Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

2.01–mama giulia71(tanti Nuti) –108...-4,4.....
2.01-allain-1.65/64...-2...-3,5...-4.....
9.01-Lorym-52.....47
9.01–danap1.62/65...-2.....50
9.01–diana20041.65/63...-1.....57
9.01–mama lia39ani/1.68/60...-1,6...-0,8.....-3,8
9.01–mitzuka1.70/87.....70
9.01–asi-1.66/60.6.....50/52
9.01–ralnied185.....70/65
9.01–gusta-1.64/71...-0,5...-1,7.....60
9.01-anculina-1.70/78...-1.....
9.01-Miche-62...-3.....
13.01-angy11-1.60/64...-2...-3.....-8
10.01-alipiticot1.50/64.....
12.01-baicualina-61...-0,8.....
12.01-tomecica-1.62/54...-1.....50/49
13.01-anky-1.66/68.....58
13.01-ioana2004-1.70/75.....65
16.01-mihaela.amalia-1.68/61.....53/50
16.01-alona-1.65/68.....58
16.01-delia-1.67/75.....55
16.01-Enya-1.63/73...-1.....60
16.01-Veve-.....55
18.01-Moss-29/1.69/63.....52/50

Ralnied,m-am jucat putin cu listuta.Sper sa nu te superi ca ma bag peste tine ,da' mi se pare mai usor de urmarit.Acu',cum credeti si voi...Daca va place,copi-o tu de la mine si inlocuieste-o pe cealalta.As mai avea niste propuneri in legatura cu lista:sa facem update la greutate in lista doar la sfarsitul unui ciclu de regim (9 zile la 3-3-3,6 la 2-2-2,etc.)ca sa putem urmari cam cum/cat se slabeste pe o perioada completa;si acest update sa se reflecte in kg pierdute,nu in greutatea corporala la data respectiva...Ce ziceti?
Si ca sa povestesc si io ce mare branza am facut:azi is la a doua zi cu legume/fructe si-am dat jos fix 2 kile;nu-i mult,da' e ok;v-am zis ca nu-s deloc serioasa in ceea ce priveste dieta in general...
Abateri:
-in fiecare dimineata beau o cafea cu un lapte praf indulcit cu zaharina.
-in ultima zi de carne,seara am iesit la restaurant si-am halit o salata de crab cu castraveti si avocado+ o feliuta de pizza numai cu branza de la fi'mea
-in timpu' zilei mai uit si ma mai ling pe degete de mancarea copiilor
-ieri am facut o tocanita cu ardei,vinete,ceapa si ciuperci in care am pus ulei de masline,un pic de sos de rosii(indulcit) si-am si calit ceapa
-nu poci dom'le sa beau apa;io normal nu beau un gram de apa pe zi;doar daca mananc ceva sarat sau iute.In prima zi am dat gata 1l juma',da' urmatoarele zile mai mult de 0,5-1l n-am baut
Si gata!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

am facut si modificarile, sper sa fie in regula...

Imi cer scuze ca azi am fost mai expeditiva cu voi, dar sa stiti: fara intentie... Am avut probleme urgente (am fost cu bunica la Urgente)... Sper sa recuperez, poate chiar zilele astea!
Va doresc un week-end linistit si cu mai multa caldura!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna fetelor ,sa nu ma stergeti de pe lista ,am niste zile mai grele (inclusiv cu mincare muuulta )dar de luni ma linistesc si intru iar la regim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Claudia,daca mai alaptezi nu e bine sa tii regim.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

VEVE- SUPER FAINA LISTUTA

RALNIED- SANATATE MULTA BUNICII TALE

pe mine ma aapuca o foame noaptea ca abia rezist. eu mai mult noaptea stau pe dc dupa ce culc copiii si sotul.

rusine pt mine azi- am gustat un patratel de ciocolata . simteam ca ma ia cu lesin si cred ca-mi scazuse glicemia prea mult asa ca.......

felicitari clor care rezzistati tuturor tentatiilor.

P.s- o pot introduce in listuta noastra si pe mama mea. ea saraca se tot chinuie sa dea jos ceva kile dar nu are nici sustinere morala si nici vointa prea mare . dar poate aici , cu ajutorul nostru va reusi.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna dimineata fetelor!Am scris un mesaj si vad ca nu s-a transmis,nu stiu de ce.Va spuneam ca revin si eu pe disociat de saptamina viitoare,este dieta cu care am slabit intr-adevar,celelalte nu fac decit sa ma mentina!Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

fetelor!
sant la raport!
cum am zis aseara in ultima zi de lactate la prima tura am facut si kilo-kick-ul si azi dimineatza mare dezamagire!
aveam 59,4.... nu inteleg de ce....
deci DOAR 1,6 kg jos dupa prima tura!!!dar ma rog asta e n-am ce face!doar sa continui!si voi continua cu 1-1-1 sper sa nu va suparati!
ralnied1 te rog sa ma treci acolo in listutza!
oricum pana la 55 nu ma las!!!

sanatate bunicii!

multa caldura!acum ca e ger de crapa pietrele poate ca ar fi bine sa incercati si Caldo. Cred ca v-am zis deja de Caldo-plasturele termic(www.romway.ro/ro)pe mine si pe prietenele mele ne ajuta! il lipesti pe haine si tine cald peste 12 ore!multa lume nu stie de produs!daca v-am zis scuze de repetir!

Alina
mamica de Diana 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata!!
Baicualina nu fi suparata ,ca si eu n-am dat jos decat 2 kg dupa prima tura si acum sunt la a doua si am trecut de cele 3 zile de lactate si inca nu s-a mai miscat cantarul deloc in jos.Sper ca de azi trecand la legume-fructe sa mai dau jos macar 1 kg.
Azi mi-am cumparat portocale si pentru diseara am luat sa fac o salata din : rosii, castraveti, salata verde, porumb( nu stiu daca e bine sa pun si din asta),cu putin ulei de masline si otet din mere, sare si piper.
Week-end placut si fara tentatii!!

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DAdria spune:

Buna, tuturor! Sunt si eu noua pe aici, dar ma tenteaza tare mult regimul prezentat de voi. Stiam de el de la sor-mea care l-a tinut si a slabit ceva, dar oricum ea e o slabanoaga si jum asa k nu m-a impulsionat prea tare. Eu am luat ceva kg in timpul sarcinii( acum 4 ani!), dar incepusem sa dam jos incet, dar sigur. Numai k din primavara anului trecut am luat-o iar in sus rau de tot- am deja 11 kg in plus fata de cum eram inainte sa raman insarcinata...Am si eu o intrebare- Ce-i k kilo-kit-ul asta? n-am prins firul!
Va pup si mult succes la regim, Adria!

Mergi la inceput