Sfat legat de bona, va rog!

Sfat legat de bona, va rog! | Autor: cris1511

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de un sfat de la voi, daca se poate.Am o bona pt copilul cel mare de 2ani+1luna.Este o femeie care s-a impacat de la inceput cu Andrei (de la 1an jumate sta cu el).Chiar il iubeste ca pe copilul ei.
Eu as vrea sa incep serviciul si sa il dau la cresa pe Andrei, ea urmand sa se ocupe din martie de cel mic care va avea 7 luni atunci.Problema e ca vrea sa il ia la ea acasa (unde are lift si sta aproape de noi).Noi stam la et 3/4 fara lift si ea e cam grasuna (cred ca are peste 100kg).Cu Andrei am mai acceptat sa il ia si la ea pe acelasi motiv ca urca greu si transpira si ea si copilul si ca acum e iarna si raceste.Dar ar vrea sa i-l ducem si sa il luam tot noi ca ii e greu sa urce si sa coboare cu copilul in brate.Noi ne gandim ca daca plecam dimineata pe la 7-7.30 (cand il va duce sotul pe cel mare la cresa, iar eu voi pleca la serviciu) va trebui sa il trezesc pe cel mic asa devreme. Si nu prea as vrea.
Ma bate gandul sa caut alta bona care sa accepte conditiile mele:sa vina la mine acasa, sa urce si sa coboare pe scari cu copilul in brate si sa scoata din masina carutul, ca acolo il tin.
Nu stiu ce sa fac. Voi cum ati proceda?
Multumesc mult de sfaturi.
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Si asta insemna ca nu o sa-l scoata pe afara? Eu zic sa-ti cauti alta bona... Pe langa trezit... vor mai fi si anxietatea despartirii... asa el va dormi cand plecati la serviciu... iar pentru mine bona mi-a convenit pentru ca-l scoate afara... si acum cand este mare dupa gradinita (4 ore) sta cu el pe afara ... Si ea il mai ia acasa si chiar se duce in vizita cu el, dar astea vin ca niste "activitati"...
Uneori eu nu mai am dispozitia necesara sa ies cu el in parc, dar bona il scoate mereu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

La mine acasa ,pt ca trebuie sa urce si sa coboare 3 etaje, ar fi mai dificil cu scosul afara.De asta ii convine sa i-l duc la ea, ca are lift.Pe alta parte, ma gandesc ca daca se impiedica pe scari si cade cu copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna cristina
e foarte greu de dat un sfat, cel care o cunoaste cel mai bine si poate sa puna in balanta si cele rele si cele bune esti doar tu.
din ce scrii eu imi pun intrebarea daca va putea sa se ocupe de un copilas atat de mic. in curand cel mic va incepe sa mearga in picioruse, va fi un efort pentru ea sa il ajute, sa il prinda daca se agata de mobile si cade... daca este supraponderala si ii e greu sa urce scarile pana la et 3, nu stiu cum va face fata.

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput