Nunta in Iasi (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Darria, iti multumesc , draguta ca intotdeauna,
dar am uitat sa va spun ca l-am cautat si eu pe net si nu am gasit nimic relevant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cris, nu la Barboi ne-am cununat ci la Sf. Lazar. Dar acolo a facut Nushulica, o sa iti dea ea informatiile necesare.
Dar daca a fost recomandat inseamna ca e bun, poate afli mai multe inf. de la fete.

Vin: alb(feteasca alba demisec) si spumos alb(dulce parca), pe langa sampanie pt. sosire si tort(alba, demisec de la Bucium).

Editare ca mancasem o litera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Cristina, eu am ceva "pile" la Radio Iasi... dar uite ca la Gelu Severin nu ma asteptam sa o faca pe DJ-ul la nunti...
In fine... Cum adica lasa 5 mil din pret??? Dar cat voia, Doamne iarta-ma de si-a permis sa faca asa o "reducere"? Nu stiu de ce, dar asta imi suna mai mult decat sigur a: "eu sigur nu vin, dar trimit pe cineva"... Deci cred ca mai bine iti iei gandul de la Severin...
Eu intreb undeva de Nedelcu asta... dar nu promit sa aflu prea multe...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La Barboi din cate stiu eu: parca 2.5-3 mil +3kg (sau 2) ceara curata...
Acolo e f aglomerat, deja poate nu mai prinzi ora dorita... E bataie mare, mai ales pt vara...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

3 milioooaneeee o cununieeee???????? Ma gadeam ca aiureaza soacra. Ptiu!

Cat despre d-l Severin, soacra s-a interesat pe la cunostinte, colege , ba a intrebat-o si pe Sefa de sala de la Ciric si i-au zis ca ''e f bun , ridica lumea in picioare'' '' face cat 10 formatii''.
Acum si eu stiu ca e f vechi si ca face emisiuni cu muzica populara f buna , asa ca toate indiciile imi spun ca e bun.
Insa daca nu vine el, eu ce ma fac , pe mana cui dau nunta mea ? asta incerc sa aflu.
A cerut 15 mil , respectiv 400E si a lasat la 10mil.
Draga Ralnied, cam asa gandesc si eu , imi miroase ca nu o sa vina.
Eu ca eu, ca m-am lasat pe-o ureche cu nunta si nu imi mai pasa asa tare, ce-o fi o fi, dar Cristi e tare nervos si acum e in stare sa dea si 30 mil pe o formatie decat sa ne tot lungim aiurea.
Insa revine in actualitate problema '' Dj sau formatie?'' si iar o luam frumusel de la capat ca asa-i frumos si bine, fir'ar sa fie.

Vedeti voi de ce mor io cand fac altii ce vor cu banii mei?
Sa te iei de soacra nu poti,doar incerci sa ii spui frumos luand-o cu usurelul si sa te rogi sa prinda ideea si sa priceapa ce spui.
Eu is cam transanta de felul meu si pt mine ori e laie ori balaie, contractul e contract si nu se mananca cu gadileli si amagiri, nimeni nu face nici un favor nimanui (cum crede soacra) ci fiecare parte are interesul lui si tb sa obtina serviciul , respectiv plata de cuviinta. Scurt si la obiect!
Off ca m-a luat cu dureri de cap!
Va multumesc ca mereu imi sunteti aproape si ma ajutati cu ce puteti! Apreciez f tare lucrul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cris la barboi am platit 500.000avans am dus 3 kg ceara cu o zi inainte de nunta pe care am dat vreo 1.100.000lei corul a costat 2500.000 si am avut 3 preoti pe care i-a platit nasul si nu stiu cat a fost dar cred ca macar 1mil de preot...trebuie sa tine-ti post macar 3 zile si in vinerea dinaintea nuntii sa mergeti la spovedit...se poate si fara cor si e mai scurta slujba cu max 15min dar nu se merita corul a fost superb si chiar face

Mergi la inceput

Nusha, sa inteleg ca pe voi v-a costat asa : 500 mii avansul, 2,5 mil corul si 1 mil ceara + pe nasi inca 3 mil?
Adicaaaa 7 mil in total o cununie?
Pai ma fac si eu preoteasa daca se castiga asa bine!
Iarta-mi sarcasmul, dar eu percep actul crestinesc al cununiei ca pe ceva necomercial si sumele is enorme.
Nu stiu daca o sa merg la Barboi in cazul asta, ca nu vreau ca sa imi sperii potentialii nasi, cu cat platesc ei mai putin sau nimic, cu atat mai bine.

Oare la Sf Nicolae Domnesc cam cat e? eu ma asteptam la 1 mil cu totul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Criss, la Sf. Nicolae Domnesc parca era 1 mil taxa(iti dadea chitanta), nu mai tin minte exact. Au si cor iar slujba e frumoasa. Nu stiu mai multe detalii dar iti spune Liliana, parca ea se va cununa acolo. Aici gasisem loc cam cu 3 saptam. inainte de nunta dar fie in jurul orei 12(era prea devreme pt. noi) fie la ora 21(era cam tarziu). Daca vrei aici inca poti gasi ora dorita, mai ales ca te casatoresti in august dar nu lasa sa treaca timpul.

Uite alta varianta: la Sf. Lazar(de langa Teatrul Luceafarul) a fost asa: 300.000 taxa biserica(cu chitanta, dar cine are nevoie de ea?) si 600.000 corul, am vrut noi cor ca se poate si fara(format dintr-o domnisoara si doi sau trei baieti, nu mai tin minte exact).
Apoi pt. preoti cate 500.000 de fiecare(au fost 2) - nu a fost vointa lor, din contra nu vroiau sa ia nimic dar asa am vrut noi sa procedam. Doar atat si totul a fost suportat de catre nasi, finii nu platesc nimic la biserica(e ca la botez).
A, nu mai stiu ce a facut nasul cand am dus lumanarile, nu stiu daca se mai da ceva atunci.
Si pt. ca ne-a placut stromfonel tot aici va fi botezat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut,
Da, eu am ales biserica Sf. Nicolae Domnesc. Deocamdata doar ne-a scris intr-un caiet, cum ca avem nunta. Ne-a chemat preotul sa mergem sa-l vedem sa vb cu noi, mirii. Si tot zic ca ajung si nu mai reusesc. Habar n-am cat si ce costa, dar stiu ca au si cor. Cand ma duc la biserica am sa dau mai multe detalii.
Va pup,

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
O moua saptamana, acelasi non-chef de munca....mhhhh
Sa aveti parte numai de lucruri faine!
Pup u all

Mergi la inceput