Slabim mincind din 3 in 3 ore (1 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

buna dimineata....fetelor....
nora am reusit sa repar linkul ...mai mult datorita Mihaelei dar nu tot omu-i invatat....
Moniland....spune-mi daca ma paleste intre mese o pofta de rontait ceva....??????dar acele sucuri light ce contin de se pot bea in cursul dietei...
poate reusuti sa ma introduceti si pe mine pina luni caci atunci o sa ma apuc de acest regim....
va pup pe toate......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url

Mergi la inceput

mai ce ma enerveaza...linkul....iar nu vrea sa mearga bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by ioana2004

buna dimineata....fetelor....
nora am reusit sa repar linkul ...mai mult datorita Mihaelei dar nu tot omu-i invatat....
Moniland....spune-mi daca ma paleste intre mese o pofta de rontait ceva....??????dar acele sucuri light ce contin de se pot bea in cursul dietei...
poate reusuti sa ma introduceti si pe mine pina luni caci atunci o sa ma apuc de acest regim....
va pup pe toate......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url

Scoate-l si de aici, te rog, ca iar s-a latit pagina.
Multumesc.

Nora

Mergi la inceput

Ioana, nu esti pe receptie ? Te rog mult sa faci chestia cu link-ul.

Nimeni nu ai scrie pe aici ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziuaaaaa!!!!
Monica super, mersi mult...Tu ai cumparat cartea ei???Sau de unde ai informatiile alea???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

mihaela am facut asa .....i-a sa vedem a iesit????

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salut.
Ieri am mancat 2felii paine prajita-3p,2oua (cat punctez un ou?Ca eu socoteam albus + galbenus-2p, dar vad acum ca e 1buc-2p), salata verde-0p si 4 feliute subtiri de pastrama de vita (nu stiu cum sa o punctez).Seara mi-am fiert 1/2 telina, cu 2 morcovei si un cartof pe care i-am servit cu conopida murata (am impartit totul cu sotul meu).Nu stiu cum sa punctez, banuiesc ca 0p.Dar am pacatuit cu o bucatica de pizza, mica cat o carte de vizita .Ajutati-ma la puncte, nu am la toate punctajul si nu vreau sa gresesc.

Azi:
-2felii paine integrala uscata (le punctez ca paine neagra) -3p
-un iaurt mare 0,1% -3p
-250ml suc clementine -0p
-1 ou fiert- 2p???
-250g branza vaca???
-un albus 0.5 (as vrea sa fac kilo-k)
-legume fierte
Ajutati-ma cu numaratul.Nora?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioana2004

mihaela am facut asa .....i-a sa vedem a iesit????

IOANA, CRED CA DA...INSA ACUM TREBUIE SA SCRIEM SA TRECEM PE ALTA PAGINA, PENTRU CA LINK-UL A RAMAS PE MESAJELE DE DINAINTE, CE-AI POSTAT DIMINEATA.

NORA

Mergi la inceput

ok,fetelor dar sa stiti ca imi merge greu tare netul....
Moniland da-ne si o reteta ptr prinz.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Multumesc mult Nora pentru modificari si esti o scumpa si tu Monica. Dupa cartea respectiva maninci boiereste si probabil si slabesti , mi-am comandat-o si eu pe net dar nu am primit-o inca . Pina atunci incerc sa combin alimentele dupa dieta Monti si sa maninc din 3 in 3 ore ca mai des nu apuc si e prima oara de cind am nascut ca mai dau si eu ceva jos.
Carmen ma tenteaza si pe mine dieta ta dar spune-mi te rog nu rabzi de foame?

varga

Mergi la inceput