La noi la Galati sa veniti (16)
Raspunsuri - Pagina 7
ciristina_serban spune:
Eu sunt de acord cu Cookie.
E mai bine sa aiba orice alta preocupare decat pipitzele.... De ex. sotul meu joaca fotbal.... Cand il auzi...."Azi am un meci important! Jucam cu cutare firma...." Si cand il vezi entuziasmat ca un copil.... nu mai zici nic...... Asa ca pana la urma suntem norocoase...ei se relaxeaza, acasa vin binedispusi ca si-au facut placerea si uite asa atmosfera placuta in casa.... Si in plus de asta... cand spunem si noi (rar) ca vrem sa facem nu stiu ce (de ex. intalnire intre fete) nu pot comenta nimic....
Si chiar asa, sa se intalneasca si barbatii cu copii.... ca sa avem si noi timp mai mult de palavre....
Va pupicesc, Pa!
Cristina
alinam spune:
Bun daca ceai nu vrea nimeni va anunt ca l-am baut singura si ma duk sa mai fak o oala ca pana deseara mai e mult.
Laura nu imi mai face pofta cu nesul mai ca mor, chiar dimineata ziceam ca as bea o cafea ..... da stiu ce o sa ziceti ca daca tot fumez merge si o cafea, da nu e asa, de la cafea (chiar si fara cofeina) il doare burta pe bb ...
Eliza dupa cum ti-au spus fetele fiecare "tatic" are cate un obicei care ne enerveaza, al meu de exemplu se invarte in jurul cozii, incetishor sa nu isi rupa vreo coasta si nu baga viteza a doua pentru nik in lume (la vanatoare nu se duce ca ii e mila, la pescuit nu ca nu are undita, la calculator nu mai are loc de mine heheheh) apropo stiti ce face acum??? studiaza revista cosmopolitan desi aspiratorul e inca in mijlocul casei, cica sa nu trezeasca copilul
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
ciristina_serban spune:
Fetele sambata cam la ce ora facem intalnirea cu bebeii? Putem sa stabilim mai din timp ca eu am o logodna in seara aia si vreau sa ma programez pentru coafor..... Si nici ca vreau sa lipsesc de la intalneala. Ca Razvan a zis ca arunca ghipsul si tot merge. Asa ca noi suntem primii pe lista!!!
Va pupam!
Cris si bb Razvan
ciristina_serban spune:
Fetele.... da' ce slaba prezenta azi pe forum.... probabil ca va distrati..... si bine faceti, ca doar e week-end....Eu sunt doar cu bebita....si
Mor de plictis....la TV nic interesant.... pe forum pustiu....of-of......mai-mai
pupici la bebici! ...si voua.......
Cris si bb Razvan
roxicucu spune:
Felicitari Cristina, ai scris cel de-al 10-lea mesaj, asa ca ai scapat de moderare.
In legatura cu petrecerea de sambata, parca spunea Laura ca ar fi bine sa fie dimineata ca atunci sunt copiii mai receptivi. Eu sunt de acord. Stefan se trezeste de obicei pe la 9.30, poate nu fixam intalnirea mai devreme de 10.30
Pupici.
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
ciristina_serban spune:
'Neataaaaaaaaaa! Ce urat e afara!!
Cookie, sper ca mesajele vor aparea mai rapid de acum...
Sincera sa fiu mie imi convine mai bine sa fie intalnirea dimineata... iar dupa 10.30 ar fi perfect.... Asa ca ramane sa hotarasca majoritatea!
Liliana, ce-i cu tine? Te-a tinut Danut ocupata?
Tre' sa fug sa dau papica la baietei (adica inclusiv taticul). Azi trag o fuga pana la tara, asa ca... mai vb dupa-amiaza...
Pupicei!!!
Cris si bb Razvan
roxicucu spune:
Buna dimineata! Ce faceti dragelor, sunteti la cafeluta? Noi ne-am trezit acu si ne pregatim sa mancam.
Alina, Stefan avea 6 luni cand i-am facut pozele in cutie, nici nu statea bine in fund mititelul. I-am pus in cutie o pernuta si cred ca statea foarte comod acolo ca nu reuseam sa-l mai scot la final, se agata cu mainile de marginile cutiei si radea cu gura pana la urechi. A fost un concurs la revista Mami cu cele mai haioase fotografii si am vrut sa participe si el.
Vrea cineva sa iasa la o cafea astazi? Este mama la mine si mai sta ea putin cu bebe.
Pupici
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
Ele spune:
Neata si de la noi..la pranz!
Mai copilul meu nu face febra , vad ca inceput sa tuseasca putin deci e posibil sa aiba un rosu in gat. Nu ar fi de mirare, ca si eu si tacsu suntem cu gatul in pioneze si stranutam la greu. Speram sa nu fie grav si sa ne facem repede bine.
Va pup si o diminica placuta.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
ciristina_serban spune:
Salutare gagici!!!
Ele am nevoie de tine... Mai da-mi te rog nr. de tel al dr. Dragulescu, ca atunci mi-ai dat prea multe cifre.... Asa ca pls. mai da-mi-l odata.... Si in legatura cu bb e mai bine sa mergi la medic ca s-o vada si sa-i dea ceva sa-i treaca.... Si bineinteles sa va tratati si voi!!!
In rest care-i treaba? Cum a fost week-end-ul la voi?
Cris si bb Razvan
ELIZA MIRON spune:
Buna dimineata!
...cat o putea sa fie de buna ca pe gerul asta...
Hai, scrieti, am adus subiectul pe prima pagina!