Simptome (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mada io zic sa mergi la dc neaparat..
kateryna io te
florentin nimic nou..doar ca am fost la dc stiii cu tartacutza..si se pare ca e totul ok..ma speriasem ca nu cumva sa am sinuzita...
aventura asa sa faci mama..pana nu vin mai spera ca nu se stie...
mexxa io nu mai astept rezultatul pentru ca stiu sigur ca esti...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Mexxa, tinem pumnii si sa ne dai o veste buna maine cat mai e ianuarie, ca sa se imbogateasca lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lianotrebuie sa o treci pe Mexxa pe pista garvidutelor lunii ianuarie, nuu? Sa ii tinem pumnii ca ai mei pentru mine s-au deschis in sensul ca maine imi vin rushii. Sunt deja aproape pe drum........

Mergi la inceput

KITA daca te intorci matalutza de unde venisi..adica de la Endo o sa vezi ca deja o trecui
hoooooo sa nu te aud...inca nu venira...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata fetelor,

Eu sunt cam morocanoasa... nu stiu de ce. Ca n-am motive, stau sima gandesc ca am asa o viata frumoasa totusi, multumesc lui Dumneazeu ca nu am de ce sa nu fiu bucuroasa...
Liana tare tonica si vesela esti, cum poti tu iubita sa fii atat de bucuroasa tot timpul? Medicament pentru mine si fetele de pe langa si din butoi...
Iar Tabitha e ca o mamica mereu cu vorbe bune si alaturi de noi toate. Ce pereche frumoasa faceti voi la "asteptand un ingeras..." - toate subiectele.
Eu raportez: ziua 22 - nici un simptom de nici un fel. Nici asa nici asa. Nu pierdem speranta, incercam incercam ca-i si placut
Pupi la toate fetele zambarete si sa ne traiasca noile gravidute!!!

Mergi la inceput

claucia stii cum??
iubesc ce e frumos si mananc ce e gustos...de aceea sunt asa vesela si plina de viatza..vezi...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

hai sa va zic si io..
sunt z19 de CM ..si de aseara am neste dureri de spate si de burtica de parca mi'ar venii scarbele...si nu ma lasa deloc..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Hello fetelor;
Eu va raportez;ziua 21CM,sanii umflati,sensibili la atingere,dar ne durerosi decat numai un pic,dureri de spate,stare de oboseala generala,senzatie de sete,mictiuni frecvente(da,nu pot pune asta ca simptom ca eu merg si asa f des la toilet),usoare intepaturi in ambele ovare.Cam atat.
Maine merg oricum la control si cine stie poate vin cu vreo veste mare
Va pupacesc pe toate si tin pumnisorii stransi sa fie la toate cu okisori

Mergi la inceput

melutzica io si tin pumniiii..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Liana mersic mersic si te si eu.la fel tin si eu pumnisorii pt tine;Ioi ce m-as bucura sa fie la tine bebe.Si,apropos(off topic) ti-am vazut pozele si esti tare moasa

Mergi la inceput