In Italia (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

AHAAAAA..e pe jumatate ok atunci ... asta cu fondurile cam asa e... mare nebunie cu serviciul asta si aici ( si eu ma gindeam ca numai in Romania e rau ... asta pina sa vad cu ochii mei nebunia de aici).

Lasa ca nu se supara nimeni chiar dc te-ai umfla in pene .. ( eu o fac toata ziua buna ziua cind va povestesc ce am mai gatit ).

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

[red]Iri[red],
mille grazie pentru listuta cu filmele. Daca filmul mexican e bazat pe cartea Laurei Esquivel, îmi va placea cu siguranta. Cartea mi-a placut mult, tin minte c-am si facut-o cadou de mai multe ori. Am vazut si L'ultimo bacio, tin minte ultimele imagini cu nunta de vis din Toscana....

Pentru stressul de la servici imi pare rau. Incearca sa nu te consumi, oricum decizia finala nu depinde de tine.

Aici toarna cu galeata de azi-dimineata. Se va bucura fiu-meu ca vine cu taxi de la cresa. De altfel singura ocazie cind ne permitem un asemenea lux.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

CRISTA, PETRO, IRIALE, ENN, va multumesc de urari fetelor. Va multumesc din inima si sper sa fie asa cum spuneti voi. Sa va auda D-zeu.

Azi pana la urma am decis sa merg la Monte Carlo. Am plecat de dimineata de acasa. Si a fost destul de dragut. Dar scump mai sunt lucrurile acolo.........o pereche de sandalutze: 300 de euro!!

Fetelor ce vinuri stiti voi din Ro bune si seci?

Pa Va pup si va multumesc inca odata pentru urari

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68622" target="_blank">CAP.8

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput