Racusori, la apel! (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

'Na seara fetele! Iaca mai dau si eu un semn de viata! Da din motive obiective am lipsit! Mi-am vandut computatoru, mi-am luat altul, pana mi-am facut conexiunea la net,etc! Ba mai mult vreau sa ma laud ca mi-am luat un monitooooooorrrrrrrrrrr! Nu e LCD dragele mele, dar e de 21 de inch. Mama ce greu m-am obisnuit cu el! E imensssssssssss!
Fetelor, nu stiu cum stati voi cu frigul da la mine e cumplit! Nici in plapuma nu reusesc sa ma incalzesc!Mai sunt peste -20 de grade de vreo 3 zile. Mi-au paralizat circuitele.
Va pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am ajuns si eu pe acasa..in casa azi e cald. fata de ieri cand centrala nu facea fata...
umm..o zi...bunicica. si la sv e cald.
va pupik si ne auzim

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

buna dimineata!
july, peste tot e cumplit de frig..dar parca a inceput gerul sa se mai inmoaie nitelush
io-s cu . unde-mi sunteti in dimineata asta?
monagan, menna, georox, arinna?
Lucia, pe tine zau k te dau la ziar la disparuti
va doresc o zi minunata
haideti..k fac prezenta si dau pedepse

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

prezenta.!!!!!!!!!
aici sint, sa nu ma treci absenta ci doar intarziata. Se pune?
Am baut deja 2 cafele, 2 tigari si acum ma apuc de spalat, iar mai tarziu poate ca imi fac ceva curaj sa ies din casa.

Fetelor, haideti la prezenta ca Mirela e pusa pe fapte mari.

Mergi la inceput

Asa..am nitel timp!!!
Monagan ... intarziat!!! Pedeapsa: tre sa ma pupi de 3 ori!!!!
restul fetelor: ABSENTE!!!!
Pedeapsa!!!! Tre sa ma pupati de cate 10 ori!!!!
umm..deja incep si ma simt mai bine cu gandul la cat de iubita o sa fiu

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

MirelaV ? Sunt iertata ?

Imi pare rau ca nu mai intru zilnic, ins mi s-a schimbat seful si trebuie sa fiu foarte precauta, pentru ca am fost atentionata in privinta lui.Asa ca trebuie sa muncesc ! Acum e in pauza, dar trebuie sa apara, cat de curand !

Va pe toate ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Iertareeeeeeeeee! Mirela ! Sunt 10 in cap! Da eu n-am net la servici!

Mergi la inceput

buna seara.
uiii...ce bine ma simt. va intorc inapoi pupicii.
o seara minunata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

uite si de la mine 3 pupici .
m-am delectat pana la ora asta cu un film, iar acum am ascultat reclamele rdees si m-am bine dispus.
Le stiti?
Mamaaaa....ce reclame!!!!
georox, cum e noul tau sef?
Menna, pe unde esti?

Fetelor, ptr. maine va doresc sa aveti o zi buna si calduroasa, ca eu merg acu sa fac nani.
Noapte buna tuturor, 7 purici p-un picior.......dar cred ca la ora asta toate dormiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

sunteti mortale !

Introducere :

+ bonus pt intarziere (sau sa-i zic spaga ...hehe )

Continuare :
Monagan ,fetele io's in sesiunea ...doream sa va reamintesc ... dar nu ca m-as omori cu invatatul,ci pur si simplu ajung tarziu acasa,constat ca am tot 19C in camere si imi amintesc si ca va tb sa plt 3 mil intretinerea pe ultima luna, pt "serviciile" de kkt pe care le ofera la valoarea asta ...
La birou am tot avut probl cu nietu,pana m-am ofticat si i-am sunat pe cei de la RDESH sa vina sa FACA CEVA altfel ma crizez ..au venit,au facut ceva ,daaar cica tb schimbat modemu' ca "el e problema" ...mda si-au si gasit scuza!
Azi,adik ieri (e trecut de 12 noaptea) mi-am sarbatorit prietenuta ,am ajuns la 22 acasa, m-am pus sa schimb hainele de pat,le-am bagat apoi la Mariuk sa le rontzaie s'apoi merg sa-mi fac un dush ...'is rupta !

Va pupicesc si va doresc o noapte calda si un somn lin

La dimi bag cerere de scutire pt cafelutza ...tb sa ma intalnesc cu avocatul firmei la o cauza in instanta deci o sa intarziu ...eventual ne vedem spre seara

Ciao

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput