Slabim mincind din 3 in 3 ore (1 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata.
Meniu:
D: cafea cu zaharina 2cani, deci 2 pahare apa in plus
P: sunca slaba 200g -5p
iaurt 0,1% - 3p
2 felii paine neagra -3p
C: pipt de pui la gratar 250g - 5p
salata de varza -0p cu zeama de lamaie si ulei de masline -3p
TOTAL 19p, economisesc 2p.
E ok pentru azi?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nora luni dimineata la cantar am avut 61,6 kg. Raportul trebuie sa-l dau in kg fara grame? In cazul acesta daca am >500gr rotunjesc in sus, iar daca am <500 gr rotunjesc in jos? Spune-mi cum sa dau raportul?

Si branza aceea fara grasime de unde o cumperi? Ce fel de branza este? De cine facuta? Sau ce-i faci?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua fetelor!!!
Am reusit sa intru si eu pe net dipa 3 zile de disperari .
Ok in primul rand sa dau raportul...luni dimineata la cantarire aveam aprox 59,300kg...nici nu m-am uitat cat aveam ultima data, dar oricum parca e mai putin...
Monica intr-adevar am reusit sa ma apuc de acea dieta, in schimb nu ma cantaresc zilnic, din cauza ca nu am cantar electronic si daca ma cantaresc la al meu nu imi dau seama exact ce cate grame am slabit de o zi pe alta...am sa ma cataresc la diferenta de cateva zile ca asa se cunoaste mai bine.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Nora luni dimineata la cantar am avut 61,6 kg. Raportul trebuie sa-l dau in kg fara grame? In cazul acesta daca am >500gr rotunjesc in sus, iar daca am <500 gr rotunjesc in jos? Spune-mi cum sa dau raportul?

Si branza aceea fara grasime de unde o cumperi? Ce fel de branza este? De cine facuta? Sau ce-i faci?

Monica

Monica, raportul il dai exact. Fiecare 100 de grame conteaza. Ok ?Felicitari pentru cele 1400 de grame pierdute
Tine-o tot asa ! In acest moment esti prima in TOP 3 al acestei saptamini !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Buna ziua fetelor!!!
Am reusit sa intru si eu pe net dipa 3 zile de disperari .
Ok in primul rand sa dau raportul...luni dimineata la cantarire aveam aprox 59,300kg...nici nu m-am uitat cat aveam ultima data, dar oricum parca e mai putin...
Monica intr-adevar am reusit sa ma apuc de acea dieta, in schimb nu ma cantaresc zilnic, din cauza ca nu am cantar electronic si daca ma cantaresc la al meu nu imi dau seama exact ce cate grame am slabit de o zi pe alta...am sa ma cataresc la diferenta de cateva zile ca asa se cunoaste mai bine.

, Mihaela...1,7 kg !!! Si spui ca ti se pare ca e mai putin. Chiar e !
Felicitari !!!
Acum ai trecut tu pe primul loc in TOP 3 si am cazut eu in....afara lui ! Ma bucur pentru rezultatul tau ? Cum l-ai obtinut ?
Nora

Mergi la inceput

Cum am facut ma intrebi.... nici eu nu stiu...lipsa poftei de mancare, iar ce am mancat am mancat strict diversificat, combinat cu multa miscare...si in primul rand sapt asta(care a trecut deja) am reusit sa nu pun "strop" de dulce in gura...si vad ca reusesc in continuare...eu care sunt moarta dupa dulciuri

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Eu cred ca Mihaela a slabit de nervi ca nu i-a mers net-ul
Fetelor, va, ne auzim maine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Eu cred ca Mihaela a slabit de nervi ca nu i-a mers net-ul
Fetelor, va, ne auzim maine.

Mergi la inceput

restul fetelor...nu mai scrieti...nu dati raportul ? ce e cu voi ?

nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mihaela bravo!!! Pregateste-te sa ramai in top inca cel putin 2 saptamani.
Cum e cu dieta? Se mananca bine nu-i asa? Dar ce zici de cina din seara asta? . Cand crezi ca e cazul iti dau si celelalte variante prezentate.

Succes la slabit si sa arate cantarul cat mai curand cele 55 kg. Si al meu!!!

Monica

Mergi la inceput