In Italia (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, uitam... daca tu ai adsl, lasa pc-ul deschis si filmele se descarca ele incet-incet... eu am vreo 70-80!

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Iar eu la SMA, care piata?

Iri, mami de Ale

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

VA IUBESC SI VA MULTUMESC DIN SUFLET LA TOATE!!!
LA MULTI ANI 'PATATINA MIA' SI SA CRESTI MARE MARE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Iri, titlul filmului cu ciocolata e īn original? Daca da, am sanse mari sa pun mīna pe el, ca are sotul un coleg italian cu care tot face schimburi "culturale" (masini de cafea , filme, muzica.
Ti-a placut si tie Finestra di fronte? Mie mi-a placut mult, desi uneori mi s-a parut ca abordeaza cam prea multe subiecte īn paralel. Dar pīna la urma s-au legat frumos.
Si daca tot eram la filme: a vazut careva dintre voi Gli migliori anni? (sper c-am scris corect, dupa ureche, dar titlul īn germana n-are rost sa vi-l scriu). Am vazut DVD-ul la oferte si mi s-a parut interesant. Totusi 30 EUR e putin mult, de asta as vrea o parere subiectiva īnainte. Obiectiv spunea ca a fost un succes de rasunet īn Italia.
Retetele am preferat sa nu le citesc acum, ca azi manīnc din nou la cantina si numa'-mi pare rau

Gabry, cum a iesit petrecerea? Ce-a primit patatina de ziua ei?

Baiatul meu tot insista ca vrea un xilofon. S-au dus visele mele cu biologia marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Angi, miresico , La Multi Ani !!!!

Gabitza sa nu crezi ca scapi asa usor vrem poze cu bambinuza ... si sa ne povestesti ..i-ai rupt si turta ?? a ales ceva de pe tava sau nu ai facut si asta?

Enn am murit de ris cind am citit de baietelul tau , dar sa nu fii trista ca si "tzambalagii" au viata frumoasa .. e drept ca e un pic diversa de a unui biolog marin
Dar cind o sa creasca el mai mare si o sa vada cite fete vor "lesina" dupa el numai cind le povesteste ce a vazut sub apa ... eeeeeeee .. poate isi schimba parerea ....

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

danangie - LA MULTI ANI FERICITI !!!!!!

Sa ai parte numai de bucurii, sanatate si tot ce iti doresti sa ti se implineasca! Si sa ai o nunta frumoasa!

La multi ani si pt. Elena. Scuze pt. intarziere. Da, vrem sa vedem poze ...

Va pup!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Danangie, /red], la multi ani!
O nunta de vis si multa-multa fericire!

Cristina, eu i-am promis acum xilofonul, ca mi se pare o dorinta foarte modesta, īn comparatie cu bobbycar, biciclete si alte chestii imense care-ti manīnca tot spatiul din casa. Totusi mai sper ca contactul direct cu marea sa-si faca efectul
Cīt despre fete, nu cred ca va avea probleme. Īntr-o zi l-am īntrebat daca vrea sa-i dea mamei un pupic si mi-a raspuns raspicat: Nu! Atunci l-am intrebat daca altora le da pupice. Raspunsul a fost la fel de clar: Da, Carlei!

O zi cu soare resp. ninsoare (pt. Iri) va doresc!

Mergi la inceput

La mine in oras nu a mai nins, iar azi este chiar mai caldut, dar inspre Catania da, si inca cum! Taormina era alba, ca niciodata...

La multi ani!Dana sa fii fericita si frumoasa!

Enn, titlul original este "Come agua para chocolate", este un film mexican din 1991.
Daca iti place genul "La finestra di fronte", iti recomand cu caldura alte titluri, filme ffff frumoase, cu cativa actori italieni foarte talentati:
- L'ultimo bacio
- La bestia nel cuore
- L'amore ritrovato
- Le fate ignoranti
- Ovunque sei
- Che ne sarą di noi
- Ricordati di me
Ok, ok... ma opresc aici.
Cat despre filmul de care ziceai, eu personal nu il stiu.

Cri, ce mai faci mataluta acolo?

Eu nu o duc prea bine zilele astea, se aud vesti nu tocmai imbucuratoare pt cat priveste serviciul, drept pt care mi-a venit asa un stres de nu mai stiu de mine. Imi lipseste doar asta, sa raman fara servici! Ufffffffffffaaaaa!

Va pup.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

OFFFFFF Iri ... nu imi zice ca imi inchipui cum e ... asa ca mai bine atentie sporita acolo sa te vada lumea implicata si ca "ai ce face "...

Da Enn cind o sa mearga la mare se va indragosti pe veci de ea ( marea ). Si sa iti poti face o meserie din statul la mare ( fara sa devii salvamar ) nu e o idee rea ... acum ramine de vazut ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Nuuu, Cri, nu e asa: problema este intre societatea pt care lucrez eu si Ministerul Justitiei, adica nu sunt fonduri si astia fac figuri. Eu, personal, sunt "vazuta" tare bine (scuze daca pare ca ma umflu in pene), si probabil ca ai mei de la Roma mi-ar gasi oricum alt proiect (adica SPER!), dar oricum situatia nu e clara si asta imi provoaca o IMENSA agitatie.
Te pup.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput