Fetele din America (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Cleomax
editez ca sa spun sa nu uitati sa rupeti portiunea de jos a coditei,(~ 2") care e tare si atoasa.

si tu, brutus, mananci asparagus? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

da' ce, tu nu? e delicios si nutritios

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cleomax

da' ce, tu nu? e delicios si nutritios

whatever. :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Sa va spun si eu reteta mea visavis de asparagus ca e cea mai simpla.
Pui asparagusul la inmuiat in apa rece vreo 2-3 ore, apoi il lasi cateva minute la scurs, iar la final il pui pe gratar. Si il lasi cateva minute (vezi cand se rumeneste), il mai intorci o data si il servesti tot cu friptura la gratar. Are un gust deosebit! Fara unt, sare si alte arome.

Legat de sport: eu am gasit un deal foarte bun cu cei de la Bally: $18/luna si am dreptul sa merg de 3 ori/saptamana la inot. Poti sta toata ziua daca ai timp. Inotul ma relaxeaza f. mult si ma ajuta f.f.f. mult la slabit, daca ma pui sa trag de fiare e o adevarata pedeapsa pentru mine !

Am vazut chiar acum pe A&G (asta-i numele postului tv) povestea zborului 93 din Septembrie 2001...cum cei din avion isi sunau rudele si isi luau ramas bun. Groaznic...m-am umflat de plans asa ca fiind oricum tarziu am venit sa vad ce mai faceti.

Sanziana, felicitari si calatorie placuta! Inteleg ca veti locui in Chicago? Poate ne auzim/vedem.

Carolyne si bobocelul Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumim de ajutor...hihi...
Avem cine sa ne astepte in Chicago...vom fi in regula...

Acum ma tot gandesc ce imi va trebui acolo si ce nu...Ce medicamente sa iau cu mine? Ce nu prea gasesc si voi avea nevoie? Pt noi si pt David...
Cam ce sa pun in bagaj?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carolyne
Legat de sport: eu am gasit un deal foarte bun cu cei de la Bally: $18/luna si am dreptul sa merg de 3 ori/saptamana la inot. Poti sta toata ziua daca ai timp. Inotul ma relaxeaza f. mult si ma ajuta f.f.f. mult la slabit, daca ma pui sa trag de fiare e o adevarata pedeapsa pentru mine !

bun pontul cu Bally, am localizat unul la noi in zona, ma duc sa-l vizitez sa vad. multumesc, Carolyne.

Sanziana, tocmai ce intrebam de tine cateva pagini in urma. nu mai veniti in Florida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by michelle7

Cu cat se plateste / pe ora un baby sitter in conditiile in care mai baga cate o rufa in masina de spalat si pregateste si mancarea copiilor ( 2 copii ) ?

chiar nu stie nimeni un pret informativ? un minim , un maxim?

Mergi la inceput

Michelle, salariile de care stiu eu, de exemplu, nu te-ar ajuta, ca suntem in state diferite. dar poti sa iei ziarul local si sa vezi la anunturi cu cat se angajeaza o baby sitter ca sa iti faci o idee. sau pe internet, vezi pe monster.com sau careerbuilder.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ba da...in Florida, dar vom ajunge intai la rude in Chicago, pana ne facem ssn-urile si ne acomodam un pic, si ne-am gandit sa plece Radu primul in Florida, sa inceapa jobul si sa caute o casa, si noi sa ajungem dupa o saptamana...
Cam asta e planul...

Despre inot...eu una nu slabesc de la inot, pt ca dupa ce termin "orele" am o foame de lup imi mine. Mi se pare sportul care iti face cea mai mare foame...
Acum nu stiu daca influenteaza cu ceva apa sarata (din mare) sau caldura de pe plaja...dar...pt mine nu e o metoda de slabit!!!! Desi imi place sa inot tare mult si ma relaxeaza...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

sunt constienta de asta dar nu cred ca diferentele sunt de la cer la pamant, stiu ce scrie in ziar ca cer baby sitter-urile dar speram sa aud exact cat plateste cineva. dar nevermind

Mergi la inceput