Slabim mincind din 3 in 3 ore (1 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 14
Moniland spune:
Mihaela, am comandat cartea on-line, mi-a venit cam in 3 zile.
E foarte bine scrisa. Merita sa o ai. Costa ~ 20 ron.
Ioana pranz = dejun.

Monica
devylla spune:
Neata!
Eu cam am absente la subiect insa de sieta nu m-am lasat...ma tin cu dintii de ea ca oricum arcul cantarului nu mai coboara ci a ramas intepenit pe 56 de kg.Insa eu continui cred ca e perioada de platou.
Promit sa revin mai tarziu.
Pupici
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Eftimie C. spune:
Neata!
Slaba miscare ieri.Hai sa fim mai active azi.
Eu imi beau cafeluta si navighez 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
karin10 spune:
Buna dimineata. Fain de tine ca bei cafea , eu ma delectez cu un iaurt ca inca o alimentez pe
, dar e bine si asa
.N-am idee ce sa gatesc la amiaza, daca aveti chef ,dati-mi idei va rog.
varga
Eftimie C. spune:
Karin, dieta mea e destul de subtire, dar nu ma infometez.Mai rau e ca mi-e pofta de diverse (macar o lingurita mica), dar dieta nu permite.
Privitor la cafea, eu sunt dependenta.O cescuta cat de mica, dar trebuie sa o beau ca sa pun motorasele in miscare.Cand alaptam, am scazut cantitatea, dar tot am baut (si in timpul sarcinii dr. mi-a dat voie).Repet, eu nu functionez fara cafea si nu pot sa o beau daca nu sunt spalata pe dinti
E un fix al meu.
Nu poti sa bei nici macar decofeinizata?De fapt daca poti fara, e mai bine sa nu bei.
Mie imi tine si de foame ca pana la ora 3 nu prea mananc.
Carmen E. si
Eftimie C. spune:
Meniu pentru azi:
D: cafea + morcov crud
P: 300g file de cod-4p + 1lingura unt-2p + 2felii paine neagra-3p si zeama de lamaie
C: 250g piept de pui la gratar-5p + salata verde cu ulei-3p si lamaie
Total: 17p E bine?
Ieri am incercat kilo-k.
Nu cred ca voi mai face acest lucru.Sau macar nu voi mai pune zaharina.Tanjeam dupa ceva lichid...Luni voi vedea efectele, pentru ca azi nu m-am cantarit
Nu mai bea nimeni cafea, ceai...![]()
Pentru Andreea, poate vede si da un semn de viata.
Carmen E. si
devylla spune:
Eu beau cate 2-3 cafele pe zi...depinde de cat de incarcata e ziua respectiva.
La fel nu rezist fara cafea.
Azi am baut aproape 2 litri de ceai.Am macat niste mandarine,o felie bacon si o felie cascaval.
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina