Desprecopii.com: Va ajuta? Cum si de ce?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Imi santeti de mare ajutor si cand am vreo problema sau vreo nelamurire intru pe DC SI ACOLO GASESC INTOTDEAUNA O VORBA BUNA O INCURAJARE MA BUCUR CA EXISTATI
AncaDelia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamatei spune:

Chiar daca v-am descoperit mai tarziu as dori sa va marturisesc cu sinceritate ca ati devenit parte a familiei mele.Aici gasesc ajutorul pe care poate nu mi-l pot da cei apropiati,lamuriri in probleme cu care ma confrunt,incurajari si sfaturi venite cu promptitudine din partea unor oameni pe care fizic nu-i cunosti dar care simti ca-ti sunt aproape.Si.... lasand la o parte vorbaria... ce mai, va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ca sa relaxez dupa o zi ca asta

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Acest site ,l-am descoperit in urma cu trei zile,si m-a ajutat deja enorm de mult psihic,cand am simtit ca puterile si sperantele ma parasesc,dupa ce am aflat la diferenta de cateva minute ca,cumnata mea va avea un copilas,iar eu am sanse doar cu FIV,pecare nu mi-l pot permite acum.
Asa daramata am venit acasa si cautand informatii despre infertilitate am dat peste voi.
De atunci internetul pentru mine functioneaza pentru a intra de cate ori pot in forum.
Am uitat celelalte site-uri pe care intram de obicei,citesc povestile voastre,experientele si indicatiile si simt cum speranta prinde din nou radacini in sufletul meu si pentru asta VA MULTUMESC!

Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pentru mine acest site este un grup de suport. Un grup format din cele mai bune prietene, din toata lumea, de aceea nici nu am simtit nevoia sa am o prietena in viata reala...nu mai am ce sa ii spun...80%din viata mea se desfasoara aici, pe forum, din 2002, cred! Va multumesc!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns david_lucian spune:

Am devenit foarte repede dependenta de voi pentru ca nu am inafara de sot (stiti cum sunt barbatii vis-a-vis de temerile noastre)pe nimeni mai la indemana sa ma indrume in tot ce ma intereseaza si nu numai.
Ma simt extraordinar ca sunt sustinuta afectiv si cu sfaturi de persoane care fac asta din tot sufletul fara sa ma cunoasca. Lumea e tot mai individualista si greu se mai leaga prietenii sincere si dezinteresate.
Sunt la inceput de drum in viata de familie si am mare nevoie de ajutorul vostru, mai ales ca a trai sau a te trata in Romania e o loterie, nu ai nici o siguranta. Din experientele altora invat incotro sa ma indrept, sa nu dau gres :)
Ce bine ca existati !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Aici am primit un ajutor nesperat de la mame,cautam un medic ortoped pentru fetita mea,si o mamica mi-a furnizat datele,plus numarul de telefon al unui medic exceptional,aveam o suspiciune cum ca copilul meu ar avea o mana mai scurta si alta mai lunga,aici am primit ajutor ,sfaturi,si am primit de fiecare data cand am postat raspunsuri care m-au ajutat enorm,va multumesc ca existati,cinste celui care a venit cu aceasta idee,si sa va mai tina mult de acum inainte.Toate multumirile,admiratia,si gandurile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ltomulescu spune:

am descoperit cu totul intamplator acest site ,cautam altceva ,recunosc ca ma intereseaza absolut orice informatie ;despre copii;,sunt mama ,intentionez sa devin o bona responsabila si foaaaaaarte bine documentata ,instruita ,sunt in interes de serviciu ,ma documentez ,sunt foarte incantata de acest site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Offf,pe mine m-a ajutat atat de mult,de la sfaturi despre lucruri minore,pana la a-mi vindeca copilul.Aici am descoperit cum priveste o persoana din afara relatia cu sotul meu.Ce sa- dau copilului sa manance,etc.etc.etc.Va multumesc ca existati si ca va preocupa alte persoane si probleme care le au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ador acest sait si deja mia dat [size=3]DEPENDENTA...[/size=3]dechis netul nuai ptr el acum....

cu ajutorul miam format prieteni,,amici...siam inteles de ce diagnostic sufar si cum se poate trata...

Mergi la inceput