La noi la Galati sa veniti (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitelor afara nu e tocmai ca azi dimineata, dar nici bine nu e . Ce facem riscam sa scoatem bebelusii sambata ? Vad ca Vilma nu ne mai provoaca la intalnire.
Ioana, ce se intampla cu semnatura ta ? Vrei sa te ajutam sa apara asa cum trebuie ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare!

Toata lumea tremura.... ce ne facem cu frigurile astea?....
Ce bine ca nu trebuie sa ies din casa spre servici sau alte directii... Si apropos de ce ce zicea Cookie, eu o inteleg foarte bine.... M-am saturat pe de o parte de rutina zilnica de acasa.... dar pe de alta parte nu ma trage ata sa ma apuc iar de munci... trezit dimineata, bataie de cap si unde mai pui ca vii acasa si tre sa fii fresh sa te joci cu bebita.... sa mai faci una alta prin casa.... Fetelor, voi care ati inceput munca, eu nu stiu cum va descurcati!!!???

In legatura cu intalnirea, eu propun sa se tina in ciuda frigului de afara. Nu de alta dar s-au saturat saracii copii de cateva zile numai in casa. Le-ar prinde bine o iesire. Si cred ca nu va fi o problema frigul, pentru ca-i putem transporta rapid cu masina.

Va pupam dulce!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salut!
Mai fetelor, am inghetat de nu mai stiu de mine!
Imi vine sa nu mai ies din casa, vreau sa stau sa hibernez pana da firul ierbii...

Mergi la inceput

Pe la trei jumatate suna dadaca: Daria vomita,invoire la sefu, la 4.15 ajung acasa, copila e bine si vioaie, pleaca dadaca, pe la 5 vomita copila, pana sa ma dezmeticesc vomita iar. Plecam la doctorita, diagnostic : laringofaringita ( sau invers faringolaringita ?) , medicamente: ampicilina suspensie, aerius, bromhexin, vit C si Ca.
Extrase din jurnalul unei zile de marti ! Uffffff!
Pana maine: Doamne Ajuta !

Sanatate voua si bebeilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura, uuuuffff! asta va mai trebuia!
Sanatate Dariei, sa se faca repede bine!

Ce ne facem, fetelor, cu asa vreme?
Nu mai scapam de raceli si alte-alea pana la primavara...

Ele, voi sunteti mai bine?
Parca vad ca ne invitam de acum la un ceai fierbinte cu lamaie dimineata in loc de cafeluta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Nu ca n-as vrea sa va provoc, dar nu ma pot urni, in traducere inseamna ca nu am timp sa organizez. Trebuie sa chem 2 fete care sa aiba grija de copilasi, sa ii atraga in joculete pentru varsta lor. N-am vorbit nici sa rezerv sala.
O sa incerc sa fie totul gata pana vineri.
Pana atunci, in caz ca eu nu apuc sa mai intru pe aici, va rog, dati cu copy-paste pe email la ce vorbiti. Adresa: vilma_pit@hotmail.com

Nu va mai zic si eu de ger, ca sunteti satule cred. Alte nouati n-avem. Adica 2 perle de-ale Anca:
1- Mami, de ce ma shuieshti? (asta inseamna ca avea parul in ochi si nu vedea bine, adica privea shui)
2- Hai, mami, tastatureaza mai repede si hai sa-mi spui povestea!!

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by cookie
Ele, voi sunteti mai bine?
Parca vad ca ne invitam de acum la un ceai fierbinte cu lamaie dimineata in loc de cafeluta...

Cookie si Sabina bulina

Noi ???? uf, grera zi si la noi. Tati a venit acasa la 1 si de atunci eu pe functie de asistenta sefa la facut ceaiuri, pregatit apa fierbinte cu sare pt picioare, apa fierbinte pt inhalant si tot ce trebuie pt a trata racelile. Stiti voi cum e cu barbatii astia??? SI eu sunt racita dar eu ma pot misca si ocupa de casa si de copil. Denisa, slava domnului nu are decat tusea care mi se pare ca e din ce in ce mai putina. Zic slava domnului ca n-are muci ca daca eram 3 cu muci in casa era de jaaaaaleeee.
Speram sa ne facem sanatoase tun pana la intalnire.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Neata ! Sau poate fi si Buna seara ca nu prea am dormit azi noapte. Daria a vomitat din doua in doua ore , iar eu nu puteam inchide ochii de frica sa nu se inece in somn. Ce a vomitat nu stiu ca nici macar apa nu a vrut. Acum e cu dadaca in dormitor, maraita, dar mai bine, pe la sase a baut un biberon de ceai cu miere si lamaie, acum a cerut covrig, dar dupa doua inghitituri a renuntat.

La noua mergem la pediatra sa vad daca e in regula cu atata vomitat. Probabil o sa-mi dea ceva saruri de hidratare.
Apoi trag o fuga la serviciu ( 1-2 ore ) si ma intorc repede, cred ca si maine va trebui sa-mi iau liber.

Vilma super haioasa Anca ta !
Ele cunoastem "bolile" barbatilor si cum se manifesta sub influenta lor.Sanatate multa si voua !
Cookie, da, nu era exact ce-mi trebuia acum, dar ....trebuie sa facem fata, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Buna dimineata, dragelor!
In sfarsit merge netul si la mine. De luni a inceput sa faca figuri iar ieri nu a mers deloc Noi suntem cam disperati ca nu am mai iesit din casa, eu de vreo patru zile, iar Stefan, pentru ca a fost si bolnavior, nu a mai iesit la plimbare de o saptamana jumatate
Nu mai stiu ce jocuri sa mai inventez ca sa nu se plictiseasca.
Cat despre intalnirea de sambata, noi putem sa venim cu un taxi ca sa nu inghetam prea tare, dar vad ca sunt si copii bolnaviori, asa ca daca nu se fac bine pana sambata, poate reprogramam.

Pupici si sa va faceti bine.
Roxana

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Am sunat la Happy Kids sa ma interesez daca pot sa-l duc pe Stefan acolo fara sa fie vreun grup organizat sau vreo petrecere si se poate, costa 80 mii pe ora. Cred ca dupa amiaza il duc acolo ca s-a saturat mititelul de atata stat in casa. Va povestesc deseara amanunte.

Roxana si bb Stefan

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput