Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 21
cgaby spune:
andreea - ai fost foarte ocupata in we asta...asa ca te iert ca n-ai apucat sa ne zici despre ce vor face maine!![]()
![]()
pupici.
buggy spune:
Mi-am dat seama de asta exact azi-noapte
Azi si saptamana viitoare vorbesc practic despre aceeasi tema impartita in doua ateliere si anume SIMTURILE . Azi vor face jocuri si experimente legate de miros , vaz si gust si data viitoare de auz si pipait.
O sa revin cu un sumar al activitatilor. Mii de scuze inca o data si va multumesc pentru intelegere
"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
cgaby spune:
nici o problema....mi-a zis ca o sa-i spuna lui fus fus ca prietenul lui e merlin..si ca a facut poza cu el!![]()
pupici.
buggy spune:
Sunt foarte curioasa ce vor povestii acasa in legatura cu simturile. Unul dintre experimente, care ne-a amuzat pe toti teribil si l-am facut cu toti prietenii si cunoscutii cu care ne-am intalnit zilele astea este cel in care dam cuiva o bomboana, cu conditia ca acesta sa se ina de nas. Il lasam sa tina bomboana in gura o perioada-1,2 min -timp in care se tine de nas, dupa care il punem sa isi elibereze nasul. Stiti ce diferenta este...
incredibila. Teoretic stiam si eu ca gustul are legatura cu mirosul dar practic este uluitor. Sa incercati sa vedeti si abia va astept sa imi spuneti cum vi s-a parut
"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Fus_Fus spune:
Primul lucru pe care mi l-a spus azi Stefan a fost ca l-a intalnit pe Merlin.
Si, fata de alte dati, a fost mult mai vorbaret! Ca sa vezi ce inseamna intalnirea cu un vrajitor.![]()
Ei,bineinteles ca i-am spus adevarul, ca Merlin e un foarte bun prieten de-al meu si ma bucur ca s-au intalnit.
Apoi le-am dat copiilor vestea cea mare : saptamana asta plec in America . 
Voi lucra impreuna cu oameni de stiinta din toata lumea intr-un laborator special si vom participa la o conferinta in care se va discuta si despre cresterea alarmanta a gaurii din stratul de ozon. Le promit copiilor ca vom face tot posibilul sa gasim solutii sa salvam Pamantul de la distrugere. Pentru ei, in primul rand.
Cand au auzit ca plec in America au reactionat ca niste adevarati prieteni: m-au aplaudat
si s-au bucurat pentru mine :"Bravo , profesore! "
Iar la sfarsitul atelierului, cand ne-am luat la revedere,unii au venit de m-au pupat
, altii m-au luat in brate , altii au dat mana cu mine...Sunt extraordinari!!
Incep sa-mi pregatesc bagajele.
Ii voi tine la curent pe prietenii mei cu intamplarile din aceasta calatorie.
Mai intai trebuie sa gasesc ceva cu care sa calatoresc pana in America.
Copii m-au sfatuit sa iau avionul dar eu am rau de avion.
Unii mi-au zis sa iau autobuzul dar nu pot sa astept pana se termina de construit podul urias peste ocean.![]()
Cred ca am sa ma duc cu vaporul. Stiu ca azi nu prea mai calatoresc oamenii cu vaporul dar , pentru mine, e singura varianta valabila.
Va imbratisez cu drag!
aurelia1278 spune:
Ah, si experimentul asta cu bomboana l-au facut si copiii azi?
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
aurelia1278 spune:
Ce am aflat eu de la Alexandra: au tipat, au bagat o bomboana in gura si s-au tinut de nas. Cam atat, dar era dornica de povestit, nu s-a lasat rugata.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
buggy spune:
Sa incercati si voi neaaparat. Deci mai intai va tineti de nas, apoi bagati bomboana in gura. Stati asa cca1,2 min si abia pe urma luati mana de la nas.
Sunt asa curioasa sa imi spuneti cum vi se pare
www.funscience.ro
aurelia1278 spune:
Alexandra mea se pare ca a facut... alergie la plansete de copil. Ieri nu a vrut sa se joace pentru ca plangea "Ioanapaiu" (?!). Azi nu a vrut sa cante pentru ca nici Bobo nu canta, ci plangea. Flori zicea ca a observat ca-si pune mainile la urechi daca plange cineva.
Ela76 spune:
Buna!
Cristina mi-a pomenit de bomboane si de faptul ca ar mai fi vrut una, dar profesorul i-a dat mai multe doar lui Mihai (?)
Parca mi-a mai pomenit ceva de gadilat sau poate nu avea legatura cu profesorul.
Mi se pare mie ca fata mea s-a obraznicit cam tare in ultimul timp si ar face numai ce vrea ea. Sa fie un pic de lipsa de autoritate la grupa lor?
Va pup, o zi buna!
PS. Buggy - cand poti, imi mai trimiti temele pe adresa aceasta: mihaspiridon@yahoo.com? 
Ela
9+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre