Miresele anului 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 29
ciciep spune:
'Neata fetele!
Sa vedeti ce-am mai facut: sambata mi-am luat iubitzelul de brat si am plecat in "pelerinaj", adica, dupa mintea noastra, se vedem vreo cateva biserici, poate chiar si vreo nunta...nici pomeneala!
Intai am fost la Gradina Icoanei: frumoasa, biserica, frumoasa curtea, dar doamna cu lumanarile tocmai incuia biserica...iar Krelia zicea (pe alt forum) ca a vauzt ca pe 1 iulie sunt 3 una dupa alta...asa e Krelia sua bat eu campii??
Apoi am ajuns la Unirii, intai la Sf Spiridon: biserica SUPERBA, impunatoare,etc. Din pacate pt 1 iulie aveau liber la ora 2 sau la ora 8, iar slujba 6 milioane...
Ei, si fiindca tot eram in zona, am zis hai sa mergem sa vedem si Radu-Voda, ca tot n-am vazut-o niciodata...era ora vecerniei si inca de pe strada se auzea corul...fetelor, cand am intrat in biserica am avut o senzatie de nedescris pe care nu am mai avut-o de muult intr-o biserica...si, la fel si iuby, am fost ffff impresionati...deci, eu zic ca se prefigureaza o alegere si anume, Radu-Voda. Vom ajunge candva saptamana asta sa ne inscriem.
Dupa care am zis sa mergem si la "fixatia" mea Domnita Balasa. Acolo tocmai inchideau, si, sincer, dupa experienta profunda pe care tocmai o traisem la Radu-Voda, aici nu m-a mai impresionat nimic...
Cat despre spovedanie, eu, sincer de-abia astept sa o fac. Toata copilaria si adolescenta am fost in fiecare an si m-am spovedit, insa, de cand cu (intelegeti voi...), nu m-am mai dus, din motive lesne de inteles...Asa ca acum de-abia astept sa ma eliberez de "povara" asta si sa intru curata alaturi de iuby in noua viata...
Va rog nu dati cu rosii pt cele de mai sus, nu e o predica, e doar parerea mea pe care nu vreau sa o impun nimanui.
Pupici
Cecilia
Raza de soare spune:
Sa spui acu ce-am facut:
sambata: mers sa iau restul de flori ( nr incomplet, revin azi )
- luat puiu' costum culoarea untului - pantaloni, sacou, 2 veste, 1 lavaliera: 2.400.000 ( doar cu o vesta 1.850.000 )
In timp ce puiu proba costumul, probam eu rochita cu tull... ies din cabina urland la puiu sa nu se uite... puiu' cu ochii cat cepele, se uita ! eu eram cu spatele... "puiu, nu te uita !", vanzatoarele, las ca te vede oricum... si ia stati unul langa altul... mi-au pus si voal ! eram 2 papusi !!!!!! fara falsa modestie ! si ce crestea inima-n mine ca aveam cel mai frumos mire din magazin ! ideea e ca m-a vazut cu 2 rochite, dar nu se pune ! ca nu stie pe care o iau... am probat, la insistentele tantilor de acolo, o rohita cu mini-trena... era frumoasa, dar eu cu tull si umflata vreau ! si azi ma duc sa-i faca niste modificari si... CRED ca o iau ! va dau maine de veste !
azi ma duc si cu puiu si cu d-ra de onoare, sa-si dea si ea acordul.
tot sambata am luat jarteluta rosu cu alb: 80.000 ! si pernuta pt verighete, ca tb sa-mi puna un trandafir rosu (am zis data trecuta de ea, dar n-am luat-o ) cu 100.000 si un set de agrafe cu 40.000 !
Duminica am fost la biserica, stabilit ora (18:00); muscat limba sa nu radem... intreb preotul cu ce sa venim la slujba, la nunta. El: cu tramvaiul ! luati asa, pe strada Turda... Nuuuuu, parinte, ce sa aducem ? aa, nasii: lumanari si buchete (atentie, buchete !!!), parintii: vin si piscoturi, voi: certificat casatorie si verighetele. si desigur, invitatii ! si in timp ce eu ma pregateam sa scot o foaie din geanta, sa-mi notez, el intreaba calm: aveti 2 mil pt avans, nu ? eu, cu gura mare: nuuuuuu, ca v-am dat avansul.... asa, ne-a trecut in catastiful lui acolo... ora, data... si familia ? noi, priviri holbate... aaaa, ce familie ? pai, Nicoleta... si Marian... eu cu numele de fata, ca asa am dat avansul... preotul, nu, numele pe care-l veti avea ! si zice puiu si numele de familie... asa cu-n zambet satisfacut..... care nu i-a pierit nici pana azi ! cica gata, daca m-a spus in biserica asa, a lui sunt ! si m-a alintat si pupacit toata ziua... si e asa mandru ca si-a luat costumul de ginerica de nu mai poate...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
raza, inteleg ca tot la munca? Atunci e de bine, nu?
Va pup si va urez spor la treaba si la vorba!
Da, inca la munca... n-a iesit nicicum... dar m-a acuzat de dimineata ca vezi Doamne, am lasat si imprimanta si filtrul de cafea deschise ! Poftiiiiiim ? pai de ce le-as fi deschis, din moment ce n-am avut de printat si nici sefu nu era, sa-i fac cafea ? si urla ca vreau sa-i dau foc la firma !!! asta cu focul mi-a mai zis-o deci nu ma mai mira... am luat discheta cu CV la mine, saracu' e mai vechiut, tb actualizat si... incep sa trimit. asta este !
Fetelor, scuzati greselile de ortografie, dar ma grabesc... scriu cat pot inainte sa vina scorpia prin zona...
Raza de soare
krelia spune:
neazza, dragele mele!!!
Mi-a inghetzat toate cele...si asta in conditiile in care n-am avut de mers decat cativa metri - din bloc pana la masina...si din masina pana in firma........groaznic...cred ca ma dau pe vin fiert...in loc de ceai de fructe
vaz ca iar v-au apucat toate cele cu spovedania spovedieniei....well...dya, stii ca eu sunt ina sentimentul tau, cu tot ce afirmi, si te sustin pana in panzele albe ...avand aceeasi "problema" ca si tine..si de altfel, nedorind sa mai reiau discutia, respect parerea celor bisericoase....
pisoias, NIMENI, in afara de DUMNEZEU nu are dreptul sa CONSIDERE cat de "murdar" sau "curat" este sufletul tau....asa ca...las-o pe vecian ta in invalmaseala mintii ei...si fa ce simti!!! Nu face niste chestii doar pt ca "asa e procedura corecta" ...nasii nostri, de varsta cu noi...s-au casatorit acum 4 ani...la elefterie...biserica unda, stim toate ce preturi practica (acum)...si unde...te "povatuieste" mai nou...sa te spovedesti....de unde, acum 4 ani..nici vorba de asa ceva....cand am intrebat-o pe nasa mea daca s-a spove + imparta.....a ramas ca trenu'n gara...asa ca....treaba asta e o prostie...daca vrei tu, ca om, ca suflet zbuciumat ...sa te spovedesti preotului..care oricum, uneori e mai pacatos decat tine...n-ai decat...o faci intr-o zi oarecare..nu constransa d eun anume eveniment, mult prea important in viata ta..ca sa ti-l strice un raspopit...care considera el ca nu esti destul de curat....
deschideti ochii fetelor si cautati adevarata credinta in sufletele vaostra..nu in patrafiru' popilor.....
of...ca iar m-a luat gura pe dinainte...opriti-maaaaaaa
Ceva noutati de uikend???
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
si e asa mandru ca si-a luat costumul de ginerica de nu mai poate...
Sa-l vezi si pe al meu ce mandru e de cand are costumul de ginerica... Si cum il admira... Dar noi inca nu am gasit vesta si lavaliera. Stiam un singur magazin unde se gasesc, dar nu mai aveau si nici nu au putut sa imi spuna daca mai aduc sau nu. Dac nu gasim, trebuie sa mergem la Tg Mures sa luam de acolo, ca tot avem drum (sa o aducem pe soacra la nunta).
