Simptome (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Fetelor,mai dati-mi si mie cate o veste buna ca tare imi e dor de una.Va citesc mereu si astept aveti vesti bune.fetelor,vreau si eu sa va intreb ceva.A ramas cineva cu toate ca sotul are prb?Al meu acum ia BU,la el e prb motilitatii.Sunt cam puturosi.are el saracul si rapizi dar mai putini decat normal.Va pupic si astept vesti de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lucia ia treci matalutza pi la "Aspirante" sa vezi cate fete au reusit avand sotii lor probl...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Mada eu zic sa-ti faci un beta-hcg sau sa fugi la dr. Gandeste-te ca daca e bebe s-ar putea sa trebuiasca sa iei tratament. Tinem pumnii sa fie bine.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Mada eu zic sa-ti faci un beta-hcg sau sa fugi la dr. Gandeste-te ca daca e bebe s-ar putea sa trebuiasca sa iei tratament. Tinem pumnii sa fie bine.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Mada cate zile are cm?Daca ai vreo sapt intarziere si e bb posibil sa s vada la eco transvaginala si in plus si o eventuala cauza a petellor maro .Tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

heyyy fetelor,
Va urmaresc de foarte mult timp si mi-am luat inima in dinti de data asta.Eu sunt in ziua 25(cu Cm de 31)....Testul diaspot de ovulatie a iesit pozitiv in ziua 17.Am prestat eu si inainte si dupa dar nu prea am stat potolita in pat....Concluzia este ca sunt in ziua 25 si simt intepaturi ba in stanga ba in dreapta.......Piciorusele imi sunt cam umflate si ma cam dor.....Nu stiu ce sa zic.....E prima luna de incercari dar trebuie sa se intample repede ....Nu????va pupic si felicitari pentru toate fetele cu teste pozitive!!!!FLORENTIN CE AI FACUT?LUCIA?HAIDETI FETELOR CU VESTI.....

ALINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

fetelor mai astept pana luni cand voi merge la doctor. Sarcina nu cred ca este, nu am alt simptom. Problema e ca secretia s-a oprit acum. Multumesc mult pentru sustinere si pentru ca sunteti alaturi de mine.Va pup si cat mai multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

ALINATXA e sa spun...eu astept sa vina astaseara sau cel tirziu miine dimineata (n-am avut rabdare si am facut test - neg) . sa dea Dumnezeu ca la tine sa nu vina . si eu am ovulat tot in ziua17 (cm 31) dar nu s-a prins asa ca ...luna viitoare poate vine cu bb. fetelor va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Sa va zic...?Sunteti curioase??

DAAAAAAAAA...Azi dimineatza am facut un test la urina..si au iesit doua liniute una rosie si una roz pal..luni merg sa il fac si pe cel la sange,,sper sa se adevereasca...sunt FERICITA...NU MAI POTTTT.Si imi dau de fericire...revin luni sa va zic rezultatul final pentru ca eu nu am totala incredere in testele astea.

Va pup pe toate...si luni dau de beut...

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Felicitari!!!!!!!!!!

Nunta noastra

Mergi la inceput