crese bune in sectorul 1

crese bune in sectorul 1 | Autor: Adnana1979

Link direct la acest mesaj

Zilele trecute am intrebat de Cresa Jiului si am fost descurajata, dar as vrea sa ma ajutati sa gasesc una buna in sectorul 1.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamimoni spune:

Draga Adnana, eu sunt una dintre persoanele care te-au dezamagit spunandu-ti: Cresa Jiului- in nici un caz! Din pacate si eu ma confrunt cu aceeasi problema: caut un loc pentru baietelul meu de 2 ani (in aprilie). In plus eu mai vreau ca acest loc sa se afle undeva pe traseul tramvaiului 41 pentru a-i fi mamei usor sa-l ia la pranz si daca se poate in zona Arcul de Triumf - Domenii ca sa fie apoape de serviciul meu. Crese nu sunt prea multe in Bucuresti; din cate stiu eu , cam una pe sector (in sectorul 1 cred ca e doar Cresa Jiului despre care ti-am scris deja). Eu am sunat la cateva gradinite particulare si am si vizitat una dintre ele (Copil istet - in apropierea Pietei Domenii) care insa nu m-a convins total (nici nu am eliminat-o inca de pe lista). Ar mai fi Gradinita Litlle One de pe strada Soveja despre care am citit numai de bine si care primeste copii mititei (de pe la un an si ceva) dar care pentru mine nu corespunde dpdv al zonei. Altele la care am sunat nu primesc copii atat de mici. Deocamdata eu m-am cam impotmolit si nu prea stiu incotro sa o apuc. daca afli mai multe, te rog sa-mi impartasesti si mie.
Succes,
Monica, mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adnana1979 spune:

Draga mamimoni, am ublat si eu la inceput dupa gradinite particulare si am vazut tot ce se putea vedea aproape de noi in sectorul 1. Noi locuim la P-ta Domenii. Sunt o gramada de gradinite particulare in sector, dar la unele chiar nu-mi permit sa las copilul, in conditiile in care mie imi trebuie program lung.Nu are cine sa ma ajute cu copilul. eram incantata de o gradinita, dar cand am vazut ca fetita vecinei, care era cam mofturoasa la mancare, venea seara acasa si "lingea" farfuria si cele de la gradi spuneau:"vai ce copil cuminte a mancat tot!" si ea saraca venea lesinata de foame, m-am razgandit.
Cresa Jiului mi-a fost recomandata de o cunostiinta foarte pretentioasa, care are baietzelul acolo.Are 7 luni de cand este acolo si este f multumita.
Eu personal am fost si am vazut-o si mi s-a parut cat de cat ok. Nu la fel de aranjata ca unele prticulare, dar curata. Acum vom vedea.
Eu o sa duc fata saptamana viitoare si o sa-ti povestesc cum e.
Din cate mi s-au spus nu-i lasa sa intre in sala pana nu trec pe la cab med pt vizita si daca dau semne de ceva nu-i primeste. Mi se pare ok asta. grupele sunt de max 10 copii. O sa-ti povestesc saptamana viitoare.
Pana atunci succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamimoni spune:

Draga Adnana, va urez mult succes saptamana viioare si astept cu nerabdare sa-mi scrii impresiile tale. Imi doresc sa ma fi inselat si sa fie totul ok la cresa jiului. Poate imi spui si mie numele gradinitei de la care fetita vecinei tale venea lihnita de foame ca sa o evit. Eu am fost in vizita la gardinita Copil istet care nu m-a cucerit dar nici nu pot spune ca am eliminat-o de pe lista. Atata doar ca preturile sunt foarte mari. Insa, noi o avem si pe bunica, care l-ar putea lua la pranz. Chiar si in aceste conditii mi se pare mult (4.200.000 lei, fara masa de pranz), dar am incerca sa facem un efort pana la 3 ani cand il va primi la gradinita.
Astept vesti despre Cresa Jiului.
Monica

Mergi la inceput