In Italia (7)
Raspunsuri - Pagina 12

pet.cost2005 spune:
Buna!
Aaa, pai nu stiam ca avem o sarbatorita! pentru Irina !
Nu mai vine nimeni pe-aici, la povestit?
Petro

iriale spune:
Va multumesc din suflet pentru urari si va imbratisez cu mult mult drag!
Petro, pozele tale cu iarna pe ulita sunt minunate!
Cum minunata este Cri Cri in tot ceea ce face... si stie ea la ce ma refer!
Va pup din nou, o duminica placuta in continuare!
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

danangie spune:
Buna seara!
Peste juma de ora ma duc la munca. Am intrat sa va salut.
IRIALE si din partea mea LA MULTI ANI!. Cam tarziu....dar oricum iti doresc sa fii fericita si sa reusesti sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus pe acest an.
PETRO iti multumesc de site-uri. Inca nu am reusit sa dau un ochi peste ele. Dar cat de curand sigur le voi rasfoi. Cat despre nunta....jucatul gainei se face si aici. La nasi aici la noi se da asa cum scrisesem mai sus: material plus camasa. Off, deja incep sa ma strez..
Salutari tuturor fetelor. O seara placuta.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE

enn spune:
La multi ani, Iri
Sper c-ai avut o duminica de vis, plina de surprize cīt mai placute!
Petro, sper ca esti mai bine. Cu laptele am auzit si eu de la o alta mamica, am testat si intr-adevar nasul īmi curge mai putin daca beau numai ceai cu multa miere+lamiie.
Poate ne spune Angie, daca gaseste un moment liber....

gabry spune:
iata-ne si pe noi...dupa o mica absenta,n-am avut calculator,ca l-a dus al meu sa-si puna nu stiu ce hard-disc(nu ma pricep eu la astea)si acum la adus acasa,uraaaa!
Sintem in pregatiri pt ziua lui Elena,marti o facem la soacra-mea doar intr-e noi si duminica am inchiriat o sala mareeee,ca avem 50 de invitati(direct nunta).Sper sa iasa frumos,i-am comandat tortul cu fotografia ei deasupra(ma incurc si eu in amanunte)si e mille foglie,de o bunatate ca-mi curg deja balele!
Multumim Enn de urari si noi va pupam dulce pe toate.
Cri,cind am fost si eu la questura,la fel se bagau in fata chinezii(ca-i plin pe aici)dar pe urma au inceput sa cheme dupa nume si vai si amar de cine se baga in fata,mai aveau un pic si ii injura in fata pe cei neascultatori.
Azi am fost la stadion cu socru-meo,sintem suporteri innraiti si mai ales acum ca a venit si Lobont la Fiorentina,am un motiv in plus sa-i iubesc inzecit.Un frig....mamma mia,dar am suferit eroic,mai ales ca ne-am dus in motorino!
Va pup dulce pe toate...si va tin la curent cu tot ce se va intimpla.

iriale spune:
Buna dimineat si bun inceput de saptamana!
Dana, multumesc pt urari.
Ce bine ca ai din nou internet si ce frumoase trebuie sa fie noile tale ocupatii (ma refer la pregatirile de nunta). Eu sunt tare curioasa, caci (sa ma iertati) nu prea cunosc traditiile, asa ca sa stii ca voi urmari cu mare atentie povestirile tale.
Revin.
Iri, mami de Ale
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

iriale spune:
Multumesc Enn, foarte dragut din partea ta...
Ce mai zice bebe mic din burtica?
Restul fetelor???? La dormit/muncit/lenevit?
Iri, mami de Ale

pet.cost2005 spune:
Ciao!
Sunt aici ... dar trebuie sa va las ... ne vedem diseara!
iri- multumesc pt. mail
Va salut, sa aveti o zi buna!
Petro

enn spune:
Buna dimineata!
Eu mi-am revenit, slava Domnului, si fug imediat la servici.
Bebe mic face bine, e agitaret tare. Peste 2 saptamini vom afla daca e fetita sau baietel, suntem curiosi. Sora mea, care-si doreste cu ardoare o nepotica, m-a anuntat ca vine cu mine la ecograf. Si-a luat si liber pentru asta, ea, care de obicei sta pīna seara tirziu la servici si nici la mesaje telefonice n-are timp sa-mi raspunda. Asa ca eu nu prea indraznesc sa spun ca de fapt imi doresc tot baietel... Desi, la urma urmei nu conteaza, sanatos sa fie, restu-i neesential.
O saptamina placuta!
Cristina, am visat azi-noapte cu tortul Ambrozia. Ai vazut cumva filmul La finestra di fronte? E vorba despre o contabila la Avicola (varinata italiana), pasionata de patiserie. Cred ca ti-ar place mult, si numai pentru imaginile cu torturi

crista-s spune:
Aoleo si aia din film tot contabila ??? hahahahh pai o fii deformatie profesionala sau modul nostru ( al contabilelor ) de a refula .
N-am vazut filmul din pacate. Eu trebuie sa recunosc cu mare rusine ca nu am fost la cinema in Italia. E destul de departe de noi tb sa recunosc ca asta e dezavantajul daca locuiesti "pe sate" esti rupt de civilizatie. Mie imi e dor de mers la teatru dar si ala e departe, apoi tb sa mergi cu masina sa cauti ca nebunu' loc de parcare in oras si sa te intorci dupa miezul noptii acasa ... pentru asta pling dupa Bucuresti unde faceam si mergeam unde vroiam apoi chemam un taxi si ajungeam ca o doamna acasa in max 30 min. Nu va mai spun ca am avut o perioada cind atita ma fitiiam cu taxiul ( mai ales cind ieseam noaptea tirziu de la servici ) ca nici nu trebuia sa spun adresa, stia soferul unde stau . In plus puneau farurile sa lumineze scara blocului si nu plecau pina nu vedeau ca am descuiat si le faceam semn ca e ok si nu e vreun hot in scara ... super baieti ...
Enn ai dreptate sanatos ( si norocos ) sa fie bebe mic, ca sexul nu conteaza prea tare. Insa cred ca e tare dragut sa ai o fetita sa ii cumperi fustite si rochite ... e asa ca o intoarcere in timp cind te jucai cu papusile .
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."