Cine a fost la Paris?sau locuieste acolo?

Cine a fost la Paris?sau locuieste acolo? | Autor: zuzunaki

Link direct la acest mesaj

Va rog,poate -mi puteti da si mie cateva repere.urmeaza sa mergem in februarie cateva zile si vom sta in zona Place de la Republique.Pe net gasesc o gramada de info e adevarat,dar as prefera totusi sa stiu de la persoane ce au fost la fata locului:cam pe unde poti merge si cu ce(bus,metro si care sunt cartelele cele mai convenabile?),cam pe unde se papa si bine si nu f scump...ce zone sa evitam,chestii de-astea.

Multu anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Noi am fost ca turisti in iunie anul trecut si pentru transport, in conditiile in care mergeam zilnic de 3-4 ori, cele mai convenabile ni s-au parut cardurile www.ratp.info/informer/anglais/paris_visite.php" target="_blank">Paris Visite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Oh, ce frumos ! Am fost acum patru ani si stiu ca mi-am rupt picioarele mergand pe jos, am batut kilometri zilnic, iar distantele mai mari le-am facut cu autobuzul si numai seara dupa ora 20, cand nu mai circulau pe la supratafa, luam metroul. Pana sa ma prind ca autobuze nu mai sunt la 20.30 am stat aproape o ora in statie asteptand
Poate te ajuta site-ul asta si sunt convinsa ca acesta sunt multe altele si mai complexe.
http://www.3dphoto.net/stereo/world/europe/befraluxmon/paris/paris_locator.html
Am luat un abonament valabil pe toate liniile de suprafata si de metrou, iesi mult mai bine asa. Se poate lua de la orice statie de metrou, de unde se iau si cartelele de calatorie.
Ia harta si fa-ti dinainte un itinerariu pe zile, ca sa stii ce si cand vezi. E mult mai eficient, daca vrei sa vezi cat mai mult, pentru ca e imens orasul si sunt foarte multe de vazut in toate zarile. Sa iei in calcul ca la muzee sunt cozi. Martea mi se pare ca la Luvru este intrare libera, dar si cozi pe masura. Poate te ajuta cu info fetele din Paris. Stiu ca acum se pot comanda bilete de intrare la muzee si pe internet, daca vrei sa castigi timp si asta ar fi o varianta.
Vacanta placuta si sa vii cu impresii la intoarcere.

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Cred ca cel mai bin ele intrebi pe fetele de La France pentru ca sunt cateva care locuiesc La paris sau in aporpiere si te pot ajuta.
Eu am fost in decembrie si mi-am luat cartela de metrou valabila pe toate liniile de metrou nu si RER si costa 8 euro pe zi parca.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

multu fetele dragi!
a n e m o n a,
asa ne-am gandit si noi,sa facem planul dinainte pe zile.sunt cartele pe site-ul dat de k e h l e y r pt vizitarea muzeelor si monumentelor.mai vedem cum facem cu astea.cand revin o sa pun pozici.

k e h l e y r,
voi in ce zona ati avut hotelul?

c a i t,
10x,inecerc sa dau de franzuzoaice.sunt aici la "calatorii"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by zuzunaki

10x,inecerc sa dau de franzuzoaice.sunt aici la "calatorii"?

Frantuzoaicele-s aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65059&whichpage=8

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput