In Italia (7)
Raspunsuri - Pagina 2
crista-s spune:
auzi Vio eu ma gindeam asa : ca "don Rizzoto " ala e smecher o avea ceva de inregistrat in buzunar si d-aia nu scrie sau el poate ia cursurile de la celalat , cel cu multe pixuri .... Ce alte natii mai aveti pe acolo? Eu cind am vrut sa ma duc la scoala la inceput, insa n-am avut noroc ca pe vremea aia nu aveam gara in sat si autobuzul trecea rar si mai facea si 1 ora si ceva pina in oras, de unde trebuia sa iau alt autobuz alte 20 min... Si pe urma trebuia sa mai astept pe strazi ca eu dupa toata nebunia asta de fapt ajungeam prea devreme ... era o intreaga odisee ... plecam dimineata si ma intorceam noaptea acasa pt 2 ore de curs .. asa.. si cum ziceam ca iar m-am pierut in amanunte erau numai araboaice si asiatice .. mai mult femei .. si copii de liceu ... Atunci trebuia sa intru eu la idei ca e gelos al meu barbat, auzi din toate cursurile el l-a gasit exact pe asta care era pentru femei . Cred ca era initial creat pt musulmance sa nu stea cu barbati straini... doar cu profesorul ( tinerel si dragutel ... ca si de aici i-a venit pieirea cursului , am venit acasa eu care abia scoteam 2 vorbe in italiana si am povestit mindra ca am facut conversatie cu profesorul .. si pe bune a fost asa .. dar eram singura europeana ).
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crista-s spune:
Deci a sosit aspiratorul... l-a adus un nene curier care cred ca era ruda cu Popeye marinarul... slab si mic si semana cu el un pic , cu o tigara in coltul gurii din care cred ca a fumat toata ziua ca pute infiorator nu numai cutia aspiratorului dar si cartea tehnica care era in cutie a tutun .
Scrie in engl, germana, spaniola, franceza, portugheza si inca o limba "d-aia complicata rau " ceva daneza, olandeza sau alt neam nordic ... deci oricum din 2 ( engl+ spaniola) ma voi scoate si eu sa inteleg ceva . L-am montat si sa-l bag in priza ... Surpriza !! Am uitat ca nemtii au alt fel de prize, cu alea 2 care nu stiu cum se cheama de se introduc in priza mai groase .... nu e ora potrivita sa facem aici o discutie de ce nemtii le au mai groase ?!?!!? ca suntem in "fascia protetta "...Acum il astept pe micul electronist sa imi dea un nu stiu cum se cheama dar care sa mearga la priza noastra ca de nu ii tai "motzoflendarul" si ii pun unul "normal" pt aici.
O sa va povestesc miine dimineata si cum merge ( sa speram ca merge ).
Cristina
Noi doi... si nu numai
pet.cost2005 spune:
Buna, fetelor!
iri - dar nu va parasesc, doar ca nu-mi vine sa vorbesc de una singura. Asa, in 2-3, mai pune unul o intrebare, mai spune una,alta ... e altceva. De la mine va pot spune doar starea vremii ... asa, ca sa fac conversatie. Voi aveti copii, servicii (eu nu mai am), alte preocupari ... ziua mea nu este asa movimentata ca sa va pot povesti noutati. Uite iti spun ca in aceasta perioada sunt pe drumuri pt. niste probleme de sanatate (nu grave), controale de rutina, cand am timp liber ... cu comp., foto (ritocco sul computer), tv ... si cam atat. Treburile casei, ca orice gospodina Pana acum nu ne-am nimerit de prea multe ori pe-aici (eu si cu tine, vreau sa zic). Poate in week-endul asta, cine stie ...
Gata, acum va las ca sa mai trag cu ochiul pe DC. Va pup, .
crista-s spune:
Merge aspiratorul .. cam galagios pentru gustul meu dar acum "si frumoasa, si laptoasa si devreme acasa nu se poate". Cum a venit "sefu'" si l-am intrebat de chestia aia de bagat in priza mi-a raspuns sa o folosesc pe cea de la aspiratorul cel vechi pt ca uite combinatie ... si ala era nemtesc ... adica eu il folosesc de 2 ani si n-am citit niciodata ca il chema pe nemteste . Asta e ...
Am vazut unul asemanator in pliantul de la Expert ... 70 euroi -1800 w... deci cred ca e viata mai ieftina (parca !?!) mai la nord de Italia.
Cam asta e, am dat ordinea de zi .. acum ma duc la spalat vase .. Miine sa nu ma deranjati ca voi fi gospodina( asta pt ca e cam inghesuiala pe aici pe la italience se inghesuie toata lumea sa vorbeasca ) ... imi pare rau dar lipseste emoticonul cu aspiratorul si tare bine se mai potrivea
Cristina
Noi doi... si nu numai
iriale spune:
Petro, ai dreptate, e mai simpatic cand ne nimerim mai multe pe aici, dar mie una nu prea mi s-a intamplat, asa ca vorbesc singura.
