La noi la Galati sa veniti (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ele Nu prea e normal sa primeasca asa multe cazaturi (2/zi asa cum specifici) si mai ales la cap'shor! Si te cred ca ai grija de ea dar daca apuca sa alunece, asta e! Dar ai incercat papucei/ciorapei cu antiderapante (sunt ca niste grunjuri pe talpa)?? Poate ca n-o sa mai alunece asa usor! Si daca dam si-o pupa oare nu trece mai repede??

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Liliana are papucei cu talpa de cauciuc si nu aluneca dar binenteles ca ea tot reuseste.Pai daca isi pune cate o haina in cap si ii vine in fata de nu vede pe unde merge cum sa nu cada??? Si altele de astea..
deocamdata a avut doar cazaturi care pareau grave la inceput dar a doua zi nu avea nimik...speram sa se imputineze indiferent de cat de grave sunt.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Buna seara!
Am ajuns acasa de 3 ore si nu reusesc sa ma mai incalzesc in conditiile in care in casa duduie centrala si cat am umblat prin oras azi am mers cu masina, dar mi-au inghetat mainile pe volan si nu mi le mai pot incalzi...ma gandesc cu groaza ca mai urmeaza cateva zile de ger crunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

neatza,fetelor....
Ejale la noi de frig...,si noi avem centrala la maxim dar stam la casa si tot la fel avem 2 pereti afara,...
am imbrobodito pe ioana !!!!!ieri ,cu caciula cu bundita....
dar am sa mut patutul linga calorifer...ca nu se mai poate....
LauraFlo?nu mi-ai raspuns la intrebare?cunoastem aceeiasi pers care a venit din Dubai????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Sorry Ioana, nu ti-am raspuns ieri. Nu cred ca e aceeasi persoana ! Colegul meu are o sora dar sta in Oradea !
Ar fi fost frumos sa fie fratele tau ! E navalist cumva ?

E friiig tare de tot ! Mai frig decat ieri !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!
Am scris un mesaj, dar mi l-a sters copila...adica mi-a inchis calculatorul...he, he, poate o face tat-su informatician

Tot asa de frig si azi?
Trebuie sa ajung pe la serviciu si am un cheeef!
Chiar, voi cum va descurcati cu serviciul, mie mi se pare ca ar trebui sa trag de mine muuuult ca sa ma intorc la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ei Cookie, daca exista motivatie ...te duci, daca nu, te delectezi cu copila zi de zi. Eu nu ma delectez cu copila, dar ( din pacate ) a existat o motivatie: ori vii la serviciu cat mai repede ori angajam pe altcineva. Exista si o oarecare motivatie materiala, evident importanta si ea in luarea deciziei, dar...cred ca indiferent de decizie, dupa ceva plangi.
Si eu trebuie sa ies din firma, unde e cald si bine si sa fac niste drumuri multe si ....friguroase.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

da e navalist si e plecat din octombr ,
a venit acu de sf ioan si a plecat simbata
am vazut si eu pozeeee

http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Noi suntem raciti taaaare, adica eu si sotul mai mult...bb mai putin. Azi noapte pe la 4 faceam ceaiuri ca nu puteam adormi de tuse, muci....
Ioana am vazut pozele. Ce fetitza dulce ai si are un paaaar cat sa ma apuce pe mine ciuda . Sa-ti traiasca!

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
ati inghetat?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput