Racusori, la apel! (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

'Na seara fetele!
Mirela, asa ma trezesc eu in fiecare zi. La 6.30.La 7.30 plec la munca si sa am timp sa-mi savurez cafeaua si tigara.
Pupi la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Hopa, aici sint!!
am sosit de la job, rupta de frig si merg sa zac in vana la apa calda, ca numai asa imi trece.
Am avut muuuult de lucru si astia ai mei nu m-au menajat deloc. M-au bombardat cu hartii, ca nu stiam de care sa ma apuc.
Dar oricum, atunci cand am baut cafeluta, m-am gandit la voi.
Menna, mersi de pupici si.....spor la invatat.
Racoaicelor, clestoaselor, va doresc o seara linistita, asta daca nu mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna! Ce mai faceti ? Si va rog sa nu imi faceti pofta de inghetata ! si de dulciuri ! As manca intr-una ! Bietul sot cat a mai patimit pentru un Snikers ! Asa ca mi l-a cedat!

Vineri am facut si restul analizelor si mi-a luat aproape toata ziua! Celelalte au iesit bune, am o lipsa de calciu, ceva probleme cu ficatul si o nenorocita de rara flora bacteriana, pe care nu stiu de unde am colectionat-o ! Iar maine din nou la recoltare ca au uitat sa imi faca urocultura ! Of! Dar scap eu pana la urma !

In rest, dimineata si seara ma confrunt cu o greata pe care o anihilez cu grefe, si mi-am adus aminte ca am de la mama soacra moare. Iar acum am pofta de clatite !

Va pe toate! Sa aveti o saptamana cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna seara dragutelor

sa nu credeti ca vam uitat.
am motive nemotivate pentru atita lipsa, insa sper ca nu tineti pica.
inca nu am citi tot ce ati postat, cind am timp o sa recuper.

cit despre noi: suntem cind bine, cind mai putin, dar mergem inainte cu pasi siguri.

Sanatate si numai bine.

ma apuc de recuperat

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am ajuns si eu acasa mai devreme. dupa o zi de tot rahatul. grea si agitata si au avut si altii grija sa mi-o complice mai tare. insa..asta e...
am facut un dus si acum ma bag in pat. nush daca mai rezist la tv..insa..io ma straduiesc.
nite nite all

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineta fetelor! A mai avut cineva insomnii? Azi sunt zombi! Sa-l fereasca Dumnezeu pe ala care m-o enerva! aSi mai am si o durere de cap de mor!Normal, daca nu am dormit!
Va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata si io.
am dormit tare bine si am visat asa frumos...
va doresc la toate o zi minunata.

www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=51" target="_blank">aici aveti capitolul 9

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput