Slabim mincind din 3 in 3 ore (1 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

cine imi trmite si mie in plic niste branza sa fac si eu kk

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by devylla

cine imi trmite si mie in plic niste branza sa fac si eu kk

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Pina in Japonia ? Mai bine iti iei o vacuta...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, pricepusi si eu sistemul kilo-k.O sa-l incerc.De luni numaram puncte, daca ma vei ajuta si tu la inceput.La 21p am inteles ca pot manca de 17p/zilnic.
Monica, nici eu nu mananc la 2 sau 3 ore, dar nu vreau sa plec de aici.Imi plac fetele astea.Stai sa o cunosti si pe Andreea-evadata (ea ne mobilizeaza cand Nora e plecata sau ocupata).
Devylla, nu pot sa cred ca in tara aia mare nu se gaseste branza.De fapt eu am cautat aseara in 5 magazine si nu am gasit...
Pentru mine -GRASO

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua fetelor....
Uffff iar nu imi merge netul[pc] ...acuma nu sunt acasa...sunt invizita si am intrat un pic pe net sa va salut...Cand ajung pe acasa sper sa de viteza ce are
Monica bine ai venit printre noi...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Nora, pricepusi si eu sistemul kilo-k.O sa-l incerc.De luni numaram puncte, daca ma vei ajuta si tu la inceput.La 21p am inteles ca pot manca de 17p/zilnic.
Monica, nici eu nu mananc la 2 sau 3 ore, dar nu vreau sa plec de aici.Imi plac fetele astea.Stai sa o cunosti si pe Andreea-evadata (ea ne mobilizeaza cand Nora e plecata sau ocupata).
Devylla, nu pot sa cred ca in tara aia mare nu se gaseste branza.De fapt eu am cautat aseara in 5 magazine si nu am gasit...
Pentru mine -GRASO

Bine, Carmen...Hai sa ne antrenam maine. Sa numaram de cite puncte mincam, iar de luni, pe bune. O saptamina de proba. Si daca merge bine, continuam. Ok ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multa bafta sa aveti fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, eu am gasit pe alt topic o dieta pe care vreau sa o probez.E voie sa mananci oricat, dar sa fie ce e precizat in acea zi.
Azi am macaroane cu branza:
macaroane 120g-2puncte = 6pct
branza de vaci 75g- 1punct = 8puncte
albus ou =0,5puncte (asta pentru ca voi face diseara Kilo-k)
Am cam 14,5 puncte.Cu depasiri,cred ca ma incadrez in cate am voie.E bine??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Nora, eu am gasit pe alt topic o dieta pe care vreau sa o probez.E voie sa mananci oricat, dar sa fie ce e precizat in acea zi.
Azi am macaroane cu branza:
macaroane 120g-2puncte = 6pct
branza de vaci 75g- 1punct = 8puncte
albus ou =0,5puncte (asta pentru ca voi face diseara Kilo-k)
Am cam 14,5 puncte.Cu depasiri,cred ca ma incadrez in cate am voie.E bine??

Da-mi link, please !

Mergi la inceput

Sara buna !

Pe unde-mi umblati fetelor, ca suntem din ce in ce mai putine...zilele acestea au participat la subiect doar 4 !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Offff Nora eu cred ca scot internetul asta la pensie ca mi-a scos peri albi...De aseara abia acum 10 minute a revenit

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput