Cum sa rezist?
Raspunsuri - Pagina 3
Raluca Olteanu spune:
Multumesc mult Mirunaa!!!
In sinea mea, dupa experienta avuta, as vrea sa le dau curaj tuturor femeilor care se afla in fosta mea situatie. Stiu, de asemenea, ca situatiile sunt particulare, si nu trebuie sa judeci pe nimeni, eu chiar nu vreau sa o fac, as vrea totusi sa incurajez aceste mame, care si-au pirdut increderea in ele si in viata ca nu trebuie sa stea si sa suporte nimic care le-ar afecta pe ele si pe copii lor, si asta bineinteles ca din partea sotilor lor. Este cumplit sa vezi ca cel pe care l-ai ales, la inceput pentru toata viata, s-a schimbat in ceea ce urasti mai mult. Intotdeauna se spune ca exista si o a-2-a sansa, iar sansa asta este si pentru cele ca voi. Trebuiesc ingropate povestile in baza carora cel pe care ni-l alegem ne este sortit pana la moarte. Fetelor ganditi-va ca avem o singura viata si ca ea trebuie traita cat mai bine, de catre noi si de catre copii nostrii.
O mama singura nu poarta un stigmat in societate, desi, si eu personal m-am lovit de oameni care m-au primit ciudat atunci cand au aflat ca sunt o mama singura, iar in prezent cu un prieten, dar pe nimeni nu a fost langa mine, atunci cand am avut nevoie sa-mi feresc copilul din calea fostului meu sot, care ii facea "educatie spartana", adica o batea. Ca adult rezisti la multe, dar ca sa vezi ca si copilul tau are parte de acelasi regim.....???!!!! Asa ca, pentru mine parerea societatii fata de mamele singure, ma lasa rece.
LauraNicole spune:
Sonia , am trecut si eu , de multe ori , prin starile pe care le traiesti tu .Eram frustata , obosita psihic si fizic si tipam la oricine din orice sau , mai rau , izbucneam in plans din orice .Mi-am crescut fetita singura de cd s-a nascut si pana acum 4 ani cd l-am cunoscut pe sotul meu .Turbam ca nu puteam petrece mai mult timp cu copilul meu .Am cazut psihic si apoi am realizat ca trebuie sa fac ceva .Si am inceput sa petrec seara , inainte de culcare , o ora de pupacit si iubicit cu picia mea , s-o invelesc eu inainte de culcare si sa ne povestim una alteia cum ne-am petrecut ziua .Sambata sau duminica am incercat sa ies cu fata chiar doar o ora , indiferent de vreme , sa ne plimbam sau in parc .
Acum sunt norocoasa ca il am pe Cezar ca sa ma ajute si cu picia mea care are 9 ani in mai dar si cu bebita pe care o cresc .
Incearca sa faci asta si sa vezi ca usor usor te vei mai destinde .Dupa ce adoarme copilul/copiii , incearca sa faci o baie care sa te calmeze .Baga-te in apa si ia o carte sa citesti acolo , in cada .Te va calma mult .
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
sorinsonia spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri si incurajari. Felicitari celor care au reusit sa-si refaca viata.
O primavara frumoasa.
sorinsonia spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri si incurajari. Felicitari celor care au reusit sa-si refaca viata.
O primavara frumoasa.
karol spune:
Incearca sa te bucuri de viata si sa iesi din starea asta.Eu chiar daca am un sot, tot trec prin aceste stari de vinovatie.Ma simt si eu vinovata uneori ca nu-mi petrec mai mult timp cu fetita mea.
Daca lipsesti mult de acasa, tot pt binele coplilului o faci, ca sa-i oferi tot ceea ce are nevoie.
Sa stii ca si eu sint alaturi de tine si sper din tot sufletul sa depasesti momentul.
Te pup dulce.
Happiness_4_us spune:
Sonia, eu zic asa DC este exact locul unde poti sa te exteriorizezi atunci cand ai o astfel de stare. Aici gasesti foarte multi prieteni gata sa te ajute neconditionat.
Nana Motoc
marcellinna spune:
Sonia capul sus! iti trimit pana cand o sa-ti daruiesti tu una.Chiar asa.Cumpara-ti mane o floare ,o meriti!