Sper din suflet ca problemele de sanatate sa fie mici si trecatoare.
Cri, uite ca te deranjez! Doar n-o sa vrei sa dai cu aspiratorul toata ziua! Eu am scopa elettrica si imi place de ea, ca e usoara (si ca greutate, si ca manovrat). Inainte aveam un aspirator, dar de cand cu parchetul, a trebuit sa iau ceva cu peria specifica. Dar iti marturisesc un secret: eu urasc sa fac smotru prin casa si nu am nici timp, asa ca vine un nene, Ranč, si ma ajuta. Adica face el cam tot.
Revin.
Va pup.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Iri si noi aveam scopa elettrica .. insa era cam greutza, si apoi nu stiu cum adica stiu ca tovarasu' Fabio nu e deloc gingas cu obiectele din jur a cam zapacit-o si a inceptut sa se balangane, oricum era veche sarmana "si-a trait traiu', si-a mincat malaiu'" ... Asta e usurel si intra peste tot ( pe sub mobile vreau sa zic ) . Asta e .. ma duc la munca ca pina acum nu m-am deranjat prea tare ca imi era frica sa nu fac galagie, asa sunt eu fata fina nu vreau sa deranjez vecinii . E, tu te duci la servici mie om la curatenie mi-ar trebui ca si asa stau toata ziua . Si apoi singurii indieni "din viata mea " erau mari experti contabili asa ca se dadeau sefi mari . Imi ajung aia ...
Iri mama sa iti dea Dumnezeu sanatate ca ascult muzicuta toata ziua si ma gindesc la tine ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
iriale spune:
Cri, multam de urarile de sanatate, dar oi fi imbatranit eu de nu mai pricep: care muzicuta asculti si te gandesti la mine?? Sau te referi la indicatiile mele "pretioase" pt e-mule?
Ieri ziceai de Biagio A.... iti aminteai perfect,imi place taaaaaareeeeeee mult. Cum canta, si cum arata!
Asculta L'aura - Today. Daca as fi acasa, ti-as trimte-o, aici insa nu o am.
Ah... Ranč este din Sri Lanka si este o persoana cu adevarat speciala.
Iri, mami de Ale
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crini spune:
Buna fetele vorbaretele,
Eu sunt tare aglomerata la servici, de-abia mai reusesc sa intru, dar sa stiti ca citesc tot.
Iri, am primit mesajul tau, multumesc, ti-am si raspuns, sper c-a ajuns. Si eu am parchet in casa, nu e bun aspiratorul? Ce fel de scopa trebuie sa-mi iau?
Cri, sa ne spui neaparat cum e cu aspiratorul. Eu am un Philips, e bun, dar ma bate gandul sa-mi iau unul cu apa, mi se pare mai 'curat'.
Petro, pai daca nu lucrezi ar tb sa fii toata ziua pe-aici sa vorbesti cu Cri. Ia sa te faci mai prezenta!
Va pup si mai intru eu.
iriale spune:
Nico, am citit aseara raspunsul tau.
Cat despre parchet... eu nu stiu ce fel de perie are aspiratorul tau, al meo o avea mai rigida, si in plus ma cam incurcam cand il trageam dupa mine prin casa, asa ca am optat pt o scopa care are 2 perii: 1 pt pavimentul normal (baie, bucatarie in cazul meu - si are un butonas pe care il apesi si atunci o poti folosi si pe covoare) si 1 mai moale pt parchet.
Daca vrei acasa ma uit la marca, acum nu imi aduc aminte.
Cum v-ati putut da seama, azi cam trag chiulul! (la servici, ca aici sunt harnicuta!!)
Iri, mami de Ale
crista-s spune:
Iriacum descarc l'aura .. dar nu stiu cine e, n-am auzit niciodata .. dar daca iti place tie am incredere .
Sa mai imi zici ce si pe cine sa mai dau jos de pe magar ca eu sunt ramasa la anii 60-70-80 cu muzichiile..
Nico aspiratorul nu e bun pt parchet ca are 2 rotite cam maricele prinse de peria cea mare, deci ar zgiria . Asa ca tb sa te duci si sa te benoclezi prin magazine ca sa iti faci o idee de preturi si oferte. Sa cauti perie speciala de parchet, una care sa nu zgirie ... Deci mai intii 1 luna de market research si apoi cumperi. Pt mine merge ca am gresie. Dar nu sunt tare incintata.. ala vechi era mai bun .. insa era mai greu, si cam scurt adica stateam cam aplecata de mijloc... in fine ... asta are si bune si rele ... sper sa dureze ... Unul cu apa in rezervor adica sa se duca mizeria in apa ? sau d-ala care sa si spele ????
Cristina
Noi doi... si nu numai