10+
POZE
krelia spune:
quote:
Originally posted by ver@
Dragelor nu m-ati uitat,nu?
O data cu gasirea restaurantului("Contesa" 17 iunie) si Bisericii(Tuturor Sfintzilor-Precupetzii Vechi ora 18:00) m-am linistit si eu.
nu te-am uitat, desigur...acum te trec pe listuta!!
quote:
Krelia "casa de piatra".Si eu ca si tine(tu fetitza) am un mandru mic(Vladutz-2 ani) care va fi mare cavaler.Sa imi spui si mie unde sa caut hainutze pt el??
Mersi frumos pt urari..si tie la fel...dar.....sa dea DD sa iti fie gura aurita..pt ca eu chiar fetita imi doresc...inca nu o am
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Eu intelesesem de pe aici ca te spovedesti cat mai apropae de nunta ca sa nu mai ai timp sa pacatuiesti!
raza, cum adica....ca la carte? Si noi stam impreuna de 3 ani.
Nu, ne-a zis sa mergem atunci, sa nu ne aglomeram, ca stie ce alergatura e cu nuntile.. deci poti sa te spovedesti cu 3 sapt si sa pacatuiesti pan'la nuntaaaaaaaaaaa...
cum ca la carte ? pai, el intreaba, tu raspunzi... poa' sa intrebe daca ai omorat (avortul e crima, de ex ), daca ai furat, daca minti, daca, daca... daca te certi cu cineva, daca ai suparat, daca... nu stiu, ce le vine in cap... daca traiesti in pacat...
fetelor, cu toata supararea mea, azi nu stiu ce am de rad... si motive de suparare am, chiar s-au inmultit zilele astea... ma rog, deocamdata vedem mai tarziu ce va fi...
Raza de soare
suede spune:
Mama...subscriu...Frig rau...
Acu' pe bune,eu am locuit aproape 1 an in Suedia..iarna temperatura obisnuita este sub o grade.Minima a fost de -23,dar parca nu se simtea asa.Bate Crivatul asta de-ti intra peste tot.
M-am saturat de iarna!!!!!!!!!!!!!!!
Zambeste..maine poate fi mai rau!
Rallu spune:
Neata fetele,
Si eu cu spoveditul inainte de nunta.
Ma rog, eu ma spovedesc si impartasesc in fiecare an desi de ceva vreme.
Am gasit eu o biserica pe langa primaria sect. 1 unde preotul, desi e batran, traieste totusi in zilele noastre.
Post pot sa tin cam o saptamana (daca e sa nu beau nici lapte) asa ca nu m-a deranjat foarte mult ca tre sa tin post pt. spovedanie (oricum vreau sa mai slabesc si e o ocazie buna).
Nu mai stiu cine intreba de haine pt. copii.
E vorba de haine pt. ocazii deosebite, adica de nunta?
Tot la Cocor (dar sa ma tai ca nu mai stiu ce etaj...cred ca III) am vazut si asa ceva.
Am stat destul de mult pe acolo ca erau dragute rochitele si costumasele alea in miniatura.
Parca nu-ti venea sa crezi ca putea sa intre cineva in ele.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
krelia spune:
quote:
Originally posted by suede
Mama...subscriu...Frig rau...
Acu' pe bune,eu am locuit aproape 1 an in Suedia..iarna temperatura obisnuita este sub o grade.Minima a fost de -23,dar parca nu se simtea asa.Bate Crivatul asta de-ti intra peste tot.
M-am saturat de iarna!!!!!!!!!!!!!!!
mda, cunosc...adica...am mai auzit pareri din astea...cumnatii mei, sunt in quebec..si ne povestesc ca acolo au temp de -40 de grade iarna...insa, sunt niste minusuri, pe cat de groaznice, pe atat de suportabile....culmea...
26 august 2006