Cazare la Paris

Cazare la Paris | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Fetelor,va rog frumos sa imi recomandati un hotel in Paris.M-ar interesa ceva central si curat.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

UItat-te pe site-ul retelei de hoteluri IBIS: http://www.ibishotel.com/ibis/fichehotel/fr/ibi/0864/fiche_hotel.shtml

Anul trecut ne-am cazat niste prieteni la un Ibis, langa Gare de Lyon si au fst tare multumiti.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Iti multumesc.
Pe site-uri ma uit eu,dar,in general,prefer recomandarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Tot langa gare de Lyon am stat si eu de doua ori pana acum si ultima data pe 28 decembrie este un hotel care se numeste Hotel des deux gares.E aproape de statia demetrou care te duce in centru, edragut si curat si de 5 stele.Noi am stat intr-o camera cu 2 paturi mari, fiecare pat de 2 persoane si a costat 50 euro pe noapte (2persoane) si 56 euro(3 persoane).Am uitat sa-ti spun ca ai baia in camera dar toaleta e pe hol.Mai sunt unele care au totul in camera din cate imi amintesc prima data.Mie mi-a placut si ca pret mi se pare rezonabil. daca nu ma insel hotelul e aproape de Ibisul de care zicea spic de grau.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cait

Tot langa gare de Lyon am stat si eu de doua ori pana acum si ultima data pe 28 decembrie este un hotel care se numeste Hotel des deux gares.E aproape de statia demetrou care te duce in centru, edragut si curat si de 5 stele.Noi am stat intr-o camera cu 2 paturi mari, fiecare pat de 2 persoane si a costat 50 euro pe noapte (2persoane) si 56 euro(3 persoane).Am uitat sa-ti spun ca ai baia in camera dar toaleta e pe hol.Mai sunt unele care au totul in camera din cate imi amintesc prima data.Mie mi-a placut si ca pret mi se pare rezonabil. daca nu ma insel hotelul e aproape de Ibisul de care zicea spic de grau.

Cait

Cait,cum e hotelul de 5 tele si are wc pe hol? E ffoarte bun pretul,dar eu am o mare problema cu baia-oriunde ma duc.Trebuie sa fie f curata si numai a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Sorry am vrut sa spun ca este dragut dar nu ca unul de 5 stele.ti-am zis ca parca erau si cu baia in camera nu-mi mai aduc bine aminte ca prima data am fost acum un an si ceva.Acum cu baia eu una oricat de curata ar fi tot ma feresc.

Cait

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cait

Sorry am vrut sa spun ca este dragut dar nu ca unul de 5 stele.ti-am zis ca parca erau si cu baia in camera nu-mi mai aduc bine aminte ca prima data am fost acum un an si ceva.Acum cu baia eu una oricat de curata ar fi tot ma feresc.

Cait

Cait,imi multumesc mult.
Mai e cineva cu sfaturi??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

buna
noi am stat la Mercure din lantul ibis, hotel situat in fata Garii de Est. Cum ieseam din hotel aveam gura de metrou iar dupa colt statia de bus pt turul orasului. Hotelul este super curat si cu camere mari.
Ne-a costat 85 un we-end+14/eur de pers pt micul dejun.
Ti-l recomand cu placere.
Vacanta placuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raducu

buna
noi am stat la Mercure din lantul ibis, hotel situat in fata Garii de Est. Cum ieseam din hotel aveam gura de metrou iar dupa colt statia de bus pt turul orasului. Hotelul este super curat si cu camere mari.
Ne-a costat 85 un we-end+14/eur de pers pt micul dejun.
Ti-l recomand cu placere.
Vacanta placuta!

Ioana, Raducu si Bianca

pretl m-i se pare f bun.Iti multumesc pt sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eu zic sa te uiti pe site-ul Fiap (dai o cautare pe google),e vorba de un lant de hoteluri pt tineret, se poate merge ff rentabil si in grupuri organizate si pe cont propriu. Trebuie doar sa te interesezi din timp pt rezervari. Sunt camere de 1 pers, de doua sau mai multe.Gasesti o lista cu info suplimentare pe site.
Iti recomand sa incerci si aici. Eu am fost in noimebrie si stiu ca era ceva mai mult de 40 de euro/pers, pretul incluzand micul dejun si cina (in regim de autoservire) la parterul hotelului sau cu un bonus de 8 euro parca pt cina in restaurantul de la etajul 1, Le Francilien, care e mai chic. Camerele sunt curate si poti beneficia de diverse facilitati in cadrul hotelului.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Fiap Jean Monnet ii zice. Bafta!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput