In Italia (7)
Raspunsuri - Pagina 10

iriale spune:
Buna dimineata...
Nico, ce curs faci?
Enn, deci iti place cafeaua "noastra"? Mie mi-a trebuit ceva timp pana sa ma obisnuiesc cu espresso, dar incet-incet a inceput sa imi placa, o prefer insa cu o lingurita de frisca.
Cat despre cuvantul acela, am intrebat dar nimeni nu stie. Oricum, nu era chiar asa important, mai mult o curiozitate de-a mea.
Cri Cri, cand iti ajunge cetatenia, ca sa nu mai stai la cozi?!!!
Sper sa pot reveni mai tarziu. Va pup.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

iriale spune:
Eu acum intru in tilt: e ziua cuiva azi? Sorry, sorry, sorry!
Iri, mami de Ale
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

enn spune:
Din cite am retinut eu, e prima aniversare a Elenei, fetita lui Gabry.
Continui cu cafeaua, subiect potrivit la ora asta Capul rautatilor sunt socrii mei, posesori ai unei masini de cafea "Pavoni". De unde si de cīnd o au nu se stie, sotul meu a crescut admirīnd-o cum scoate aburi si a ajuns si el cu timpul "afiniciado". Iar eu de felul meu sunt adaptabila si 10 ani e vreme lunga....Asa c-am ajuns sa-mi īncep ziua cu un espresso, pregatit si servit de sotul. Ca de masina lui de cafea, desi nu e "Pavoni", ignoranta de mine n-are voie sa se apropie...
Nico, ai īntrebat de Starbucks? E o retea americana de cafenele, unde se servesc tot felul de specialitati cu frisca, cu gust de vanilie, vara cu gheata etc.

iriale spune:
Nu as vrea sa gresesc, dar cred ca ziua Elenei este pe 7.
Iri, mami de Ale

enn spune:
Ai dreptate, Iri, scuze, scuze
Eu cu mintea mea odihnita de atita stat acasa
Gata, ies macar la o plimbare scurta, ca altfel numai prostii fac

crista-s spune:
Am trecut si eu pe aici sa va salut !!!
Eu fetelor cind eram mai tinerica ( adica acum citiva ani .. vreo 10-15 ) puteam sa beau cafea fara probleme ca eu tot dormeam, si prima oara in viata mea cind am baut un expresso in degetar dupa stilul italienesc m-am gindit eu : "mai da ce neam de zgirciti astia " ..Deci am baut cafeluta pe la prinz, dupa ce dimineta bausem eu o "stacana" la filtru ... la servici ... si seara cind m-am asezat la somnic ca imi era somn, culmea, nu reuseam sa inchid ochii ... a fost infiorator ... se deschideau ochii singuri ca la papusi
. Nu o sa uit toata viata noaptea aia alba .. am citit tot ce mi-a cazut in mina ... si dimineata eram ca o cirpa si trebuia sa ma duc la servici si apoi la scoala. Ma gindesc daca as fii baut mai multa cafea oare ce pateam?
Acum eu beau numai cu lapte si numai dimineata.
Daca vreti sa vedeti ce am facut eu dimineata : bomboane de ciocolata umplute cu crema de cafea... si niste cuburi tavalite dar alea nu sunt cine stie ce .. in schimb tare sunt mindra de bombonelele mele ...
e aici sper ca se vede daca nu oricum in albumul asta cu poze, la "cibo" pe pagina 2 sau in fine mai pe la coada ....
Interzis persoanelor pofticioase daca nu au drum pe aici pe coclaurii mei ... ca sa le pot oferii o bombonica.
Vor fii cadou pentru cumnata mea care e tare draguta. Sper sa ii placa, am folosit special ciocolata neagra cu procent mare de cacao asa cum ii place ei, sper sa nu o deranjeze ca sunt unplute ... oricum au si ciine si daca nu si nu macar le maninca ciinele .
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

pet.cost2005 spune:
Ciao!
cri - ma innebunesti ... eu ma chinui sa slabesc in perioada asta, dar ... bunatatile tale ... mmmmmmmmmmm !!!!!!!!! Frumoase bombonelele si sunt sigura ca sunt si bune ...Desenele pe care le-ai facut deasupra par in chinezeste. Sau poate stii si chineza ????!!?? Bilutele alea sunt cu visine din visinata? Daca da, si mama mea face un dulce asemanator, dat prin nuca macinata, "ghemulete" le zice. Dar nu ma intreba de reteta ...
Fetelor, m-am saturat de frig ... vreau in vacanta !!! Am hotarat, pe 23 iulie (aproximativ) plecam in Romania.
Eu in perioada asta stau cu un baietel de 1 anisor, fiul unei prietene de-a mele. Mi-e drag de mor ... cred ca l-am zapacit cu pupicurile si pozele ... e o bombonica (de-aia de-a Cristinei) ... Imi fac practica pana cand va veni bb-ul meu .
Va pup, o seara buna tuturor, la mari si mici !!!!!!!!!
Petro

danangie spune:
Buna seara fetelor.
Gata. Mi-au pus internet. CRISTA si eu incerc sa dau jos ceva kg. Ceea ce am pus de sarbatori. Pentru ca vreau sa fiu o miresica frumoasa, nu cu ciccia.Si cum azi mi-am luat un tortulet.., si uitandu-ma si la dulciurile tale.........hmmm cam greu cu dieta asta.
Voi reusiti sa slabiti? Cam ce mancati pentru a slabi?
PETRO ce mai faci? Stii deja am inceput pregatirile pentru nunta. Sala, biserica, stare civila, nasi. Cam atat. Acum sunt in cautare de rochii de mireasa, traditii, verighete, etc.
Scuzati-ma dar am cam pierdut firul discutiilor si nu stiu ce sa mai spun.
Va pup
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE

crista-s spune:
Enn ti-am trimis PM
Angi ce bine ca ai net ... URAAAAAAAA!!
nu te ingrijora ca nu se discuta nimic special, acum vom avea subiect de discutie : NUNTA TA ... frumosssssssssssss subiect. Te asteptam cu relatari amanuntite ..
Sfaturi cum sa slabesti iti pot da .. dar nu intelege gresit eu nu fac nici un efort , sunt o mare nesimtita ... insa in teorie sunt tare. Am o prietena care a luat un regim de la un nutritionist, ea s-a lasat de fumat si in plus a descoperit bunatatile pugliese .. asa ca a luat de cind a sosit in Italia peste 20 kg de acre vrea sa scape si nu reuseste . Regimul e foarte simplu baza este asta:
dimineata o cafea/ceai +/- lapte ( laptele minim 100 ml), la 10 un fruct, la prinz paste cu ce vrei tu dar mai lejereanu( nu la cuptor sau cu ragł ... ) si felul 2 salata sau legume gratinate sau fierte ... pe la 16-17 alt fruct sau in fine ceva o merendina nu o felie de tort sau cine stie ce dulce .. poate un iaurt .. ceva mai de regim... iar seara carne sau peste sau brinza ...
Ideea e ca nu tb sa maninci toata ziua mai mult de 1-3 linguri de ulei ...
Doctorul i-a zis clar ca regimul e mai lung dar e usor de tinut si se bazeaza pe o alimentatie corecta. Dupa 1 luna o sa ii mai schimbe una alta ... ea a capatat si o carticica cu retete de la el... dar in mare e cam ce am zis eu...
De unde vrei sa iti cumperi rochita de mireasa ? de aici sau din Ro? faci totul in Ro si nunat si cununia? hai ca te exasperez cu intrebarile ... scuzeeeeee..
Eu iti pot da un sfat doar pt verigheta, a mea e un model simplu, cea clasica insa pe dinauntru e usor bombata ( adica cum e bombata in exterior e bombata si pe interior ), din cauza asta nu se stringe intre deget si verigheta detergent sau crema .. sau alte prostii ... sapun cind te speli pe miini ca apoi sa te alegi cu vreo eczema ... Deci cind te duci sa le cumperi poate le faci alora o intrebare... ideea e ca verigheta mea acum e larga ca eu fara sa vreau am mai slabit de cind m-am maritat si totusi nu o pierd , nu cade , chiar daca iese f usor ... tocmai din cauza modelului din interior , iar la inceput cind era fixa si se mai umflau degetele ... iesea f usor spre deosebire de inel care e normal si aproape imi jupuiam degetul ca sa il scot. In rest cu model sau fara , din aur alb sau galben ( eu personal prefer galben dar eu sunt mai clasica de fel )... asta e alegerea ta .. pt ca tu o vei purta ... Sa nu fie prea groasa ca te va deranja si nici prea subtire ca se toceste in timp ... Daca vrei sa o porti pe acelasi deget cu inelul de logodna, cind comanzi verigheta sa pui inelul linga si sa fii atenta sa fie aceasi nuanta de aur ...
In rest ai numai l'imbarazzo della scelta la Milano si pt verighete si pt rochita si pt ceva elegant de purtat la cununie .. panofi si alte alea ...
Nico imi e dor de tine ... dar stiu ca si daca nu ai timp sa scrii precis ca printre picaturi citesti ....
Iri,Vio, Gabitza .. .
Cu Petrovorbesc pe messenger aproape zilnic ...
Restul fetelor trag chiulul ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

iriale spune:
SOS virus....
http://www.repubblica.it/2005/b/sezioni/scienza_e_tecnologia/sicurezzaweb/kamasutra/kamasutra.html
Iar voua tuturor...
Iri, mami de Ale