Slabim mincind din 3 in 3 ore (1 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Devylla, banuiesc ca mai mananci si altceva azi?In prima faza am crezut ca doar atat ai azi in meniu si ma temeam ca nu mai ajungi pana maine.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

BUNA FETELOR,SCUZE CA NU AM MAI INTRAT PE NET, DAR NU AM MAI REA AVUT LOC DE SORIN. SI-A LUAT SI EL 2 ZILE LEBER SI CU IN REST E PREA OBOSIT A STAT MAI MULT EL LA CALCULATOR. AM CITIT O MULTIME DE LUCRURI,MAI NOU ORICE REVISTA DESCHIZI HOP SI O DIETA. CE BINE AR FI SA PUTEM SLABI DOAR CITINDU-LE ABIA ASTEPT SI EU SA VINA PRIMAVARA SA APARA CAT MAI MULTE LEGUME SA MANCAM SALATE PE SATURATE. CUMPAR SI ACUM ROSII DE EX. DAR NU POT SPINE CA SUNT SUPER GROZAVE LA GUST.
MAINE SUNT SINGURICA ACASA SI SPER SA AM SI TIMP SA INTRU LA O POVESTE,PANA ATUNCI SOMN USOR SI VISE PLACUTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Ups, am avut o zi incarcata si nu am avut timp sa postez si nu mai gaseam subiectul. Era pe pagina 3 !
O sa inchid acest capitol, ca sunt deja 10 pagini...Eu am avut o saptamina haotica, cu multa treaba si mult stres si cred ca am pus ceva in loc sa dau. Asta e, la stress eu nu slabesc
Acum pic de oboseala, asa ca voi merge la culcare, nu inainte de a deschide un nou "volum".
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67633" target="_blank">AICI

Nora

Mergi la inceput