concurs, pentru angajare... Daca reusesc, o sa ma angajez la Autoritatea Navala Romana, si poate o sa ne fie mai bine din punct de vedere financiar. Acum nu stam deloc pe roze. Deci am un scop bine determinat si nu prea mai am timp. Multumesc celor care mi-au urat succes la examen.

Nu renunt la forum. Si eu m-am inscris din 2004, dar nu am avut curajul sau timpul necesar sa ma implic prea mult in discutii, dar am citit regulat inca din octombrie sau noiembrie 2004 tot ce s-a scris la odisee. Chiar daca multe fete de atunci nu mai participa si s-au inscris altele noi, nu cred a de-asta s-a schimbat atmosfera si tonul discutiilor.

Inainte de a naste, fiecare dintre noi avea mai mult timp, mai putine obligatii. Este normal sa fim altfel acum. Cand se pomeneste despre schimbarea asta, esta ca si cum ar fi de vina fetele noi, eu asa simt, dar cred ca toate fetele s-au schimbat dupa ce-au nascut, este firesc.

Eu ma simt bine aici, imi place sa vad bebelusii, sa le urez LA MULTI ANI, sa impartasesc sfaturi si pareri cu fetele de pe site. Si nu cred ca vom inchide acest subiect, nu este cazul.

Imi pare rau pentru decizia mamacitei, era singura constanteanca activa, in afara de mine, dar daca asa vrea ea, n-am ce face. Poate se razgandeste.

Va pup pe toate si plec, plange pruncul.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

ALESSIA
Eu incerc sa intru la 19,nu am mai intrat la supermamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Sunt asa de aiurita incat am uitat sa urez LA MULTI ANI!! si celorlati sarbatoriti de azi: LETITIA, ANDREEA si DARIO.

Alessia, nu promit ca voi fi la 19,00. Incerc, poate reusesc. Pupam pe Benny!!!

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

quote:
Originally posted by gegea

adseana, nu te simti in plus... Bine, as minti sa zic ca pe mine nu m-a incercat sentimentul asta, dar daca dai o fuga la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28552&whichpage=1 vei vedea ca nu se regasesc mamici din cele de aici si nu se regasesc cateva capitole bune. Topicul a fost mereu in continua schimbare de membre si probabil ca asa va fi mereu.

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

am intrat si eu sa ma uit pe acolo... chiar ca multe fete nu mai sunt.... unele stiu ca sunt pe la mamici de ianuarie - februarie, unde am fost si eu invitata la un moment dat... dar am refuzat... pentru ca ma simteam bine aici...
ideea e alta ... am gasit primul mesaj us de Andrruzza postat chiar in ziua in care eu implineam 25 de ani... super.... eu pe atunci inca nu descoperisem forumul......

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Imi cer iertare ca nu am mai intrat!
Nu vrem sa se destrame acest forum si vrem sa o rugam si noi pe mamacita sa revina asupra deciziei!
Nu mai avem timp de nimik si tocmai de asta nu prea am mai intrat.insa incetul cu incetul o sa incercam sa ne facem timp si sa mai scriem si noi cate ceva...
Vreau sa va multumesc tuturor pt urarile adresate de ziua fetitei si pt toate mesajele care le postati aici,ca mereu gasesc raspuns la toate grijile si intrebarile ce le am.nici nu mai stiu ce sa zic ...Trimitem cate un tuturor mamicilor si bebicilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

La multi ani Rares,Dario,Letitia,Andreea!Sa cresteti mari,sanatosisi voiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare dragi mamici si vostri.
Eu voi fii mamica in acest an prin august. Acum avem doar 10 sapt si 3 zile. Daca aveti un pic de timp va rog sa-mi spuneti daca a nascut cineva cu dr Magda Petrache , Polizu. Mi se pare draguta si am incredere in ea dar as vrea sa stiu mai multe din experienta voastra.

Multumesc mult si va doresc multa sanatate voua si micutilor vostri.

Ancutex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Unde sunteti fetelor,pe chat? Eu nu reusesc sa intru la supermamici,imi scrie ca e plina camera de chat,cum vine asta?
Nu ma descurc deloc pe linux.Sunt singura acasa,daca era Adi ma descurca el.Of ce ciuda mi-e ,ca aveam timp,Alicia doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Caramella fetele ziceau de Supermamici pe yahoo messenger... nu pe chat.... au fetele ID -ul tau....?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Eu sunt cam ingrijorata de comportamentul Dariei. Are 2 zile de cand tipa cat o tine gurita, pur si simplu imi vibreaza urechile cand o aud. E agitata, vrea numai sa-i faci pe plac, plange si ma simt depasita, nu stiu cum sa ma mai comport cu ea. Incerc sa nu ma enervez, desi sunt un pic cu nervii la pamant, incerc sa-i vorbesc si sa-i cant, dar nici macar nu ma aud, atat de tare tipa.
Vad ca in prezenta bunicii se simte bine, nu stiu ce sa zic... s-o fi saturat de fetzele noastre.
Am facut baita, iar masajul si imbracatul au fost o adevarata aventura. Sper sa fie ceva trecator...

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput