Mamici casnice (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia,gata ,te-am bagat si eu ,dar nu te vad online.
Ange,eu te vad ,esti online.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu sunt restantiera , si spre rusinea mea nici macar nu am avut timp sa citesc mesajele voastre...si in seara asta nu mai pot ca tre' sa pasez repede calculatorul
Promit ca maine dimineata revin cu forte noi si cu temele facute
Multumesc de intelegere cate unul pentru fiecare

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,la mine messn. este aproape non stop deschis.Numai noaptea(la mine) ii dau o pauza Asta nu inseamna ca si stau pe el.Nu prea ma lasa Robert

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ei, am si eu putina liniste sa trec pe aici, azi a plecat maica-mea de la mine si Sara n-a dormit decat o ora, asa ca am fost dupa ea non-stop.
Maine am de mers la cumparaturi, iar seara vin la noi niste prieteni buni, pt ultima data pt ca pleaca de tot in SUA

Deci fetele "restante", nu sunteti singure

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai fetelor,ma bag cu fiica-mea la somn.Capralina a dormit azi vreo 2 ore jumate si acum se zbantuie pe aici,deci trebuie sa ii citesc vreo mie de povesti inainte sa se indure sa adoarma.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, buna!
Am revenit si io la fel de obosita... Socoteala din fata calculatorului nu se pune cu cea din pat, iar mica printesa a gandit ca arat bine si cu cearcane, asa ca m-a marait cam toata noaptea, cu ceva pauze. Nu stiu ce cauza o mai fi, m-am saturat sa tot dau vina pe bietii dintisori.
Referitor la kilogramele luate in sarcina, si eu am sarit calul. am ajuns la 91 de la 65 si inca ma mai lupt cu ele...vorba vine... stiu doar ca ma incomodeaza, ca m-am saturat sa ma uit in dulap si sa realizez ca multe haine nu imi mai folosesc. Sper insa ca voi fi ambitioasa si voi reusi sa scap de excedent, in iulie mergem la nunta la
Cluj, la nasa Dariei si buna mea prietena si nu ma pot afisa in halul asta.
Dragele mele, nu se ofera nimeni sa-mi dea sugestii in legatura cu papica ? M-am saturat de monotonia meniului, as vrea sa-i ofer si altceva. Mersi!
Va pup si poate mai revin in seara asta.

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salut,
eu inca ma mai lupt cu Alexandra sa bea laptic ,dar mai mult de 250ml pe zi nu papa.....stiu ca este foarte important sa bea de aceea si insist...poate-si revine!!
Vreau si eu sa postez niste poze cum fac cine ma ajuta si pe mine?.
Si la voi merge asa de greu siteul...ca sa nu mai vb si de chat care merge prost tare!!!
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Andora se poate exprima doar prin imagini!!!
schimb tastatura Gogo a varsat ceva pe ea

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Mai draga Flavia nu mi-ai trecut datele noastre,draga.....Ioana mica 23oct 2004 si mama Mariana22 ian 1976
ma innebuneshte asta mica vine tiptil si apasa pe unitate si imi inchide calculatorull.!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am trecut sa va ca Sara nu ma lasa sa stau, trage de mine si plange, asa ca incerc sa o culc si revin.

Ioana, iarta-ma ca am uitat, revin si completez

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput