Bebelusi de iulie-august 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
monical spune:
Salutare
avem vesti noi in legatura cu ochisorul si canalul lacr infundat
am fost ieri la Cluj la o clinica oftalmologica, si i-a prescris niste picaturi
cu antibiotice si trebuie mult masaj. Daca nu i se desfunda canalul peste 6 saptamani
atunci i se va face pentru a 4 oara desfundare de canal doar ca de data asta la Cluj.
Va dati seama ca daca oftalmoloaga la care am fost imi spunea sa-i fac masaj si imi dadea antibiotice dupa fiecare data, atunci poate ochisorul era mai bine.
In rest acum mancam mai bine decat niciodata : 4 biberoane si o masa solida : mar cu biscuite si branzica calcica, banana cu biscuite, morcov,
Merg sa-i fac baita la Andrei si revin mai tz
deny_82 spune:
Buna !!!
Laura,Adriana,Simona,Oana....v-am admirat copilashii......sunt superbi...Doamne ce mari s-au facut....Cateodata nu-mi vine a crede ce repede a trecut timpul.....Ca maine ,poimaine ii ducem si la gradinita...Deny si David-Andrei 02 august 2005
deny_82 spune:
Stiam eu ca am uitat pe cineva...
Mamini ...am vazut-o si pe Veve....o scumpete....cu ochii albastrii....Sa-ti traiasca,e frumoasa foc!!! Deny si David-Andrei 02 august 2005
mamini spune:
multam, Deny, pupa si tu mofturiciul tau pletos!
Monical, sper sa scapati si voi de problema asta, bietul pui...sanatate.
copilul meu plinge f tare si nu stim de ce...s-a trezit brusc si plinge de mai bine de o juma de ora, in brate fiind, mincata, curata...cred ca din spirit de solidaritate cu ceilalti...ca dintii sunt la suprafata de citeva saptamini si nu cred ca se grabesc.nu mai stiu, am obosit.
va doresc o noapte linistita.
M
anis spune:
Mamini..plansetul tare si cu lacrimi..e de durere de burtica.Da-i ceva calmant..de preferat supozitor.Am patit-o si noi acum 1 luna parca.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ema.nu.ela spune:
briana,
incearca sa-i pui un dovlecel in piureul de legume. il face f dulce. a mea e innebunita dupa el. pe cand cel de fructe nu-i place (mar cu banana). azi i-am dat 2 lingurite de para si parca i-au placut.
eu nu stiu de ce plang bebeii vostri, dar a mea plange tare doar cand o doare burtica. de exemplu azi era constipata...s-a scremut de vreo 3 ori si n-a iesit. si se trezea din somn urland. si i-am pus supozitor cu glicerina si a iesit cu greu...mi-era o mila de ea...da acuma s-a linistit.
a mea de la dinti e uneori maraita si nu prea mai mananca. trage de cateva ori din bibe, iar apoi incepe sa rontaie la el...si daca insist incepe sa urle. asa ca ma resemnez. azi i-am dat inainte de supt cu calgel si parca a supt mai bine.
apropo de diversificare. eu daca ii dau inainte piureul, chiar daca mananca max 50g (ca mai mult nu reusesc oricat m-as stradui), apoi nu prea mai vrea bibe...max 50-60 ml cu cantec. asa ca eu am inceput sa-i dau mai intai bibe, si apoi la 1 ora ii dau mancarea. in mod normal ar trebui intai mancarea si apoi completare pana la 150 gr lapte. dar am citit eu in cartea dr spock ca bebeii care mananca mai putin se sperie cand le dai lingurita in loc de bibe, si ca in primele 2 luni de diversificare (cand probabil o sa ajunga si a mea la 150gr masa) e bine sa-i dai mai intai bibe si apoi mancare. astept sa vad ce succes o sa am si maine ca azi parca a supt mai bine.
o prietena m-a linistit spunandu-mi ca si a ei manca tare putin...iar apoi catre 6 luni a inceput brusc sa manance bine...astept si eu cu nerabdare acest moment ca simt ca nu mai pot sa vad cum sta copilu cu stomacul gol.
briana,
nici a mea nu face mare lucru. de vorbit ioc. in fund sta cateva secunde nesprijinita. altfel ii place sprijinita ar sta toata ziua. de intors mai mult de pe spate pe fata singura. invers nu prea.
mamica de Maria, 5 luni jumate
joker spune:
Noutati!Acum imi tin foarte bine capsorul,stau in fundulet si in piciorute-destul de putin si sustinut,ce e drept,de manute-,zic da da cand imi e fomica si pe 3 ianuarie am zis mama iar pe 5 ianuarie tata....azi m-am cantarit si dmnul doctor s-a speriat.am 8250grame si 72 de cm....si tineti cont ca pap doar de la mamica.Va saruta si va spune La multi ani EDUT...
anis spune:
Mi se rupe sufletuuuuull!!!
Mititica ce o mai doare.S-a trezit tipand de durere, i-am dat un novocalmin...si am strans-o la piept ,in alea 10-15 min cat isi face supozitorul efectul.
A adormit in bratele mele..cu greu m-am stapanit sa nu ma smiorcai.
Acum e in patut ..si astept sa vad ce o mai fi..ma culc sau...of.. e asa de greu pt o mama sa-si vada puiul suferind..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monical spune:
MARIUS ALEXANDRU (ancutzathree), STEFAN DANIEL (Giana), ANA-MARIA (truli-luli)- La Multi Ani
Diana - Mirela si eu as vrea cartea
Intru si eu in gasca celor care tin galerie bebeilor pt a le iesi cat mai repede dintisorii
Noi nu avem nici un dintisor , in schimb avem balute cat incape, toata ziua suntem cu degetul in gura si masam gingia, musca biberonul, e foarte marait dar dintisorul nu se arata