Ema, e vechi subiectul asta, sunt altele noi acum...dar ..in ce zi a CM ai facut inseminarea? Dupa inseminare ai mai facut eco? Sigur s-au spart foliculii? Ca daca nu, asa s-ar explica durerile.. Testele cand le-ai facut? Poate prea devreme.
Echo nu. Daca s-au spart habar nu am .... Testul la 10 zile de la inseminare, e poate prea devreme ? Oricum simptomente astea nu le-am mai avut niciodata, e posibil ca de la inseminare sa apare simptome noi pentru CM ? Si asa devreme , cu o saptamina juma inainte ?
Ema, ar fi trebuit sa faci eco pana se vedea ca ai ovulat. Dar acum asta e, nu mai ai ce face.
Test dupa 10 zile e devreme, macar 12 trebuie sa ai, mai bine 14, mai ales ca nu stii exact cand ai ovulat. Simptomele de CM nu sunt diferite dupa inseminare, sunt aceleasi. Poate ca sunt simptome de sarcina totusi, seamana, sper sa ai noroc. Bafta!
Merci, ma poti ajuta cu un link catre forumurile unde au mai fost discutii pe aceasta tema ? Nu gasesc nimic aici . Merci, Ema
Cu placere. dar depinde ce "tema" vrei. Gasesti aici pe prima pagina : Vine barza?!, Inseminare, etc...depinde unde vrei tu sa scrii. Eu zic sa continui la unul din capitolele astea. Oricum o sa vina Ale si te indruma
.